首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In Jonathan Swift’s 1726 novel, "Gulliver’s Travels" , the Yahoos are a degraded band of hu-manoids kept tied in stalls by their
In Jonathan Swift’s 1726 novel, "Gulliver’s Travels" , the Yahoos are a degraded band of hu-manoids kept tied in stalls by their
admin
2020-03-31
11
问题
In Jonathan Swift’s 1726 novel, "Gulliver’s Travels" , the Yahoos are a degraded band of hu-manoids kept tied in stalls by their captors. It is therefore appropriate that a recent, widely leaked memo from Yahoo’s human-resources manager, Jackie Reses, began with the toe-curling salutation with which managers at the company normally address underlings; "Yahoos".
" We can all feel the energy and buzz in our offices," the memo went on. Presumably, though, while some Yahoos are feeling it, others are hanging around at home in their pajamas, for the memo went onto say that from June all Yahoos will be required to turn up in the office unless they have a good excuse. "The best is yet to come," the memo ended—a claim which may sound implausible to the employees of a company whose market capitalisation has fallen from $ 125 billion in 2000 to $ 25 billion now.
It is understandable that Marissa Mayer, Yahoo’s recently appointed chief executive, should want to extract some more value from the employees she leads. Google’s workers each generate $ 931,657 revenue, 160% more than the $ 353, 657 produced by each of Yahoo’s employees.
And it is also reasonable for a company to want to discourage its employees from behaving like freelances. After all, firms exist largely because people are more productive together than apart.
But tying the Yahoos to their stalls in the company’s offices does not seem like the right way to go about boosting their output. Plenty of evidence suggests that letting employees work from home is good for productivity. It allows them to use their time more efficiently and to spend more time with their families and less fuming in traffic jams or squashed on trains. It can reduce companies’ costs. Cisco claimed in 2009 that it was saving $ 277m a year by allowing its people to teleeommute. A study by researchers at Stanford and Beijing Universities of a large Chinese travel company compared the performance of employees allowed to work from home with those who were stuck in the office: among the home-workers, job satisfaction rose, staff turnover fell by half and productivity went up by 13%. Hardly surprising, since a lot of people don’t seem to work while they are at work; last year J. C. Penney, an American retailer, discovered that a third of its headquarters’ bandwidth was taken up by employees watching YouTube videos.
What can be concluded from the last paragraph?
选项
A、Confining the employees in the office can promote their output.
B、Working at home is advantageous for boosting productivity.
C、Working in the office can reduce the company’s costs.
D、Staying at home makes people work less efficiently.
答案
B
解析
根据选项[A]定位到第一句:But tying the Yahoos to their stalls in the company’s of-fices does not seem like the right way to go about boosting their output.其中confining the employ—ees in the office=tying the Yahoos to their stalls in the company’s offices;promote their output=boosting their output。关键是“does not seem like the right way”表否定,与该项表述相反,故该选项错误。根据选项[B]定位到第二句:Plenty of evidence suggests that letting employees work fromhome is good for productivity.其中is advantageous for boosting productivity=is good for productivi—ty。故该项正确。根据选项[C]定位到第四句:It can reduce companies’costs.其中it的指代内容很关键,it与第三句It allows them to use…中的it指代同一个内容,即上一句的letting employees work from home,即在家工作可以降低成本,而非该选项说的在办公室工作降低成本。故该项错误。根据选项[D]定位到第二、三句:...work from home is good for productivity.It allows them to use their time more efficiently…由此可见,在家工作效率更高而非更低。故选项[D]错误。综上所述,本题答案为选项[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gE1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
"Googleisnotaconventionalcompany.Wedonot【C1】______tobecomeone,"wroteLarryPageandSergeyBrin,thesearchfirm’sfo
"Googleisnotaconventionalcompany.Wedonot【C1】______tobecomeone,"wroteLarryPageandSergeyBrin,thesearchfirm’sfo
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubheadingfromthelistA-Gforeachofthenumb
Nowondertheyarecalled"patients".Whenpeopleenterthehealth-caresystemsofrichcountriestoday,theyknowwhattheywil
MostforecastssuggestthatBritainwillbeapoorercountryafterBrexit,largelybecausetradingwiththeEuropeanUnionwill
Theterme-commercereferstoallcommercialtransactionsconductedovertheInternet,includingtransactionsbyconsumersandb
Despitethescandalsoverleakede-mails,thescientificevidenceforglobalwarmingremainsstrong.Thequestion,then,istow
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.ltd.,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailw
"Beforetheoperation,IwouldlookatsomeoneandallIcouldseefortheirfacewasjelly,"saysJonathanWyatt"Now,Icanse
"Beforetheoperation,IwouldlookatsomeoneandallIcouldseefortheirfacewasjelly,"saysJonathanWyatt"Now,Icanse
随机试题
以下程序输出的结果是()main()tintn[3][3],i,j;for(i=0;i
单侧上眼睑下垂见于
A.润滑剂B.润湿剂C.黏合剂D.崩解剂E.吸收剂片剂制备过程中,辅料淀粉浆用作()。
在Excel数据清单中,按某一段内容进行归类,并对每一类做出统计的操作是()。
关于审核结论的理解要点,下列表述错误的是()。
“供给侧”“工匠精神”“洪荒之力”等词汇入选2016年十大流行语。流行语不仅是种语言现象,也是社情民意、社会心理的特殊载体,折射出社会文化发展的阶段性特征。每一年流行语的变化体现了()。
有4个女孩和2个男孩,他们的年龄各不相同,最大的10岁,最小的4岁,最大的女孩比最小的男孩大4岁,最大的男孩比最小的女孩大4岁,问最大的男孩几岁?()
【2016-6】双轨制形成于18、19世纪的西欧。其中一轨是“学术性”的,另一轨是“职业性”的。以下关于这种学制形成方式的描述中,正确的是()。
源程序文档化要求程序应加注释。注释一般分为序言性注释和【】注释。
CaliforniaStateLawrequiresthatallbicycleridersunderage18wearprotectivehelmetswhenevertheyrideonpublicstreets
最新回复
(
0
)