首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Financial aid. B、Good grade. C、Careful planning. D、Overseas relationship. C细节题。Bob说:The key to successful admission lies in ca
A、Financial aid. B、Good grade. C、Careful planning. D、Overseas relationship. C细节题。Bob说:The key to successful admission lies in ca
admin
2016-11-21
52
问题
W: Bob, I want to apply to college in the United States. Could you help me?
M: My pleasure. College admission is very competitive, especially for applicants from outside the United States.
W: How many students from other countries want to enter US colleges?
M: There are almost a half million students from other countries enrolled at nearly 3,000 two-year and four-year colleges and graduate institutions in the United States.
W: Wow, what should I do now?
M: The key to successful admission lies in careful planning and timely completion of the required steps. You should begin planning about 18 months before the date you wish to start studying in the United States. You can get me information about admission from college websites. You can also consult an educational advising center, or talk with students who have studied in the United States to get practical advice. Or you can contact the admission office of the university directly to get information and instructions about admission.
W: Anything else?
M: Well, more importantly, you should start planning your college budget. Be realistic about how you will pay for your education. If you plan to apply for scholarship, do so before leaving home. Little financial help is available once the school year starts, even for US students.
W: I see. Thank you very much.
M: You’re welcome.
Question 6
According to the conversation, how many students from other countries want to enter US colleges?
(pause: 10 seconds)
Question 7
According to Bob, what is the key to college admission to US colleges?
(pause: 10 seconds)
Question 8
Which of the following is NOT mentioned as the source of information about admission?
(pause: 10 seconds)
Question 9
Which is more important in Bob’s eyes?
(pause: 10 seconds)
Question 10
If necessary, when should scholarship be applied for according to Bob?
选项
A、Financial aid.
B、Good grade.
C、Careful planning.
D、Overseas relationship.
答案
C
解析
细节题。Bob说:The key to successful admission lies in careful planning…,故C为正确答案。A,B,D对话中均未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fLJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsonbankonlineisINCORRECTaccordingtotheman?
Accordingtothepassage,manylanguagesdie______.
Foryears,JorgeDelPinal’sjobasassistantchiefoftheCensusBureau’sPopulationDivisionwastofitpeopleintoneat,distin
Thenever-ceasingpaceofscientificaccomplishmentoftensurpassestheprogressofmoralthought,leavingpeoplestrugglingto
AnAustralianresearchgroupmayeasehumanity’scollectiveconscienceoveraspateofprehistoricextinctionsonthesouthernc
You______havebeenmorecareful!
______abouthisfinancialpositionthathetossesandturnsatnight
Businessschoolsaroundtheglobearefacinga______shortagewithinthenextdecade,accordingtothelateststatistics.
A、11a.m.,nextTuesday.B、11a.m.,nextThursday.C、9a.m.,thisTuesday.D、9a.m.,thisThursday.B细节题。根据句(5)可知,女士称将在下周四
A、Gotocollege.B、Getgoodgrades.C、Pursueacareer.D、Followherinterests.D本题考查细节。由句(7)可知,Julia在上学期间得到的建议是做自己喜欢的事,因为这些将是她自己
随机试题
A.六一散B.当归六黄汤C.消风散D.龙胆泻肝汤E.香薷散治疗湿疹的代表方剂是()
修刮工作台环形圆导轨时,应在√形导轨面两工作表面均匀刮去同等的金属。( )
属于传统汉字教学的是______。
公司
沥青路面的垫层是设置在底基层与土基之间的结构层,起()等作用。
某旅游团在临近用餐时,其中一游客坚持要求换餐,此时导游人员应()。
邓小平说:“美好的前景如果没有切实的措施和工作去实现它,就有成为空话的危险。”这说明
求
下列关于RPR技术的描述中,错误的是______。
TheBeginningofAmericanLiteratureAmericanhasalwaysbeenalandofbeginnings.【C1】______Europeans"discovered"America
最新回复
(
0
)