首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A greenhouse is a building made of glass which is used for keeping plants warm when the outside temperature is low. In a similar
A greenhouse is a building made of glass which is used for keeping plants warm when the outside temperature is low. In a similar
admin
2016-03-05
61
问题
A greenhouse is a building made of glass which is used for keeping plants warm when the outside temperature is low. In a similar way there are several gases in the atmosphere which trap the heat produced by the sun and prevent it from escaping. These gases are known as "greenhouse gases", and the way in which they trap heat in the atmosphere is called the "greenhouse effect". This is not simply air pollution. Most of the main greenhouse gases exist naturally in small amounts in our atmosphere, and without them the earth would be 30 degrees colder and human life would not exist. In other words, the greenhouse effect is a natural course which is to some degree helpful to us.
The problem is that in the last century and a half, we have been putting too many of these gases into the earth’s atmosphere by burning large quantities of coal and oil and by cutting down forests. The rapid increase in the greenhouse gases is making the world warmer. The world’s temperature has already gone up by half a degree this century, and the sea level has risen by 10 centimeters. If the amount of carbon dioxide in the atmosphere doubles there will be a rise in the earth’s temperature of between 1 and 4. This may seem a small increase, but it would be enough to cause major changes in geography and agriculture. Large areas of the world would be flooded, and some areas would become dry and unable to produce crops. It is important, too, to consider that there may be a delay of about 30 years in the greenhouse effect. This means that we are probably experiencing only now the effect of the gases put into the atmosphere before the 1960s. Since then, these gases have greatly increased.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Burning too much coal and oil produces lots of greenhouse gases
B、It has become warmer on the earth now than in the past
C、Gases put into the atmosphere now will effect the earth years later
D、The temperature in a greenhouse is as high as that in the atmosphere
答案
D
解析
排除法。根据第二段第一句we have been putting too many of these gases into theearth’s atmosphere by burning large quantities of coal and oil…可知A不是正确答案;根据第二段第二句The rapid increase in the greenhouse gases is making the world warmer.可知B不是正确答案;根据第二段倒数第四行最后It is important,too,to consider that there may be a delay of about30 years in the greenhouse effect.可知C不是正确答案。故D是正确答案,温室里的温度明显比室外高。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gHHC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Mysonhasstartedtohangoutwiththewrongtypeofboys.HeisfifteenyearsoldanduntilrecentlyIhadalwaysbeengratefu
------Wehavetostoptalkinghereoutside.Listen,_____!------Hurryup,orwe’llbelate.
Everyonewhocomestothepartyisgivenawoodenapplewith______ownnamescutinitasasouvenir.
Agoodteacheralwaystriesto______studentstoaskquestion.
Hehasbeencalledthe"missinglink."Half-man,half-beast.Heissupposedtoliveinthehighestmountainintheworld—Mount
Everyoneknowsthatlazinessisnotgood.Wehaveprobablyallbadlecturestellingthatlazinessisimmoral,thatitiswastefu
Theroadbeingbuiltwasscheduledto______trafficonMayDay.
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
Isupposethatthemostbasicandpowerfulwaytoconnecttoanotherpersonistolisten.Justlisten.Perhapsthemostimportan
随机试题
_________适用于跨国公司或规模巨大的跨地区公司。
电子现金
下列有关体内氨的去路中,不正确的是
右心衰竭的患者常因为组织液生成过多而致下肢水肿,其主要原因是
黏膜下脓肿形成后,可转化为下列哪种疾病()
“各住户的曰照具有均好性,且便于规划道路与管同、方便施工”,此种住宅组团布局方式是()。
依据《生产安全事故报告和调查处理条例》的规定,造成死亡8人和直接经济损失6千万元的事故是()。
基金数据的保存,应逐日备份并异地妥善存放,对系统运行数据中涉及基金投资人信息和交易记录的备份在不可修改的介质上至少保存()年。
出版物发行间接渠道的不足之处主要表现为()等。
如果加载一个窗体,最先触发的事件是()。
最新回复
(
0
)