首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the past oysters were raised in much the same way as dirt fanners raised tomatoes—by transplanting them. First, farmers selec
In the past oysters were raised in much the same way as dirt fanners raised tomatoes—by transplanting them. First, farmers selec
admin
2013-01-20
43
问题
In the past oysters were raised in much the same way as dirt fanners raised tomatoes—by transplanting them. First, farmers selected the oyster bed, cleared the bottom of old shells and other remains, and then scattered clean shells about Next they "planted" fertilized oyster eggs, which within two or three weeks hatched into larvae. The larvae drifted until they attached themselves to the clean shells on the bottom. There they remained and in time grew into baby oysters called seed or spat(贝卵). The spat grew larger by drawing in seawater from which they derived microscopic particles of food. Before long, farmers gathered the baby oysters, transplanted them in other waters to speed up their growth, and then transplanted them once more into another body of water to fatten them up.
Until recently the supply of wild oysters and those crudely farmed were more than enough to satisfy people’s needs. But today the delicious seafood is no longer available in abundance. The problem has become so serious that some oyster beds have vanished entirely.
Fortunately, as far back as the early 1900’s marine biologists realized that if new measures were not taken, oysters would become extinct or at best a luxury food. So they set up well-quipped hatcheries and went to work. But they did not have the proper equipment or the skill to handle the eggs. They did not know when, what, and how to feed the larvae. And they knew little about the predators that attacked and ate baby oysters by the millions. They failed, but they doggedly (努力) kept at it. Finally, in the 1940’s a significant breakthrough was made.
The marine biologists discovered that by raising the temperature of the water, they could induce oysters to lay eggs not only in the summer but also in the fall, winter, and spring. Later they developed a technique for feeding the larvae and rearing them to spat Going still further, they succeeded in breeding new strains that were resistant to diseases, grew faster and larger, and flourished in water of different salinities(盐分) and temperatures. In addition, the cultivated oysters tasted better!
At what stage of oysters did farmers begin to speed up their growth and fatten them up in the past?
选项
A、Shell.
B、Egg.
C、Larvae.
D、Spat
答案
D
解析
本题考查分析理解能力。The spat grew larger by drawing in seawater from which they derived microscopic particles of food.Before long,farmers gathered the baby oysters,transplanted them in other waters to speed up their growth,and then transplanted them once more into another body of water to fatten them up.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/f82O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Usuallynewspapers______forpeoplewithintellectualinterests.
Asmainstreamchipproductiontechnologyshiftsfromonegenerationtothenexteverythreetofiveyears,plantswithnewtechn
Generally,acomputerisanydevicethatcanperformnumericalcalculations.Currently,【1】,thetermusuallyrefers【2】anelectr
IntheUnitedStatesandinmanyothercountriesaroundtheworld,therearefourmainwaysforpeopletobe【1】aboutdevelopment
IntheUnitedStatesandinmanyothercountriesaroundtheworld,therearefourmainwaysforpeopletobe【1】aboutdevelopment
Hereissomeadviceonfoodshopping.The【1】familyspendsaboutone-sixthofitsincome【2】food.Becausefoodisexpensive,iti
AnOhioStateUniversitystudyhaslinkedbehaviorinyoungchildren【1】thetypeofjobtheirmotherhas.Motherswithcomplexoc
AlltherecentnewsonAIDSisbad.ThedeathofRockHudson【1】publicconcern-aboutthe【2】almosttothepointofpanic.Nowgen
FirsttherewasaWashingtonPostarticlepublishedshortlyaftertheelectionsonthepresumptivenewHousespeaker,"MutedTon
Whyshouldanyonewanttoread_____ofbooksbygreatauthorswhentherealpleasurecomesfromreadingtheoriginals.
随机试题
关于高分子溶液说法错误的为:
女,50岁。车祸致腹部损伤3小时。伤后腹痛、腹胀,在急诊室非手术治疗观察期间,最重要的措施是
城市邮政局所分为()。
正常产能指历年来生产设备的平均产出量。()
关于指令驱动系统的特点,下列说法正确的有()
假设某台式计算机的内存容量为256MB,硬盘容量为20GB,则硬盘容量是内存容量的______倍。
—We’vespenttoomuchmoneyrecently.—Well,itisn’tsurprising.Ourfriendsandrelatives______aroundallthetime.
常见的侵犯学生受教育权的表现形式有哪些?
由图4可知行李的重量不超过()kg,就可免费托运。照此变化规律,托运110kg,费用为()元。
大数据与云计算融合发展是大数据领域未来发展的趋势,大数据和云计算技术能_________旅游工作者的工作效率,帮助旅游工作者为客户提供更好的服务。传统旅行社无视、_________新技术、新方法及相关的新趋势,只会被市场淘汰;而若迷信技术、一味生搬硬套,到
最新回复
(
0
)