首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Planning Commission asserts that the needed reduction in acute care hospital beds can best be accomplished by closing the sm
The Planning Commission asserts that the needed reduction in acute care hospital beds can best be accomplished by closing the sm
admin
2017-04-21
111
问题
The Planning Commission asserts that the needed reduction in acute care hospital beds can best be accomplished by closing the smaller hospitals, mainly voluntary and proprietary. This strategy follows from the argument that closing entire institutions saves more money than closing the equivalent number of beds scattered throughout the health system.
The issue is not that simple. Larger hospitals generally are designed to provide more complex care. Routine care at large hospitals costs more than the same care given at smaller hospitals. Therefore, closure of all the small hospitals would commit the city to paying considerably more for in-patient care delivered at acute care hospitals than would be the case with a mixture of large and small institutions. Since reimbursement rates at the large hospitals are now based on total costs, paying the large institutions a lower rate for routine care would simply raise the rates for complex care by a comparable amount. Such a reimbursement rate adjustment might make the charges for each individual case more accurately reflect the actual costs, but there would be no reduction in total costs.
There is some evidence that giant hospitals are not the most efficient. Service organizations and medical care remains largely a service industry — frequently find that savings of scale have an upper limit. Similarly, the quality of routine care in the very largest hospitals appears to be less than optimum. Also, the concentration of all hospital beds in a few locations may affect the access to care.
Thus, simply closing the smaller hospitals will not necessarily save money or improve the quality of care.
Since the fact remains that there are too many acute care hospital beds in the city, the problem is to devise a proper strategy for selecting and urging the closure of the excess beds. However many it may turn out to be.
The closing of whole buildings within large medical centers has many of the cost advantages of closing the whole of smaller institutions, because the fixed costs can also be reduced in such cases. Unfortunately, many of the separate buildings at medical centers are special-use facilities. The relocation of which is extremely costly. Still a search should be made for such opportunities.
The current lack of adequate ambulatory care facilities raises another possibility. Some floors or other large compact areas of hospital could be transferred from in-patient to ambulatory uses. Reimbursement of ambulatory services is chaotic, but the problem is being addressed. The overhead associated with the entire hospital should not be charged even pro rate to the ambulatory facilities. Even if it were, the total cost would probably be less than that of building a new facility. Many other issues would also need study, especially the potential overcentralization of ambulatory services.
The Planning Commission language seems to imply that one reason for closing smaller hospitals is that they are "mainly voluntary and proprietary". Thus, preserving the public hospital system by making the rest of the hospital system absorb the needed cuts. It is important and not hidden behind arguments about hospital size. If indeed that was the meaning.
All of the following statements are reasons the author opposes the Planning Commission’s recommendation EXCEPT ______.
选项
A、service industries have an upper limit for savings of scale
B、public hospitals have a unique contribution to make and should not be closed
C、the smaller hospitals recommended for closure provide services more cheaply than larger hospitals
D、hospitals are service organizations
答案
B
解析
本题是细节题。我们可以用排除法。A的内容可以在文章第3段第2句找到:“Service organizations and medical care remains largely a service industry—frequently find that savings of scale have an upper limit.”(服务性组织和医疗保健一直是一个很大的服务性行业,但他们不断地发现救助有一个上限。)C在文章第2段第2句:“Routine care at large hospitals costs more than the same care given atsmaller hospitals.”(大医院的日常护理要比小医院的花费多得多。)D“医院都是服务性的组织”是全文都在说明的问题。而B文章根本没提。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gD9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
1.WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAmericanSocietyofNewspaperEditorsistryingto
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenationsandthatifcountriesplaygamestogetherthey
ThePlanningCommissionassertsthattheneededreductioninacutecarehospitalbedscanbestbeaccomplishedbyclosingthesm
Peoplewhoareusedtotakingdrugsormedicinewhentheyareill,orwhoexpecttohaveanoperationinahospital,findtheid
Peoplewhoareusedtotakingdrugsormedicinewhentheyareill,orwhoexpecttohaveanoperationinahospital,findtheid
1.Ancientpeoplemadeclaypotterybecausetheyneededitfortheirsurvival.Theyusedthepotstheymadeforcooking,storing
1.Ancientpeoplemadeclaypotterybecausetheyneededitfortheirsurvival.Theyusedthepotstheymadeforcooking,storing
随机试题
螺旋管圈水冷壁入口不加装节流圈的主要原因是各管工质在炉膛内的吸热量均匀,其热偏差小。()
A.防己黄芪汤B.二妙散C.鸡鸣散D.肾气丸E.萆薢分清饮
某工厂已在一周前对全厂职工做过健康检查,检查项目包括内科检查、肝功能、B超、血常规、心电图、胸部X线透视。在对该厂三硝基甲苯接触工人的健康检查时,还必须补充进行
A、沉香B、大黄C、牛膝D、何首乌E、狗脊具内涵韧皮部的是
你是农技推广人员,为农民推荐技术,可由于天气原因,造成减产,你是农技负责人怎么办?
美国的一个动物保护组织试图改变蝙蝠在人们心目中一直存在的恐怖形象。这个组织认为,蝙蝠之所以让人觉得可怕和遭到捕杀,仅仅是因为这些羞怯的动物在夜间表现出特别的活跃。以下哪项如果为真,将对上述动物保护组织的观点构成最严重的质疑?
计算,其中D:x≥0,y≥0,x+y≤1.
Access支持的查询类型有______.
存在关系模型Students(学号,姓名,性别,专业),下列SQL语句中错误的是
Thewomanfoundoutabouttheuniversitystation______
最新回复
(
0
)