首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On the morning of September 11th, I boarded the train from Washington Heights in Upper Manhattan just as usual and went to the B
On the morning of September 11th, I boarded the train from Washington Heights in Upper Manhattan just as usual and went to the B
admin
2015-01-09
51
问题
On the morning of September 11th, I boarded the train from Washington Heights in Upper Manhattan just as usual and went to the Body Positive office in the South Street Seaport of Lower Manhattan. While I was leaving the subway at 8:53 am, a man ran down the street screaming, "Someone just bombed the World Trade Center." Those around me screamed and shouted "No! " in disbelief. However, being an amateur photographer, and thinking that I might be able to help out, I ran directly toward the WTC. I stopped just short of the WTC at a corner and looked up. There before me stood the gaping hole and fire that had taken over the first building. I stood there in shock taking pictures, wanting to run even closer to help out, but I could not move. Soon I saw what looked like little angels floating down from the top of the building. I began to cry when I realized that these "angels"—in fact, desperate office workers—were coming down, some one-by-one, some even holding hands with another. Could I actually be seeing this disaster unfold with hundreds of people around me crying, screaming and running for safety?
As I watched in horror, another white airliner came from the south and took aim at the South Tower. As the plane entered the building, there was an explosion and fire and soon debris(碎片)began to fall around me. It was then that I realized that we were being attacked and that this was just not a terrible accident. Yet, I still could not move, until I was pushed down by the crowd on the street, many now in a panic running toward the water, as far from the WTC as they could possibly get. All around me were the visual reminders of hundreds of people running in panic. There were shoes, hats, briefcases, pocket-books, newspapers, and other personal items dropped as hundreds of people ran for safety.
Much has been written about the disaster already. We have learned so much in such a small amount of time about appreciating life. In some way we must move forward, bury the dead, build a memorial for those lost, and begin the coping and healing process for the survivors. But healing takes time. Some have been able to head right back to work, others seek counseling, while others remain walking through the streets with expressionless faces. However, we are all united in our grief.
According to paragraph one, the author’s office was_____.
选项
A、at Washington Heights
B、just beside the World Trade Center
C、in the South Street Seaport
D、far from the WTC
答案
C
解析
文章第一段交代了作者办公室的位置,即曼哈顿港口南街。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fiQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Onceuponatime,innovationatProcter&Gambleflowedoneway:fromtheUnitedStatesoutward.WhilethelargeCincinnati-base
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【C1】______e
ThoughonemayquestionthedegreetowhichtheCivilWarrepresentsamilestoneinwomen’spursuitofsocial,economic,andpol
Hereisagreatironyof21st-centuryglobalpublichealth;Whilemanyhundredsofmillionsofpeoplelackadequatefoodasare
Hereisagreatironyof21st-centuryglobalpublichealth;Whilemanyhundredsofmillionsofpeoplelackadequatefoodasare
Hereisagreatironyof21st-centuryglobalpublichealth;Whilemanyhundredsofmillionsofpeoplelackadequatefoodasare
Thecollaborationamongscientists,universitiesandindustryisnotnew.Boththeuniversityadministrationandtheindustrypl
Atmanycolleges,smokersarebeingrunnotjustoutofschoolbuildingsbutoffthepremises.OnNov.19,theUniversityofKen
Public______fortheusuallylow-budget,high-qualityfilmshasenabledtheindependentfilmindustrytogrowandthrive.
Weregrettoinformyouthatthematerialsyouorderedare______.
随机试题
经济法的调整对象包括()
A.原发性腹膜炎B.继发性腹膜炎C.两者都有D.两者都无腹腔穿刺抽得的液体为清亮液体时为
诊断直肠癌最重要且简便易行的方法是
陶行知认为,培养教育人和种花木一样,首先要认识花木的特点,区别不同情况给以施肥、浇水和培养教育。这种观点体现了()。
在生产力不发达的时代,战争成为争夺资源的最重要的方式。青年是战争中最重要的参与者,而要赢得战争的胜利,青年人必须有强健的身体素质。为了取得战争的胜利,各城邦青年组织起来进行训练。作为全希腊的盟主,雅典城邦在全盛期有25万人口。而同时期的科林斯有9万人口,有
在某大型理发店,所有的理发师都是北方人,所有的女员工都是南方人,所有的已婚者都是女员工,所以,所有的已婚者都不是理发师。下面哪一项为真,将证明上述推理的前提至少有一个是假的?
设y(x)为可导函数,且满足y(0)=2及+y(x)=∫0x2y(t)dt+ex,则y(x)=________.
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
A、 B、 C、 B题目为请求对方周三给新员工做入职教育的请求疑问句。Canyou...可表示请求。
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Peopleenjoyseeingthemoviesbecausethey______.
最新回复
(
0
)