首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many studies have identified a strong link between suicide and diagnosable mental illness, especially depression. So, because wo
Many studies have identified a strong link between suicide and diagnosable mental illness, especially depression. So, because wo
admin
2011-02-28
43
问题
Many studies have identified a strong link between suicide and diagnosable mental illness, especially depression. So, because women suffer from depression at a much higher rate than men, they would seem to be at higher risk for suicide. Yet, women actually commit suicide about one fourth as often as men.
George E. Murphy, professor of psychiatry at Washington university school of Medicine in St. Louis, says that females may be protected because of the way they think about problems and interact with others. "Women process their experience with friends. They discuss their feelings, seek feedback, and take advice. They are much more likely to tell a physician how they feel and cooper ate in the prescribed treatment. As a result, women get better treatment for their depression."
That treatment may help protect them from suicide, but Murphy suggests there is more to it. The approach to problem-solving is what often lands a woman in a psychiatrist’s office in the first place, and that approach may be keeping female suicide rates lower.
Murphy believes women are less inclined to commit suicide because their thinking is more inclusive. While a man might tend to throw aside seemingly peripheral(非本质的,边缘的)issues to get to the core of a problem, a woman might take more things into account. She may continue to seek input and process problems long after the point where men decide on a course of action. "She’ll consider not just her feelings, but also the feelings of others-her family, the children, even acquaintances-and how these people will be affected by a decision like suicide. A man is much less likely to take those things into account. He makes his decision, and it’s about him, so he does not feel the need to share it with anyone else."
It is implied that a man can reduce his chance of committing suicide if he ______.
选项
A、goes straight to the core of a problem
B、does not allow himself to be influenced by his acquaintances
C、consults a psychiatrist regularly
D、changes the way he thinks about problems and interact with others
答案
D
解析
文章第二段第一句提及“females may be protected because of the way they think about problems and interact with others”,换言之,男性由于与女性的这种思维和行为方式不同,他们的自杀率较高。最后一段也说明了这个问题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fskd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Inthepastdecade,newscientificdevelopmentsincommunicationshavechangedthewaymanypeoplegatherinformationaboutpoli
Inthepastdecade,newscientificdevelopmentsincommunicationshavechangedthewaymanypeoplegatherinformationaboutpoli
WhatdidMr.Smithdecidetodowhentheyreturnedhome?
WhatdoesthespeakersayabouttheroadbetweenMaineandQuebec?
DollarsandcentsarethebasicunitsofAmericanmoney.Thebackofalldollarbillsaregreen(hence"greenbacks").Thecommon
Musicisanimportantwayofexpressingpeople’sfeelingsandemotions.The【C1】______,forinstance,from1960to1969willbe【C
Musicisanimportantwayofexpressingpeople’sfeelingsandemotions.The【C1】______,forinstance,from1960to1969willbe【C
Musicisanimportantwayofexpressingpeople’sfeelingsandemotions.The【C1】______,forinstance,from1960to1969willbe【C
Whydidn’tMr.Browncontinuehisstudyafterhefinishedschool?
Accordingtothepassage,whatdoestheunderlinedphrase"livedabit"mean?Thejobasinterpreterhasthefollowingcharacte
随机试题
秦王朝时期,掌管祭祀礼仪的秘书性人员是【】
A.白细胞数5×106/L,蛋白0.3g/L,糖3.5mmol/LB.白细胞数5×106/L,蛋白0.8g/L,糖3.0mmol/LC.白细胞数2000×106/L,中性粒细胞为主;蛋白0.8g/L;糖1.5mmol/LD.白细胞数50×106/L,
限制关节活动幅度的因素是
片剂中加入的崩解剂是
关于普鲁卡因麻药,下列哪项是错的
某公司预计2013年棉花丰收而订立了招收工人的劳动合同,并且要求每名工人缴纳1000元的“进入费”。后由于棉花大量减产,该公司遂提出变更原劳动合同,工人未同意。该公司宣布解除劳动合同,退还1000元的“进入费”,对工人的补偿要求不予理睬。针对该公司的上述行
学习质量与能量等概念之间的关系属于()。
关于“站票该不该半价”的问题,一个支持者说:“按照市场定价规律,因为服务不同,所以硬座和卧铺定价不同,那继续这个逻辑,站票与硬座票享受的服务不同,价格自然也应不同。”一个反对者说:“平时的火车运力基本能满足需要,不用站票,只有在春运回家的时候,站票才很宝贵
甲、乙、丙三个工程队的效率比为6:5:4,现将A、B两项工作量相同的工程交给这三个工程队,甲队负责A工程,乙队负责B工程,丙队参与A工程若干天后转而参与B工程,两项工程同时开工,耗时16天同时结束,问丙队在A工程中参与施工多少天?()
WhydoesJanewanttoleaveherpresentjob?
最新回复
(
0
)