首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
To find out what the weather is going to be, most people go straight to the radio, television or newspaper to get an expert weat
To find out what the weather is going to be, most people go straight to the radio, television or newspaper to get an expert weat
admin
2015-05-14
38
问题
To find out what the weather is going to be, most people go straight to the radio, television or newspaper to get an expert weather forecast. But if you know what to look for, you can use your own senses to make weather predictions.
There are many signs which can help you. For example, in fair weather the air pressure is generally high. The air is still and often full of dust. Faraway objects may look hazy. But when a storm is brewing, the pressure drops and you are often able to see things more clearly. Sailors took note of this long ago and came up with a saying "The farther the sign, the nearer the rain.
Your sense of smell can also help you detect weather changes. Just before it rains, odors become stronger. This is because odors are repressed in a fair, high-pressure center. When a bad weather low moves in, air pressure lessens and odors are released.
You can also hear an approaching storm. Sounds bounce off heavy storm clouds and return to earth with increased force. An old saying describes it this way: "Sounds traveling far and wide, a storm day will betide(降临). "
And don’ t scoff if your grandmother says she can feel a storm coming. It is commonly known that many people feel pains in their bones or in corns and buntons when the humidity rises, the pressure drops, and bad weather is on the way.
According to the passage, as a storm approaches, faraway objects look______.
选项
A、hazy because of dust in the air
B、clearer because air pressure is high
C、clearer because air pressure is dropping
D、distorted because of storm clouds
答案
C
解析
事实细节题。由第二段第五句可知当气压下降时,你能很清楚地看到远处的物体。选项C是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fKUC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Itiscommonforolderpeopletoforgetthings.NowanAmericanstudyhasfoundthatmemorystartstofailwhenweareyoungadu
Itiscommonforolderpeopletoforgetthings.NowanAmericanstudyhasfoundthatmemorystartstofailwhenweareyoungadu
Itiscommonforolderpeopletoforgetthings.NowanAmericanstudyhasfoundthatmemorystartstofailwhenweareyoungadu
Inananalysisofreportsfrom42countries,U.S.researchersfoundthatmarriedpeopleareconsistentlyhappierthansingletons
Inananalysisofreportsfrom42countries,U.S.researchersfoundthatmarriedpeopleareconsistentlyhappierthansingletons
Ifyouwanttoattractmorecustomers,tryadvertisinginthelocalnewspaper.
Caffeineisachemicalsubstancethatstimulatesthenervesofthebody.Drinkingcoffeetendstomakepeoplealittlebitmore
Jameswroteaplay【31】television,aboutanimmigrantfamilywhocametoEnglandfromPakistan,andtheproblemstheyhadinEngl
随机试题
EducationinNewZealandEducationinNewZealandiscompulsory(强制的)betweentheagesof6and16.Allchildrenbetweenthe
典型肾结石的形状为
以下说法正确的是()。
错账更正的方法主要有()。
审慎开展执业活动的基本要求不包括()。
教育心理学的创始人桑代克认为,学习者只有提前具有某种需要,才能积极接受知识,这体现学习规律是()。
下列属于先秦“诸子百家”的是()
受特殊计划生育政策、快速城市化和工业化进程中生育意愿迅速变化等多方面因素影响,我国正在进入快速的老龄化过程。截至2013年底,我国60周岁及以上人口20243万人,占总人口的14.9%,65周岁及以上人口13161万人,占总人口的9.7%。中国现有老龄人口
在宋代,不仅是民间艺人使用的白话话本小说的写作发展到了新的高峰,并且出现了专门叙说历史故事的书场“瓦舍",与专事歌舞表演的场所“勾栏”____________________,被时人合称为“瓦舍勾栏”。填入画横线部分最恰当的一项是:
WhydoesJohnnylookunhappy?
最新回复
(
0
)