首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is the smallest one of all the stars. B、It is the nearest one to the earth. C、It is the biggest one of all the stars. D、It
A、It is the smallest one of all the stars. B、It is the nearest one to the earth. C、It is the biggest one of all the stars. D、It
admin
2012-05-17
71
问题
Of all the stars the sun is the nearest to the earth. Millions of other stars are even bigger and brighter than the sun. They look small only because they are much father away. You can’t see them in the daytime. But if you go out at night, you’ll be able to see thousands of them.
The earth is one of the sun’s planets, and the moon is the nearest to the earth in space, and men have visited it already. No man has traveled farther than the moon, but spaceships without people have reached other planets.
Many countries have sent up man-made satellites to circle the earth. With their help, people have done much research in many fields of science. Our countries sometimes have sent up man-made satellites to send and receive TV programs. This has helped the people of China and other countries to understand each other better.
Questions:
32. What do we learn about the sun?
33. Which planet have some people reached?
34. What can we do because of the man-made satellites?
35. What do we learn from the passage?
选项
A、It is the smallest one of all the stars.
B、It is the nearest one to the earth.
C、It is the biggest one of all the stars.
D、It is the farthest one from the earth.
答案
B
解析
细节题。见第一段第一句,Of all the stars the sun is the nearest to the earth.(所有的恒星中太阳是离地球最近的一个。)A是说所有的恒星中太阳最小;C是说所有的恒星中太阳最大;D是说所有的恒星中太阳离地球最远。所以选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g3f7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、decapitatedB、espressoC、mochaD、regularC此题考查听细节的能力。文中只提到了mocha,同时此题也设置了A,B两个干扰选项,decaf为‘无咖啡因的咖啡’,与decapitated‘斩首’截然不同。而文中提到
A、Thesameasattheoldone.B、Smallgroupandindividualones.C、Smallgrouponesonly.D、Individualonesonly.B此题考查听细节的能力。考
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
A、Inazoo.B、Inapark.C、Inasupermarket.D、Inapetstore.D场景判断题。该对话中的关键词是“parrots”,“thepricetag”(价签)和apigeon,因此可以推断出对话发
A、Two.B、Three.C、Four.D、Five.B推理题。四个选项都是数字,因此在听录音的过程中要注意捕捉与数字有关的信息。解答此题的关键是对罗列的细节(Friends,teachers,andotherpeople...)进行辨认推
A、Ajigsaw.B、Writingaletter.C、Readinganewspaperormagazine.D、Checkingheremail.A此题考查听细节的能力。考生可使用排除法做出选择。首先,考生必须抓住Iju
A、Socialactivities.B、Culturalactivities.C、Languageactivities.D、Sportsactivities.C四个选项内容都包含在俱乐部活动中,但女士听完介绍后特别针对language
Your【B1】______thistermwillbetowritetwomajorresearchpapers.Oneofthemostimportantthingsinwritingaresearchpaper
Complainingaboutfaultygoodsorbadservicearenevereasy.【M1】______Mostpeopledislikemakingafuss.Butifsome
随机试题
鳃弓是在第4—5周时,胚体头部两侧的____________增生所形成的隆起,共有____________对。相邻鳃弓间的凹沟称____________,原始咽内胚层向外膨出形成的囊状结构称____________,两者之间的一层隔膜称__________
在艺术作品中,情感的载体是【】
[*]
最可能出现在溶血性贫血的检查结果是
六淫邪气中,具有“重浊”特点的是()
甲市大宇房地产开发公司欲对其开发建设的华宇小区进行商品房预售,就相关事项进行咨询时,律师温某对其提出下列建议。下列哪些符合法律的强制性规定于()
贝塔系数是指用来衡量()相对于整个股市的价格波动情况的防线指数。
依据营业税的有关规定,下列说法中正确的有()。
传统发酵技术与现代生活依旧很贴近,下面是两则实例,请分析回答:生产实践中应用的菌种主要来自土壤,从土壤中分离微生物的实验流程如下:土壤取样→选择培养→梯度稀释→鉴别培养。从土壤中分离纤维素分解菌,最好选择树林中多年落叶形成的腐殖土作为样品,使用的培养基
客户端通过(48)协议发送电子邮件。
最新回复
(
0
)