首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The great philosopher Homer Simpson once memorably described alcohol as "the cause of and solution to all of life’s problems." I
The great philosopher Homer Simpson once memorably described alcohol as "the cause of and solution to all of life’s problems." I
admin
2022-07-06
29
问题
The great philosopher Homer Simpson once memorably described alcohol as "the cause of and solution to all of life’s problems." Internet advertising is a bit like that—the funder of and terrible nuisance baked into everything you do online.
Advertising sustains pretty much all the content you enjoy on the web, and many of the world’s most useful technologies may never have come about without online advertising. But at the same time, ads and the vast, hidden, data-sucking machinery that they depend on to track and profile you are routinely the most terrible things about the Internet.
Now, more and more web users are escaping the daily storm of online advertising by installing an ad blocker. This simple, free software lets you surf the web without encountering any ads that show up between you and the content you want to read or watch.
Well, everyone may be catching on. Ad blocking has been around for years, but adoption is now rising steeply, at a pace that some in the ad industry say could prove catastrophic for the economic structure underlying the web. That has spurred a debate about the ethic of ad blocking. Some publishers and advertisers say ad blocking violates the implicit contract that rules the Internet—the idea that in return for free content, we all tolerate constant appearance of ads.
But in the long run, there could be a hidden benefit to blocking ads for advertisers and publishers: Ad blockers could end up saving the ad industry from its worst excesses. If blocking becomes widespread, the ad industry will be pushed to produce ads that are simpler, less invasive, and are far more transparent about the way they’re handling our data—or risk getting blocked forever if they fail.
"It’s clear to us that the ads ecosystem is broken," said Ben Williams, a spokesman for Eyeo, the German company that makes Adblock Plus, the most popular ad-blocking software. "What we need is a sea change in the industry to get to a place where we have a good amount of better ads out there, ads that users accept."
The industry may not have much time to wait. In a report last week, Adobe and PageFair, an Irish start-up that tracks ad-blocking, estimated that blockers will cost publishers nearly $22 billion in revenue this year. Nearly 200 million people worldwide regularly block ads, the report said, and the number is growing fast, increasing 41 percent globally in the last year.
According to Paragraph 2, what is the author’s attitude toward advertising?
选项
A、Supportive.
B、Objective.
C、Disapproving.
D、Indifferent.
答案
B
解析
第二段首句指出广告之于网络的益处,“如果没有网络广告,世界上很多最有用的技术可能根本不会出现”,由此肯定了广告存在的必要性。接下来由but转折引出广告的弊端,“广告和数据收集装置是互联网里最可怕的东西。”作者既提到广告的好处,也提到了其弊端,其态度是全面客观的,故选B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fhmZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Childrenwhostayawayfromschooldo______fordifferentreasons.
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthathavingademanding,unstableandthanklessjobmaymakeyoueve
Thesightofeightlongblacklegsmovingoverthefloormakessomepeoplescreamandrun—andwomenarefourtimesmorelikelyt
You’veheardit100timesalready,andit’samessagethatweatScienceCareersworkhardtoconvey:Carefulplanningisessent
Fordecades,researchuniversitiesintheUShavebeenuniversallyacknowledgedastheworld’sleadersinscienceandengineerin
"Betteradiamondwithaflawthanapebblewithoutone,"goesaChineseproverb.That’sincreasinglythemindsetforinvest
ForAmerica’schildrentheeducationsystemisoftenliterallyalottery.ThatisthemainmessageofanewdocumentaryaboutAm
Blackholesareoneofonlyafairlysmallnumberofcasesinthehistoryofscienceinwhichatheorywasdevelopedingreatde
[A]AnothercorporateapproachwhichismoredominantisJeremyBentham’sutilitarianway.TheEnglishphilosopherarguedaunit
随机试题
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
简要说明什么是网络安全体系中的恢复。
Ithinkitnecessary______youshouldpaymoreattentiontoyourwriting.
医师在医疗活动中对患者和社会履行义务的道德责任感和自我评价能力,谓之医师的( )。
【2008改编】某工程项目投标文件中有关资料如下:(1)分部分项工程量清单中含有甲、乙两个分项,工程量分别为4500m3和3200m3。清单报价中甲项综合单价为1240元/m3,乙项综合单价为985元/m3。(2)措施项目清单中环境保护、文明施工、安全
ABD公司正在考虑合并M公司,两家公司有关的财务比率如下表所示。两家公司均有40%所得税税率。假设没有预期的协同效应。如在股票对股票的交换中,M公司股东接受每股20元的报价,计算ABD公司兼并后的每股收益(股票对股票交换意味着一家公司的普通股与另一家
在教学中如何贯彻启发性原则?
请指出图1-12中(1)空缺处传输的是模拟信号,还是数字信号?为保证内部网络的安全保密性,在如图1-12所示的网络拓扑图中,(6)空缺处应选用什么设备?如果将该设备放置在路由器Router和设备(2)之间,整个网络的安全级别是否会提高?请用150字以内
有如下程序:#include<iostream>usingnamespacestd;classPair{intm,n;public:Pair(intj,intk):m(j),n(k){
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
最新回复
(
0
)