首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Passing by a supermarket, I was attracted by a long queue of people with big plastic bags full of kinds of goods they bought out
Passing by a supermarket, I was attracted by a long queue of people with big plastic bags full of kinds of goods they bought out
admin
2018-06-22
40
问题
Passing by a supermarket, I was attracted by a long queue of people with big plastic bags full of kinds of goods they bought outside the gate. I came up with curiosity to find out the puzzle. Handing in this purchase ticket to the girl in charge of the activity, the boy in the front of the queue received a box of chocolate with delicate package. It turned out to be a promotion activity, which would provide a box of chocolate to those who bought more than ten yuan worth of goods and paid one more yuan. It’ s really good news especially for those who are keen on bargains. Once there was a promotion activity, they were usually easy to go into ecstasies(狂喜)and bought the goods on impulse, never having time to consider carefully whether they needed the goods desperately or not. I was not an exception. When I was determined to make a purchase, however, finding that there was only nine yuan with myself, I was forced to give up.
Nowadays, more and more merchants use their brains to launch bewildering(迷惑人的)promotion activities to attract people’ s attention, which motivate their consumption. It’ s merchants who take advantage of people’ s psychology of taking advantage of petty benefits. From the point of the whole society, consumption stimulates production, which in turn brings up employment opportunities and strengthens the purchase capacity of the whole society. Once people have more money, they can afford and consume more goods. Consequently, the more goods are consumed, the greater incentive(鼓励)for the renewal cycle of products, which results in the progress of industrial technology and the elimination of economic depression.
As for one who has little money at his disposal, he’ d better consider carefully before making a purchase decision. Otherwise, he has to curtail(削减)his expenditure during the rest of the month.
I didn’ t buy the goods during the promotion activity because______.
选项
A、I was not interested in them
B、I didn’t need the goods
C、I didn’t have enough money
D、I had no time
答案
C
解析
事实细节题。根据文章第一段最后一句“…finding that there was only nine yuan with myself,I was forced to give up.”可知,作者身上只有9元钱了,因此没有买促销商品。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gJPC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Themanagerlosthis______justbecausehissecretarywastenminuteslate.
Iftapwaterwereasdangerousassomepeoplethink,______wouldbegettingsick.
Alotofpeoplehavetried,but______havesucceeded.
Smallgrocerystoresaregoingoutofbusinessinthefaceoffierce______fromthelargesupermarketchains.
______petsisanemotionaljourneywhichhelpspeopletoconnectwithandreacttotheworld.
Itisurgenttofindan______secretarysincethegeneralmanagerisgettingbusierthanbefore.
Peopleandthesourcesofairpollutionarefoundinthesameplaces.Thismeansthatcitieswithlargepopulationshavethebig
Peopleandthesourcesofairpollutionarefoundinthesameplaces.Thismeansthatcitieswithlargepopulationshavethebig
Acollegeoruniversity’sinternationalstudentofficeisagoodplace【C1】______gettingtoknowtheschoolandthecountry.Let
随机试题
[2014]ABC会计师事务所的A注册会计师担任多家被审计单位2013年度财务报表审计的项目合伙人,遇到下列事项:(3)丙公司大部分采购和销售交易为关联方交易,管理层在2013年度财务报表附注中披露关联方交易价格公允,由于缺乏公开市场数据,A注册
边缘层
A.肝经B.肾经C.脾经D.心经
阿米巴痢疾肠道溃疡的特点是
可以有效防止不宜晾的中药的生虫、发霉的低温贮存温度是()
下列各项中,不属于比较优势原则应用的有()。
下列改革措施中,不属于北魏孝文帝时期的是
视图是【】的表,其内容是根据查询定义的。
Youwillhearfivedifferentbusinesspeopletalkingaboutcorporations.Foreachextracttherearetwotasks.ForTaskOne,cho
Whenyoucallthepolice,thepolicedispatcherhastolocatethecarnearestyouthatisfreetorespond.Thismeansthedispat
最新回复
(
0
)