首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the design was too strong. B、Because the painting looked like a photograph. C、Because the painting was too simple. D、B
A、Because the design was too strong. B、Because the painting looked like a photograph. C、Because the painting was too simple. D、B
admin
2020-11-04
30
问题
I am not only a painter, but a student of art. Sometimes, I don’t quite understand why a piece of art is so popular, or why it means what it does to people. Such was the case when I first thought about American Gothic, Grant Wood’s famous painting of two farmers.
American Gothic was inspired by a trip that Wood made in 1930. He saw a house that was built in the 1870s or 1880s, and he was very attracted to its strong design He then made a quick sketch, went back to his studio, and began his painting immediately. In addition to his sketch made that year, he used an 1890 photograph to help him.
The painting was strongly criticized by people who thought it made fun of simple farmers. I admit, I once thought the same thing. To me, great paintings are ones that try to understand people, not to laugh at them. And I didn’t like American Gothic. When I saw the painting in person, [22]I recognized the strength in the faces of the farmers. I started to see that the artist was expressing the strength of simple American farmers. This is why so many people see the painting as a symbol of the US.
20 What seems to be difficult for the speaker to understand?
21 Why did some people dislike American Gothic?
22 What did the speaker see when she saw the painting in person?
选项
A、Because the design was too strong.
B、Because the painting looked like a photograph.
C、Because the painting was too simple.
D、Because the painting seemed to laugh at farmers.
答案
D
解析
录音提到,该画作受到了一些人的强烈批评,他们认为该画是在取笑纯朴的美国农民,D中的laugh at与录音中的made fun of意思相近,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/f9O7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PlayingorganizedsportsissuchacommonexperienceintheUnitedStatesthatmanychildrenandteenagerstakethemforgranted
Trytoimaginewhatitisliketolivewithoutelectricity.Itisboring,【C1】______onething—notelevision,noMP3player,novi
A、Theinterpersonalrelationship.B、Thehighpressure.C、Theservantsystem.D、Therapidprogress.B原文提到美国人对时间又爱又十艮,后面具体解释原因,答案依
A、Savingnaturalresources.B、Cultivatingrareplants.C、Huntingforanimalexperts.D、Protectingthreatenedspecies.D原文提到IUCN之
A、Becauseitkeepsyoucalm.B、Becauseitstrengthensyourmemory.C、Becauseitstimulatesyournerveactivity.D、Becauseitimp
A、Europe.B、America.C、Africa.D、Asia.A短文说,他3次去欧洲,他有几乎一半的唱片是在那里录制的。因此选A。本题毫无悬念,竖起耳朵都听不到其他选项所说的地名,当然绝不会出错。“听到什么选什么”。
A、Thepolicyofgovernment.B、Thelawofthemarket.C、Atemporarymismatchofslow-growingsupplyandrobustdemand.D、Theeffe
A、Becausetheyweredevelopedverywell.B、Becausetheywereportableforeveryconsumers.C、Becausetheysoldverywellinthe
A、Hedoesn’tthinkit’sagoodidea.B、Hethinksashowerwouldbebetter.C、Hebelievesthatlightningstrikescleansurface.D
随机试题
简述医学模式转变对护理学的影响。
根据我国《消费者权益保护法》的规定,消费者和经营者发生消费者权益争议的,可以通过以下哪些途径解决?()
社会消费基金包括的项目有()。
以下关于保护贸易政策的表述不正确的是()。
遵守《中华人民共和国教师法》的主体只是教师群体。
2004年11月20日,胡锦涛主席在出席亚太经合组织领导人非正式会议期间,会见了美国总统布什。关于台湾问题,胡锦涛指出,当前台海局势复杂敏感,维护国家的主权和领土完整,是中国的核心利益。中国政府愿尽一切努力争取以和平方式解决台湾问题,但绝不容许“台独”。布
A、 B、 C、 D、 D
设P(A)=P(B)=P(C)=,P(AB)=0,P(AC)=P(BC)=,则A,B,C都不发生的概率为_______.
Ms.Andrewhaddifficultyunderstanding_______thecustomerwastryingtocommunicatetohim.
It’s10pm.Youmaynotknowwhereyourchildis,butthechipdoes.Thechipwillalsoknowifyourchildhasfallenandne
最新回复
(
0
)