首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)David Rockefeller, have promised at least half of th
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)David Rockefeller, have promised at least half of th
admin
2013-08-23
41
问题
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)David Rockefeller, have promised at least half of their fortunes to charity, joining a programme that Bill and Melinda Gates and Warren Buffett started in June to encourage other wealthy people to give.
The pledge is currently worth about $ 150 billion, but the programme predicts it will eventually be worth $ 600 billion.
"During even the Depression’s worst years, my parents gave money—about 8% of their annual income of $ 2,200," said Lorry Lokey, one of the donors, on the website of the programme, the Giving Pledge, " I remember saying to my mother that we can’t afford that. But she said we have to share with others. "
The pledge has been a matter of some debate in philanthropic and non-profit circles, with some experts dismissing it as mere publicity and others predicting that it would produce a flood of new money to support non-profit groups.
Buffett said the real value of the pledge was found in the example it set and in the sentiments(情感)expressed in the letters posted on the website.
Buffett and Gates will hold several dinners later this year to recruit more billionaires, and members of the Giving Pledge will meet annually to discuss their philanthropy.
The pair are due to meet some wealthiest people in China next month and India in March.
" We hope this catches fire in some other countries," Buffett said. " If they want to take what we think is a good idea and run with it, we will be cheering. "
Buffett said the number of people who had agreed to sign on was at the high end of his expectations. He said some people who declined to sign the pledge were planning to give away most of their wealth but did not want to draw attention to those plans.
Energy tycoon(大亨)Pickens, who is worth about $ 1 billion, said in his Giving Pledge letter: "I’ve long stated that I enjoy making money, and I enjoy giving it away. I’m not a big fan of inherited wealth. It generally does more harm than good. "
Why are Buffett and Gates going to meet some wealthiest people in China and India?
选项
A、To share their experience with the newly rich there.
B、To publicise their generosity in helping the needy.
C、To persuade the wealthy people there to join their ranks.
D、To help the billionaires there see the true value of money.
答案
C
解析
事实细节题。第七段指出,巴菲特和盖茨将在下个月和三月分别与中国和印度的首富们见面。接着,第八段中巴菲特指出,“如果他们可以接受我们所认为的好的想法,并且加入我们的行列,我们将会欢呼雀跃。”由此可见他们此行的目的是说服那里的富豪们加入他们的行列,选项中join their ranks是文中run with it的同义替换,这里的it指代前面what we think is a good idea,也就是指捐款的想法,故答案为C).
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fS07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Drunkendriving,sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder,hasbecomeanationalepidemic(流行病).Everyhouro
A、Atahouse.B、Atapostoffice.C、Inalibrary.D、Inarestaurant.BW:Twoten-centstampsandfoureight-centstamps,please.
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldincludeaP,forpolitics,asinofficepolitics.Dal
Thewelfaresystem______insurancefromcradletogravehasbeenwellpraised.
WhyWeLaughWestartfindingthingslaughable—ornotlaughable—earlyinlife.Aninfantfirstsmilesatapproximatelye
A、Afilm.B、Theartfestival.C、Aplay.D、ThemusicFestival.D此题为细节题。女士说周六在礼堂会有音乐节的庆祝活动,可以带男士的表妹去参加。故答案为D。
A、Tocarryinformationthatwouldhelpdetermineelevation.B、Toprovideaccurateweatherreports.C、Torelayinformationfroms
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplacetoanotherinthe
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplacetoanotherinthe
A、Electricitybills.B、Thecostofliving.C、Theheatingsystem.D、Typesofenergy.C
随机试题
文章想象丰富,汪洋恣肆,多采用寓言形式,富有浪漫主义色彩的是()
Itiseveryoneagrees,ahugetaskthatthechildperformswhenhelearnstospeak,andthefactthathedoessoinsoshortap
关于正常人皮质醇节律,下列说法正确的是
A.黄酒B.麻油C.生姜汁D.盐水E.黑豆汁活血化瘀类药材炮制常用的辅料是
溶栓治疗最严重的并发症是
乳糜微粒中主要的载脂蛋白是
()是指以宏观经济形势、行业特征及上市公司的基本财务数据作为投资分析对象与投资决策基础的投资分析流派。
应缴所得税额为()万元。资产负债表日后事项发生前的净利润为()万元。
对斯大林时期形成的高度集中的社会主义经济政治体制的叙述,不确切的是()。
Whatistheminimalunitofmeaning?
最新回复
(
0
)