首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)My job is to provide relevant, factually accurate information that is interesting, useful and entertaining to my readers, be
(1)My job is to provide relevant, factually accurate information that is interesting, useful and entertaining to my readers, be
admin
2021-10-20
68
问题
(1)My job is to provide relevant, factually accurate information that is interesting, useful and entertaining to my readers, be they Brainstorm or ITWeb readers.
(2)My job is not to get your corporate message across. If you want to get your corporate message out to the market take an advertisement, or, failing that, do a good enough job that your clients get your message and spread it for you, then you wouldn’t be so desperate that you have to attempt to force me to do it.
(3)Secondly, my job is to take information from any sources as I feel are relevant or necessary, and process it into one smooth, seamless story that makes sense, and is easy and pleasant to read. It is not my job to print every single word of jargon and marketing waffle that spews from your lips. Should you choose to spew jargon and marketing waffle during an interview, it will not be used. Try plain, simple English in future.
(4)What my job reminds me of is to use comments and quotes that provide knowledge and insight, not to use anything you have said merely because you have said it. What I use and what I do not use in a story is my privilege. Should I choose not to use your quote there is nothing you can do about it.
(5)Further, my job is to write stories that my readers want to read, thus keeping the magazine or website’s ideas alive and kicking, and thus providing advertisers with an audience to advertise to. Should I write what you want me to write my readers will stop reading and you will have no vehicle for your marketing and advertising.
(6)Additionally, should you have a hissy fit and threaten to pull your ads, or never advertise again, because I ran a story you did not like, or did not use your quotes, or looked at you funny when you were having a bad day, you are not going to get a sympathetic response. You will get a positive and professional response. Nice people will kindly attempt to explain to you about press freedom, and what is enshrined in SA’s constitution, and that "really, really, we’re sorry but advertising people have no control over what those journalists do".
(7)What you will get from me is the pleasure of never being interviewed by me again. I will not be blackmailed. I will not be bullied. And I most certainly will not interview you again, knowing that if you happen to take an ad for that feature you will assume I am running your quotes to keep you happy. Conversely, I will not do an interview knowing that if I do not run your quotes you will assume it is because you have not taken an ad.
(8)So the next time you have the urge to ask me if you can approve copy, or tell my sales team that you will not take an ad unless you are guaranteed editorial, remember the above and think about what you are actually doing. You are asking me to compromise my ethics, credibility, reputation, integrity and—ultimately—my career and I will not do that—for you or anyone.
According to the author, jargon and marketing waffle are_______.
选项
A、irrelevant
B、unintelligible
C、professional
D、monotonous
答案
B
解析
原文第3段末句的plain,simple表明作者不采用jargon and marketing waffle是因为它们不够通俗易懂,由此可见,本题应选B。jargon一词可能会让人联想到C,而waffle一词可能让人联想到A或D,但这些选项只是想象。而没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gNtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Ifyouarelikemostpeople,thenchancesareyouoften______otherswhiletheyarestilltalking.
Listening,speaking,reading,andwriting______thefundamentalorderinlanguagelearning.
Hewouldhavefinishedhiscollegeeducation,buthe_______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
______,hesometimescannotstandthewayshesolvesproblems.
TheBBChaslongdominatedBritain’smedia,andinrecentyearsithasgotevenbigger.Manylocalnewspapersaredying.Thetec
A.acquaintB.behaviorC.complyD.contraryE.disordersF.estimatedG.evenlyH.guaranteesI.humanel
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.Theonemostwidelyacceptedtodayisbasedontheassum
A.markingB.sinceC.nuisanceD.arriveE.profoundF.signsG.explosionH.worryI.thoughJ.passingK.decreasedL
A、Ithasasmallscratchonit.B、Itwasboughtthreeyearsago.C、Itisanancientcellphone.D、Itisusedtocontactherfamil
A、Heneededtoobtaineightmorecreditstocompletehisstudy.B、Heshouldtaketwointrocourseswithfieldexperiences.C、He
随机试题
大量创作“无题”诗,并对后世特别是宋出西昆派诗人产生很大影响的诗人是()
DSA检查的禁忌证不包括
A.健脾化痰 B.温肺散寒,化痰定喘 C.补肾纳气 D.补肺固表 E.回阳固脱,温肺平喘哮喘未发之时,常畏寒自汗,容易感冒,发作前无鼻塞流涕,其治法是
按照目前我国的管理体制,直管公房一般由()管理,其作为直管公房所有人的代表,依法行使占有、使用、收益和处分的权利。
期货公司风险监管指标不符合规定标准的,中国证监会派出机构应当在2个工作日内对公司进行现场检查,对不符合规定标准的情况和原因进行核实,并责令期货公司限期整改,整改期限( )。
()是人类最早呈现出来的一种幼儿教育形态。
2008年1月8日,张某看到某公司的招聘启事后,于1月10日到某公司应聘。1月11日双方就试用期、劳动待遇、在职培训、违约金等事项进行协商后,达成了口头协议。张某于1月15日正式上班,2月28日双方签订了书面协议。张某在试用期的工资不得低于该公司相同岗
根据《全国人大组织法》规定,关于全国人大代表团的说法正确的是()。
公共生活与每个人都密切相关,每个人都应该自觉遵守社会公德。自觉遵守社会公德应当做到()
Culturalnormssocompletelysurroundpeople,sopermeatethoughtandaction,thatweneverrecognizetheassumptionsonwhicht
最新回复
(
0
)