首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
admin
2018-04-17
30
问题
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people now have seen the effects of a battle. And the result has been a general loathing of war, and perhaps more interest in helping those who suffer from all the terrible things that have been shown on the screen.
Television has also changed politics. The most distant areas can now follow state affairs, see and hear the politicians before an election. Better informed, people are more likely to vote, and so to make their opinion count.
Unfortunately, television’s influence has been extremely harmful to the young.
Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world; that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless.
They believe that the violence they see is normal and acceptable . All educators agree that the "television generations" are more violent than their parents and grandparents.
Also, the young are less patient.
Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn’t do funny things like the people on children’s programs.
And they expect all problems to be solved happily in ten, fifteen, or thirty minutes. That’s the time it takes on the screen.
From the passage, we can conclude that______.
选项
A、children should keep away from TV
B、TV programs should be improved
C、children’s books should have pictures
D、TV has a deep influence on the young
答案
D
解析
本题考查考生对全文意思的整体把握。我们直接根据文中具体的段落或者句子可以推导出来的结论只有D项。A项“孩子们应该远离电视”文中没有提到。文章只讲到电视对年轻人有害。B项“电视节目应该提高”文章中也没有依据。C项也是无依据的。D项的依据是Unfortunately,television’s influence has been extremely harmful to the young.整个后两段讲的都是对年轻人的影响。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fiiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
InMay1927,atleastfourdifferentpeoplewereplanningtoflybetweenNewYorkandParis.Onthemorningof20May,noneoft
CitizenKane,whilealways______bycritics,wasneverapopularfavouriteformostAmericanviewers.
Apetisananimalthat【21】inyourhouse.OverhalfthefamiliesinNorthAmericaownpets.Themostpopular【22】axedogs,fisha
Apetisananimalthat【21】inyourhouse.OverhalfthefamiliesinNorthAmericaownpets.Themostpopular【22】axedogs,fisha
Nearlyall"speedreading"courseshavea"pacing"element—sometimingdevicewhichletsthestudentknowhowmanywordsaminut
Areyousuperstitious?No,ofcoursenot.Doyoubelieveinmagic(魔法),andluckcharms(护身符),andelvesorgremlins(小精灵)?Cer
Readthefollowing:1.Needed:Fulltimesecretarypositionavailable.Applicantsshouldhaveatleast2yearsexperienceandbe
Whenweseewell,wedonotthinkaboutoureyesveryoften.Itisonlywhenwecannotseeperfectlythatwerealizehowimporta
Thereisnocreaturethatdoesnotneedsleeporcompleteresteveryday.Ifyouwanttoknowwhy,justtrygoingwithoutsl
AveryrapidincreaseinthenumberofshipssailingbetweenAmericanandEuropeanportsbeganalmostimmediatelyaftertheend
随机试题
有效管理者的突出特征之一是()
与国内经营相比,从事国际化经营的企业的特征有()
关于肾脏肿瘤的描述正确的是
混凝土基础的主要形式有()等。混凝土灌注桩施工结束后,应检查()。
Importmanifest
下列关于理财顾问服务的说法,正确的有()。
以下哪几项是弗洛伊德人格结构理论的观点?()
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性:
将用户用高级语言编写的源程序转换成目标程序是通过哪一种程序来实现的()A.编译程序B.编辑程序C.操作系统D.汇编程序
打开考生文件夹下的sport_projiect项目,项目中有一个名为sport_form的表单文件,表单中包括3个命令按钮。请完成如下操作:(1)编写并运行程序Four.prg。程序功能是:根据“国家”和“获奖牌情况”两个表统计并生成一个新表“
最新回复
(
0
)