首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Bill Gates, then still Microsoft’s boss, was nearly right in 2004 when he predicted the end of spam in two years. Thanks to clev
Bill Gates, then still Microsoft’s boss, was nearly right in 2004 when he predicted the end of spam in two years. Thanks to clev
admin
2015-08-29
51
问题
Bill Gates, then still Microsoft’s boss, was nearly right in 2004 when he predicted the end of spam in two years. Thanks to clever filters unsolicited e-mail has largely disappeared as a daily nuisance for most on the Internet. But spam is still a menace: blocked at the e-mail inbox, spammers post messages as comments on websites and increasingly on social networks like Twitter and Facebook. The criminal businesses behind spam are competitive and creative. They vault over technical fixes as fast as the hurdles are erected.
The anti-spam industry has done laudable work in saving e-mail. But it is always one step behind. When filters blocked missives with tell-tale words such as "Rolex" or "Viagra", spammers misspelled them. When filters blocked mail from suspect network addresses, the spammers used botnets(networks of hijacked computers)instead. In the end, the software industry’s interest is in making money from the problem(by selling subscriptions to regular security updates)rather than tackling it at its source.
Law-enforcement agencies have had some success shutting down spam-control servers in America and the Netherlands. Even Russia, where much of the world’s spam is spawned, has shown signs of co-operation. But as one place becomes unfriendly, spammers move somewhere else. Internet connections in poor and ill-run countries are improving faster than the authorities there can police them. That won’t end soon.
In any case, the real problem is not the message, but the link. Sometimes an unwise click leads only to a website that sells counterfeit pills. But it can also lead to a page that infects your computer with a virus or another piece of malicious software that then steals your passwords or uses your machine for other nefarious purposes. Spam was never about e-mail: it was about convincing us to click. To the spammer, it is moot whether the link is e-mailed, tweeted or liked.
The police are doing what they can, and software companies keep on tightening security. But spam is not just a hack or a crime, it is a social problem, too. If you look beyond the computers that lie between a spammer and his mark, you can see all the classic techniques of a con-man: buy this stock, before everyone else does. Buy these pills, this watch, cheaper than anyone else can. The spammer plays upon the universal human desire to believe that we are smarter than anyone gives us credit for, and that things can be had for nothing. As in other walks of life, people become wiser and take precautions only when they have learned what happens when they don’t.
That is why the spammers’ new arena—social networks—is so effective. People follow Twitter feeds from people they would like to know and make "friends" on Facebook whom they do not know at all. Hijack one such account, and you can exploit a whole network of trusting and trusted contacts.
A few fiddles might help, such as tougher default privacy settings on social networks. But the real problem is man, not the machine. Public behaviour still treats the Internet like a village, in which new faces are welcome and anti-social behaviour a rarity. A better analogy would be a railway station in a big city, where hustlers gather to prey on the credulity of new arrivals. Wise behaviour in such places is to walk fast, avoid eye contact and be brusque with strangers. Try that online.
Which of the following statements is INCORRECT?
选项
A、Spammers are able to counteract filters.
B、The software industry benefits from spammers.
C、The anti-spam industry lags behind spammers.
D、Spammers prefer to send e-mails in Russia.
答案
D
解析
细节题。由选项巾的spammers定位至第二、三段。第三段第二句指出“Even Russia,where much ofthe world’s spam is spawned,has shown signs of co—operation.”,虽然这里说俄罗斯是许多垃圾邮件的催生地,但没有说明原因,[D]是对该句的过度推断,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gKOO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Contrasttoresearchers’expectations,dysfunctionalfamilyrelationshipsandpoor【M1】______.communicationstylesappearto
Contrasttoresearchers’expectations,dysfunctionalfamilyrelationshipsandpoor【M1】______.communicationstylesappearto
Contrasttoresearchers’expectations,dysfunctionalfamilyrelationshipsandpoor【M1】______.communicationstylesappearto
FiveCommonMistakesinConversationsandTheirSolutionsⅠ.NotlisteningA.Problem:mostpeopledon’tlisten—waiteager
Theoilindustryhasbeenonahotstreakthisyear,thankstoaseriesofmajordiscoveriesthathaverekindledasenseofexci
Whichofthefollowingphrasesisanexampleofanendocentricconstruction?
ThethemeofThanksgivinghasalwaysbeen______.
Aninternationalteamofastronomershasdiscovered11newplanetsoutsidethesolarsystem,raisingfreshspeculationaboutthe
Advertiserswillhaveaudienceofnearly145million【M1】______peoplefortheSuperBowlonFebruary6th,andmostconsume
WhathavetheleadersofEuropeanUnionagreedtodo?
随机试题
下列属于安徒生童话的有【】
设A,B为两个随机事件,若A发生必然导致B发生,且P(A)=0.6,则P(AB)=________.
患儿7个月,反复无热抽搐3个月余。查体:患儿生长发育正常,体重10kg。心、肺、腹、骨骼发育未见异常,血电解质和血气分析正常。为确定病因,首选的检查是
24岁未婚女子,早孕自行药物流产,妊娠产物排出情况不明,此后阴道淋漓出血20天不净,应首选以下哪项处理
下列哪一种疾病与其他几种病因不同
1982年,正式开办世界上第一个股票指数期货交易的交易所是()。
根据以下资料,回答下列题。2013年1一10月份,全国规模以上工业企业实现利润总额46263.2亿元,比上年同期增长13.7%,增速比1—9月份提高0.2个百分点,其中,主营活动利润46884.2亿元,比上年同期增长5.4%,增速比1—9月份提高
若干年前鲑鱼无法在这条污染严重的缺氧河中生存,许多其他种类生物同样无法生存。而如今,经过这些年的人工治理,鲑鱼已经重现。这是该条河不再受污染的可靠指标。下列各项都表明上述推理中可能存在缺陷,除了:
设f(x),g(x)在[a,b]上连续,且满足∫axf(t)dt≥∫axg(t)dt∈[a,b),∫abf(t)dt=∫abg(t)dt证明∫abxf(x)dx≤∫abxg(x)dx.
在考生文件夹下,已有“tTest.txt”文本文件和“sampl.accdb”数据库文件,“sampl.accdb”中已建立表对象“tStud”和“tScore”。试按以下要求,完成表的各种操作:设置“tStud”表中的“年龄”字段的有效性文本为“年龄
最新回复
(
0
)