首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A youngster’s social development has a profound effect on his academic progress. Kids who have trouble getting along with their
A youngster’s social development has a profound effect on his academic progress. Kids who have trouble getting along with their
admin
2012-05-24
63
问题
A youngster’s social development has a profound effect on his academic progress. Kids who have trouble getting along with their classmates can end up behind academically as well and have a higher chance of dropping out. In the early grades especially, experts say, youngsters should be encouraged to work in groups rather than individually so that teachers can spot children who may be having problems making friends. "When children work on a project", says Lillian Kates, an educational professor at the University of Illinois, "they learn to work together, to disagree, to think, to take turns and lighten tensions (紧张)". These skills can’t be learned through lectures. We all know people who have wonderful technical skills but don’t have any social skills. Relationships should be the first "R".
At a certain age, children are also learning to judge themselves in relation to others. For most children, school marks the first time that their goals are not set by an internal clock but by the outside world. Just as the 1-year-old struggles to walk, the 6-year-old is struggling to meet adult expectations. "Young kids don’t know how to distinguish between effort and ability", says Tynette Hills, professor of early-childhood education for the state of New Jersey, "if they try hard to do something and fail, they may conclude that they will never be able to accomplish a particular task". "The effects of obvious methods of comparison such as posting grades can be serious", says Hills, "a child who has had his confidence really damaged needs a rescue operation".
In the first paragraph, the word spot means______.
选项
A、find
B、help
C、teach
D、treat
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fSGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Someadultsgotocontinuingeducationclassesto______.Lotsofpeopleattendcontinuingeducationclassesbecause______.
Someadultsgotocontinuingeducationclassesto______.What’sthemainideaofpara.6?
DavidfoundElizabethattractivenotsomuchbecauseofherbeauty______becauseofherbrainandherpride.
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Experimentshaveshownthatcolors,partlybecauseoftheirphysiologicalassociations,alsohaveadirectpsychologicaleffect.
Pleasedial120______trafficaccident.
A、Doubtfulyetlongingfor.B、Surprisedandverypleased.C、Happyandratherconfident.D、Disappointedanddeeplyworried.D细节题。
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,toomanytouristscancrowdpublicplaces’thatarealsoenjoy
Wewouldremindyouthattheoffermadeinourlastletterisvalidforonemonthfromthedateoftheletter.
Theswimmingpoolwas______becauseofthewatersupply.
随机试题
近年来,美国政府将其业务以合同的方式“外包”,以()
下述有关ARDS的治疗哪些正确()
核素功能测定与下面哪项无关
治疗小儿紫癜属血热妄行型的首选方剂是
一木板放在两个半径r=0.25m的传输鼓轮上面。在图4—48所示瞬时,木板具有不变的加速度a=0.5m/s2,方向向右;同时,鼓轮边缘上的点具有一大小为3m/s2的全加速度。如果木板在鼓轮上无滑动,则此木板的速度为()。
根据本量利公式,下列等式正确的是( )。
根据政府采购法律制度的规定,下列情形中,采购人可以采用邀请招标方式采购的有()。
WilliamFaulknerwasborninOxford,Miss.Hehad【1】education,thenhejoinedtheBritishRoyalAirForceinCanadabecausehew
Howdidhesucceedaccordingtohimself?
Inmanycountriesintheprocessofindustrialization,overcrowdedcitiespresentamajorproblem.Poorconditionsintheseciti
最新回复
(
0
)