首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously(声名狼藉地)aggressive. Som
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously(声名狼藉地)aggressive. Som
admin
2013-10-30
44
问题
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously(声名狼藉地)aggressive. Some even start queuing outside stores before dawn to be the first to lay their hands on heavily discounted goods. Last year destructively violent bargain-hunters in the suburbs of New York City trampled(踩踏)a Wal-Mart employee to death. Despite the madness at many stores, however, the recession appears to have accelerated the pace at which shoppers are abandoning bricks and mortar(灰浆)in favour of online retailers—e-tailers.
E-commerce holds particular appeal in poor times as it enables people to compare prices across retailers quickly and easily. Buyers can sometimes avoid local sales taxes online, and shipping is often free. No wonder, then, that online shopping continues to grow even as the offline sort shrinks.
The shift in spending to the internet is good news for companies like P&G that lack retail outlets of their own. But it is a big concern for brick-and-mortar retailers, whose prices are often higher than those of e-tailers, since they must bear the extra expense of running stores.
The most obvious response to the growth of e-tailing is for conventional retailers to redouble their own efforts online. The online arms of big retailers are performing well, on the whole.
The concept of "multichannel" shopping, where people can buy the same items from the same retailer in several different ways, is gaining ground, and retailers are trying to encourage users of one channel to try another.
Retailers are also trying to make shopping seem fun and exciting to act against the recession. One common method is to set up "pop-up" stores, which appear for a short time before vanishing again, to develop a sense of novelty and urgency.
Stores are also trying to lure customers by offering services that are not available online. Best Buy, a consumer-electronics retailer, has started selling music lessons along with its musical instruments. Lululemon athletica, which sells sports clothes, offers free yoga classes. The idea is to bring people back to its shops regularly, increasing the likelihood that they will develop the habit of shopping there.
Best Buy sells music lessons along with its musical instruments in the hope of______.
选项
A、establishing its unique pattern of selling
B、competing against the same service offered online
C、persuading customers to abandon online-shopping
D、making online shoppers go to its shops frequently
答案
D
解析
最后一段举了Best Buy和Lululemon athletica这两家店的例子,其实说明了同一种想法,即文章最后说的to bring people back to its shops regularly。由该段首句中to lure customers…that are not available online可以进一步看出Best Buy这样做的目的是为了将网上购物的顾客吸引到自己的实体店来,因此本题答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g6S7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Acoupleofmonthsago,Iwenttoadepartmentstoretobuyafewthingsforthehouse.Ineededasetofcurtainsforthelivin
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin(阿斯匹林),oneofthesafestand【C1】______drugs【C2】______byman.Themostpop
Wecommonlythinkofsportsmanshipinconnectionwithathleticcontests,butitalsoappliestoindividualoutdoorsports.Note
Itisgenerallyacceptedthattheexperiencesofthechildinhisfirstyearslargelydeterminehischaracterandlaterpersonal
Itisgenerallyacceptedthattheexperiencesofthechildinhisfirstyearslargelydeterminehischaracterandlaterpersonal
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopicABoominAdultEducation.Youshouldwriteat
Hewouldbestudyingattheuniversitynowifhe______theentranceexamination.
A、Anessay.B、Amagazinearticle.C、Apoem.D、Ashortstory.D[听力原文]WhatmustthestudentsreadforWednesday?信息明示题。文章指出,Your
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographers(地理学家)compareandcontrast(67)placesonthee
A、Atl0intheevening.B、At9intheevening.C、At9inthemorning.D、At10inthemorning.A题目询问Anna什么时候播新闻。关键是听到“Anna在独立电视台播
随机试题
“学而优则仕”、“朝为田舍郎、暮登天子堂”、“先策论后诗赋”……这些体现了什么制度与古代中国政策研究的紧密联系?
设事件A发生的概率为0.7,则A的对立事件A发生的概率为________.
下列药物不属于桃红四物汤组方药物的是
某地初冬,东北某市一居民区,一家4口昏睡不醒,后经邻居及时发现,并报告当地疾病预防控制中心,经调查发现病家室内燃有一小煤炉,受害者有呼吸闲难、脉搏加快、神志不清等症状。最简单而易行的预防办法是
[2007年,第58题]忽略质量的细杆OC=l,其端部固结均质圆盘,如图4.9-5所示。杆上点C为圆盘圆心。盘质量为m。半径为r。系统以角速度ω绕轴O转动。系统的动能是()。
下列各项属于个人贷款抵押房屋保险的保险标的是( )。
2018年农村居民甲某占有4000平方米耕地,其中300平方米新建住宅,1700平方米种植棉花、2000平方米种植小麦,该地区耕地占用税适用定额税率25元/平方米,甲某当年应缴纳耕地占用税()元。
在条件具备或物业管理企业早期介入充分并准备充足时,物业的承接查验也可以和()同步进行。
MANIPULATIVE:
Secondhandsmokeisaccountablefor42,000deathsannuallytononsmokersintheUnitedStates,includingnearly900infants,acc
最新回复
(
0
)