首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some people argue that the pressures on international sportsmen and sportswomen kill the essence of sport—the pursuit of persona
Some people argue that the pressures on international sportsmen and sportswomen kill the essence of sport—the pursuit of persona
admin
2015-12-31
63
问题
Some people argue that the pressures on international sportsmen and sportswomen kill the essence of sport—the pursuit of personal excellence. Children kick a football around for fun. When they get older and play for local school teams, they become competitive but they still enjoy playing. The individual representing his country cannot afford to think about enjoying himself; he has to think only about winning. He is responsible for an entire nation’s hope, dreams and reputation.
A good example is the football World Cup. Football is the world’s most important sport. It is even more important now that the United States is seriously taking it up. Winning the World Cup is perhaps the summit of international sporting success. Mention "Argentina" to someone and the chances are that he’ll think of football. In a sense, winning the World Cup "put Argentina on the map".
Sports fans and supporters get quite irrational about the World Cup. People in England felt that their country was somehow important after they won in 1966. Last year thousands of Scots sold their cars, and even their houses, and spent all their money travelling to Argentina, where the finals were played.
So, am I arguing that international competition kills the idea of sport? Certainly not! Do the Argentineans really believe that because eleven of their men proved the most skillful at football, their nation is in every way better than all others? Not really. But it’s nice to know that you won, and that in one way at least your country is best.
According to the passage, Argentina is world-famous because of its______.
选项
A、large number of sports fans and supporters
B、successes in the football World Cup
C、obvious position on the map
D、excellence at all important sports
答案
B
解析
本题是一道具体细节题。问文章中指出,阿根廷举世闻名的原因是什么。利用查阅式阅读法,我们可以在文章的第二段的后半部分中找到相关内容。文章指出,一旦向人们提到阿根廷,往往会令他们想到足球。从某种意义上说,赢得世界杯使阿根廷闻名于世界。因此,本题的正确答案应是B“因为它在世界杯足球赛上的成功”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/g9PO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Researcherssaiditwasclearthattheworld’soceansplayamajorroleinqueuinguprapidclimatechanges,butthatthusfart
Theenginehasmorethan300______,madeofanumberofdifferentmaterials.
By"itspokevolumestome",(Para.1)themotherinthestorymeansthecard______.Whatpuzzledthemotherwhenherdaughter
Thechiefreasonforthepopulationgrowthisn’tsomuchariseinbirthrates______afallindeathratesasaresultofimprove
Ifyouwanttosparkaheateddebateatadinnerparty,bringupthetopicofgeneticallymodifiedfoods.Formanypeople,thec
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleavemorejobsformen,theideahasbeenr
Whethertheeyesare"thewindowsofthesoul"isdebatable!thattheyareintenselyimportantininterpersonalcommunicationis
Somedaytherewillbearobotthattakesthedrudgery(苦工,单调沉闷的工作)outofhousework—andevencleanswindows,buthowsoonsuch
Somedaytherewillbearobotthattakesthedrudgery(苦工,单调沉闷的工作)outofhousework—andevencleanswindows,buthowsoonsuch
Scientistsinthe1950sproclaimedtherobotthebrainwave(灵感,灵机)ofthefuture—itwouldfreehousewivesofdrudgery(单调沉闷的工作)
随机试题
A、心脏损伤后综合征B、结核性心包炎C、肿瘤性心包炎D、化脓性心包炎E、急性特异性心包炎常无发热、胸痛,可闻及心包摩擦音,见于
甲死后留有房屋一间和存款若干,法定继承人为其子乙。甲生前立有遗嘱.将其存款赠与侄女丙。乙和丙被告知3个月后参与甲的遗产分割,但直到遗产分割时,乙与丙均未作出是否接受遗产的意思表示。下列说法哪一个是正确的?()
看到的坡道有几处?
国家赔偿包括行政赔偿和()。
关于普通碳素结构钢、低合金钢工作地点温度控制的说法,正确的有()。
下列关于国家风险的说法,正确的是()。
产品的()责任规定简称为“三包规定”。
世界教育史上最早颁布义务教育法令的国家是()
检察院以涉嫌抢劫罪对胡某提起公诉。法院经审理认为.证明指控事实的证据之间存在矛盾且无法排除,同时查明对胡某年龄认定有误,该案发生时胡某年仅15周岁。关于本案,法院采取的做法正确的是()。
A.shortenedB.expressionC.originsD.breaksE.statementF.directionsG.mannersH.attachesI.bindsJ.reformedK
最新回复
(
0
)