首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Alexis engaged in show business when he was 20. B、Alexis plays a leading role in every film he acts. C、Alexis is an easy-going
A、Alexis engaged in show business when he was 20. B、Alexis plays a leading role in every film he acts. C、Alexis is an easy-going
admin
2017-03-07
46
问题
W: Alexis Cruz may be young, but this up and coming actor has had a solid 20 years in show business. After attending the legendary "Fame" school, Alexis has landed one role after another in films starring actors such as Johnny Depp, Halle Berry, Vivica A Fox and Marlon Brando. I found Alexis to be not only enthusiastic about acting and enhancing his craft, but he is without a doubt, one of the kindest and warmest actors I’ve had the pleasure of interviewing. Hello, Alexis. How are you doing?
M: Great Good to see you.
W: When did you decide show business was the path you wanted to take?
M: I started when I was 9 and it was something I had interest in and I was aware that I wanted to go further, I just didn’t know how. Even when I started at 9, when you’re that young, if you’ve got talent, you can read the lines and you’re cute, that’s enough. But, when I was about 13, I was auditioning for a role and I was up against Marc Anthony, the director sits me down and says, "You know, you’re not a very good actor, you’re a terrible actor, but I’m going to give you this part anyway." It just stunned me! But some part of my brain clicked in that he was saying something to me and that I need to take acting classes. So I decided to listen to him and that same year I started training at the School for Performing Arts, the Fame school. It turned out to be the biggest turning point of my life. That’s where I learned to become an actor.
W: You attended the infamous Fame school, what "extra something" did you have that scored a spot in the school?
M: It wasn’t anything. When I was auditioning, their standards were really strict. I went through two days of the auditioning process with various exercises, tests and monologues to gauge your talent. There’s really no way to prepare for it.
W: You have starred in films with some of the biggest names in the business. Which celebrity has given you the best advice through the years?
M: I learned from Anthony Quinn about working my knowledge. I learned from him what it meant to learn my knowledge. Many, many, many years later, I learned from James Woods a combination of what I had learned... not to be a jerk.
1. What do we learn from the beginning of the interview?
2. According to Alexis Cruz, what is enough for a 9-year-old actor?
3. According to the interview, what impels Alexis Cruz to take acting classes?
4. What can the auditioning process of the Fame school be summarized as?
5. What can we learn from the interview?
选项
A、Alexis engaged in show business when he was 20.
B、Alexis plays a leading role in every film he acts.
C、Alexis is an easy-going and passionate actor.
D、Alexis’s craft in acting needs to be improved.
答案
C
解析
由关键语句kindest and warmest,enthusiastic about acting and enhancing his craft可推知Alexis很随和,工作中是富有激情的,故C项为正确答案。录音只提到Alexis从事演艺界有20年,故A错误;B项太绝对,文中只是说Alexis曾与Johnny Depp、Halle Berry等演员合作,并不能由此推出他在每部电影中都是主角:D项表述偏颇,录音开头只提到Alexis很热心于提高他的演技。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fQzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Schoolsshouldaskstudentstohelpevaluatetheirteachers.Doyouagreeordisagree?Writeacompositionofabout400words,u
WorkingoutisbeneficialtohumaninallthefollowingwaysEXCEPT
Theword_____isusuallyNOTusedbyBritishpeople.
Australiahasalwaysbeenacontinentwithfewpeoplemainlybecause
CreativityEnvironmentI.WhatwedoincreativethinkingA.TheExplorer—ourroleforcollectingmaterialsandinformationB
WhichofthefollowinglanguagesdoesNOTbelongtotheSino-Tibetanfamily?
Duringthenextfewweekspublisherswillreleaseacrushofbooks,pilethemontodeliverylorriesandfighttogetthemonthe
Language-basedlearningdisabilitiesareproblemswithage-appropriatereading,spelling,and/orwriting.Thisdisorderisnot
Forpeoplesufferingfromdepression,theadviceisusuallythesame:seekhelp.Thissimple-soundingdirective,moreover,is【M1
A、Itisveryadventurous.B、Itisverysensational.C、Itisveryprivate.D、Itisveryinteresting.C本题设题点在访谈开篇处。根据句(1)可知,采访者认为这
随机试题
发行时不规定利率,券面也不附息票的债券是()。
对于人类传播史来说,第一个重要的里程碑是()
甘寒养胃阴方药中加入咸寒滋养肾阴的药物,目的是
汉译英:“黄曲霉素检验证书;分析检验证书”,正确的翻译为( )。
下列情况中属于特大旅游安全事故的是()。
WhichofthefollowingstatementsabouttheSituationalApproachisNOTtrue?
中国古代无论是奴隶制还是封建制,都受到宗法制度和宗法精神的强烈影响。它不仅是宗族凝聚力的一种保障,而且是王权的重要支柱。君权、地方行政权都渗透了宗法父权的因素。这是封建专制制度得以长期牢固统治的条件之一。在国家的立法中,不仅确认了有关封建宗法制度的大量内容
民主的根本性质最终取决于()
Islamiclawisaparticularlyinstructiveexampleof"sacredlaw".Islamiclawisaphenomenonsodifferentfromallotherforms
对于内存容量而言,1KB=【59】B;而对于外存(如磁盘、U盘等)容量而言,1KB=【60】B。
最新回复
(
0
)