首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
One of the oft-repeated mantras of the global warming crowd is that there is no longer any debate in the scientific community ab
One of the oft-repeated mantras of the global warming crowd is that there is no longer any debate in the scientific community ab
admin
2015-09-30
59
问题
One of the oft-repeated mantras of the global warming crowd is that there is no longer any debate in the scientific community about the threat of global warming. That is just not true. While there are many scientists who firmly believe global warming is real and it is a threat, there are many other scientists who have serious reservations about that judgment.
One who sticks out in the debate on global warming is Danish statistician Bjorn Lomborg. Five years ago, Lomborg who views himself as an environmentalist, ignited a firestorm of controversy with his book The Skeptical Environmentalist. In it, Lomborg pointed out, as he has continued to explain since, "that actually a lot of the things we are doing to the environment are making it better". On global warming, he told the online site TechCentralStation; "Global warming is an important issue and one which we should address. But there is no sense of proportion either in environmental terms, or indeed in terms of the other issues facing the world."
According to Lomborg, millions die each year from lack of clean drinking water and proper sanitation and indoor air pollution kills millions more, but a warmer world poses no such threat. "One of the top climate change economists has modelled—and several papers that came out a couple of weeks ago essentially point out -that climate change will probably mean fewer deaths, not more deaths. It is estimated that climate change by about 2050 will mean about 800,000 fewer deaths. "
Another critic of the standard model of global warming is MIT professor of meteorology Richard S. Lindzen. A giant in climate science, Lindzen has published literally hundreds of scientific papers. In an op-ed in the Wall Street Journal in 2001, writing about a National Academy of Sciences report on climate change in which he participated, Lindzen noted: "We are quite confident(1)that global mean temperature is about 0. 5 degrees Celsius higher than it was a century ago;(2)that atmospheric levels of carbon dioxide have risen over the past two centuries; and(3)that carbon dioxide is a greenhouse gas whose increase is likely to warm the earth(one of many, the most important being water vapor and clouds). But—and I cannot stress this enough we are not in a position to confidently attribute past climate change to carbon dioxide or to forecast what the climate will be in the future. That is to say, contrary to media impressions, agreement with the three basic statements tells us almost nothing relevant to policy discussions. "
By saying "But there is no sense of proportion either . . . or . . . ", Lomborg means that______.
选项
A、the threat posed by global warming is nothing but a nonsense
B、the issue of global warming has attained important proportions
C、there are issues assuming larger proportions than global warming
D、the proportion assumed by the issue of global warming is improper
答案
D
解析
第三段第一句“According to Lomborg,millions die each year…kills millions more,but awarmer world poses no such threat”解释了第二段最后一句“But there is no sense of proportion either…or…”。所以,D应为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fHzZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
HereIwanttotrytogiveyouananswertothequestion;Whatpersonalqualitiesaredesirableinateacher?Probablynotw
Youareplanningtogotoaforeignuniversityforfurtherstudy.Writealetterofapplicationwhichshouldinclude:1)the
TheEconomistrecognizesthesetalentedpeoplethroughitsannualInnovationAwards,presentedinsixfields:bioscience,comput
Inthelasttenyears,theInternethasopenedupincredibleamountsofinformationtoordinarycitizens.ButusingtheInternet
Acidrain,whichisaformof’airpollution,currentlybecomesasubjectofgreatdebatebecauseofwidespreadenvironmentalda
Asagiantofthestockmarket,Appleisunusual.Formuchofthepast20years,threecompanieshavealternatedintheroleof
Theletterseemed______byachild.
Thesummer’smosttalkedaboutworkingpaperineconomicsisbyRobertGordon,anditissimplytitled"IsUSEconomicGrowthOv
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthei
Thatpeoplehavepersonalitiesgoeswithoutsaying.Petownerswillquicklyarguethattheiranimalshavepersonalitiestoo.Yet
随机试题
结合实际,论述如何建立良好的师生关系。
在计划层次体系中,最简单形式的计划是指()
患者,男,34岁。劳累后气急1年,近2个月来乏力、食欲缺乏伴腹胀就诊。体检:心脏轻度增大,心率100次/分,律齐,可闻及舒张早期额外心音。两肺清。肝因大量腹水未能扪清,颈静脉充盈显著,下肢不肿。X线检查示左侧胸腔轻至中度积液,心影呈三角形,搏动减弱,左、右
下列说法正确的有:()。
下列选项中,属于低层住宅设计的基本特点的有()。
以下关于第二审法院处理第一审判决、裁定上诉案件的表述,正确的是()。
“桑植满田园,户户皆养蚕;步步闻机声,家家丝绸绣”,这是历史上久负盛名的山东“丝绸之乡”()的写照。
关于网络安全防御技术的描述不正确的是()。
下述关于数据库系统的叙述中,正确的是()。
Whenateacher【B1】______astudenttoreadabookit’susuallyforaparticularpurpose.Thebookmay【B2】______usefulinformatio
最新回复
(
0
)