首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Millions of hamburgers are eaten by people in every corner of the world every day. Together with hot dogs and Coca-Cola, hamburg
Millions of hamburgers are eaten by people in every corner of the world every day. Together with hot dogs and Coca-Cola, hamburg
admin
2014-09-23
41
问题
Millions of hamburgers are eaten by people in every corner of the world every day. Together with hot dogs and Coca-Cola, hamburgers have been the most important American contribution(贡献)to international eating habits.
The name "hamburger" has nothing to do with ham(火腿). It is believed that the hamburger was first brought to the United States by Germans from the city of Hamburg some time in the 1850s. From then on the hamburger became a kind of popular American fast food.
Now young people in Asia, Europe and South America have learned to eat while on the move: a hamburger in one hand and a soft drink in the other. There have been cries to anger from Italy and Spain about the shortening of the usual lunch break. Instead, young people have discovered a lunch for which they don’t have to stop at all.
However, there are clouds over the hamburger’ s world. People who concern about health dislike the high animal fat in the hamburger. They think the time saved seems a high price to pay for poor health. The packages in which hamburgers are usually served are causing serious pollution problems in many large cities. Big hamburger companies are destroying large areas of South American rainforest to produce the cheap meat they need. So, will the hamburger celebrate its next century?
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、Young people in Europe don’t stop to buy hamburgers.
B、It is suggested that hamburgers be eaten with both hands.
C、Some people in Europe don’t like to reduce their lunch break.
D、Young people in many countries are learning how to eat in their cars.
答案
C
解析
事实细节题。题目询问以下四个选项哪个是正确的。答案在文章的第三段。文章说意大利人和西班牙人对午餐时间的不足表示不满。所以正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fWud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thewinnertoldmethatthemoneywasgiventoachildren’shospital.
Somepeoplesaytheworldissmallerthanbeforebecause______.Thesentence"TValsohelpstoopenourminds"means______.
ManypeopleliketowatchTV.WatchingTVisoneofthemostimportantactivities(活动)oftheday.TVbringstheoutsidecloserto
Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbeganmakingthingstohelpthemmeasurethepassageoftime.Havingno
WewerenotgladtohaveAuntClara’sfamilywithusbecause______.______peoplesatinthecar.
Howmanypeopledoesthestoryinvolve(涉及)?ThewritersaidthatChicagowasaverybigcity.Thatmeans______.
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
TheauthorboughtaTVsetintohisson’sroomto______.Accordingtothepassage,whichistrueoftheschoolchildren?
BecauseofTV,childrenhavelosttheirabilityto______.Themainpurposeofthetextistotellpeople______.
随机试题
AmanlandedonMars?Youmustbejoking.That________betrue.
超敏性血管炎的发病机制主要是
下列关于体温的叙述,正确的是
豆蔻特征是巴豆特征是
A.有效性B.安全性C.稳定性D.均一性指药品在规定的条件下保持其有效性和安全性的能力的是
某地拟建一办公楼,当地类似工程的单位工程概算指标为3600元/m2。概算指标为瓷砖地面,拟建工程为复合木地板,每100m2该类建筑中铺贴地面面积为50m2。当地预算定额中瓷砖地面和复合木地板的预算单价分别为128元/m2、190元/m2。假定以人、材、机费
根据行政法理论和《行政强制法》、《行政诉讼法》等法律规定,对逾期不缴纳税款、滞纳金和罚款的纳税人,税务机关经催告依法作出行政强制决定并拍卖纳税人财物以强制抵缴税款、滞纳金及罚款的行为,性质上属于()。
十进制数39转换成无符号二进制整数是______。
1.Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseof
Asregardsofsocialconventions,wemustsayawordaboutthewell-1.______knownEnglishclasssystem.Thisisanembarrassin
最新回复
(
0
)