首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The first day of school our professor introduced himself and challenged us to get to know someone we didn’t already know. I s
(1)The first day of school our professor introduced himself and challenged us to get to know someone we didn’t already know. I s
admin
2021-10-20
71
问题
(1)The first day of school our professor introduced himself and challenged us to get to know someone we didn’t already know. I stood up to look around when a gentle hand touched my shoulder. I turned around to find a wrinkled, little old lady
beaming up at me with a smile that lit up her entire being.
(2)She said, "Hi handsome. My name is Rose. I’m eighty-seven years old. Can I give you a hug?"
(3)I laughed and enthusiastically responded, "Of course you may! " and she gave me a giant squeeze. "Why are you in college at such a young, innocent age?" I asked.
(4)She jokingly replied, "I’m here to meet a rich husband, get married, have a couple of children, and then retire and travel.
(5)"No seriously," I asked. I was curious what may have motivated her to be taking on this challenge at her age.
(6)"I always dreamed of having a college education and now I’m getting one! " she told me.
(7)After class we walked to the student union building and shared a chocolate milkshake. We became instant friends. Every day for the next three months, we would leave class together and talk nonstop. I was always mesmerized listening to this "time machine" as she shared her wisdom and experience with me.
(8)Over the course of the year, Rose became a campus icon and she easily made friends wherever she went. She loved to dress up and she reveled in the attention bestowed upon her from the other students. She was living it up.
(9)At the end of the semester, we invited Rose to speak at our football banquet. I’ll never forget what she taught us. She was introduced and stepped up to the podium. As she began to deliver her prepared speech, she dropped her three by five cards on the floor.
(10)Frustrated and a little embarrassed, she leaned into the microphone and simply said, "I’m sorry. I’m so jittery. I gave up beer for Lent and this whiskey is killing me! I’ll never get my speech back in order so let me just tell you what I know."
(11)As we laughed, she cleared her throat and began: "We do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing. There are only four secrets to staying young, being happy, and achieving success. You have to laugh and find humor every day. You’ve got to have a dream. When you lose your dreams, you die. We have so many people walking around who are dead and don’t even know it! "
(12) "There is a huge difference between growing older and growing up. If you are nineteen years old and lie in bed for one full year and don’t do one productive thing, you will turn twenty years old. If I am eighty-seven years old and stay in bed for a year and never do anything, I will turn eighty-eight. Anybody can grow older. That doesn’t take any talent or ability."
(13) "The idea is to grow up by always finding the opportunity in change. Have no regrets. The elderly usually don’t have regrets for what we did, but rather for things we did not do. The only people who fear death are those with regrets."
(14)She concluded her speech by courageously singing "The Rose." She challenged each of us to study the lyrics and live them out in our daily lives.
(15)At the year’s end, Rose finished the college degree she had begun all those years ago. One week after graduation, Rose died peacefully in her sleep. Over two thousand college students attended her funeral in tribute to the wonderful woman who taught by example that it’s never too late to be all you can possibly be.
Rose was invited to speak at the football banquet most probably because_______.
选项
A、she was a great football fan
B、she tried hard to achieve her dreams
C、she became more educated than the professors
D、she was an outstanding student at the university
答案
B
解析
全文最后一句并未明确指出为何Rose被邀请在足球宴会上发言,但是从整篇文章的内容可以看出,Rose因为其上进的人生态度受到同学们的认可和尊敬,文章最后一句就是对此的总结,因此本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gVtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ThisisathirdmemoirfromtheauthorFrankMcCourtwhohas【C1】______internationalreputationwithhisprevioustwobestseller
Thecriminallyinsanearesaidtohavelosttheabilitytodiscriminatebetweengoodandevil.Theunderlinedpartmeans______.
Thewomanworkedoffthefataroundher______bydoingexerciseeverymorning.
Frequentlysingle-parentchildren______someofthefunctionsthattheabsentadultinthehousewouldhaveserved.
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[G]weak[H]countries[I]invisible[J]ignore[K]unloc
Afewyearsago,auniversityprofessortriedalittleexperiment.HesentChristmascardstoasampleofperfectstrangers.Alt
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Traditionally,Chinesearewritten______incolumnsgoingfromtoptobottomandorderedfromrighttoleft.
PASSAGETHREEWhydocynicsregardfootballas"adangertothepeaceofSouthAmerica"’!
Youngscientists______thatexistingscientificknowledgeisnotnearlysocomplete,certainandunalterableasmanytextbooks
随机试题
下列不符合内因性匀称型FGR特点的是
使子宫内膜出现增殖期变化的激素是()
A.单纯羊乳喂养者B.早产儿纯母乳喂养者C.母乳喂养并添加蛋黄者D.母乳喂养并添加猪肝者E.牛奶喂养并添加猪肝者易引起缺铁性贫血
发病多急,传变也较快的邪气是()。
背景资料:某斜拉桥塔柱基础长为30m,宽为40m,高为10m,系大体积混凝土,按照施工总体进度安排,正逢冬期施工。在编制施工组织设计时,认为大方量的混凝土在冬期施工适合于“蓄热法”养护,属常规的做法,没有较多的技术含量和难点,故没有作为一个专题编制专项技
理财规划师所在机构与客户有时会发生争议时,如果通过协商不能解决,则要通过诉讼或仲裁的方式解决,但诉讼和仲裁不能同时选择。()
各国在出现通货膨胀时一般采用的措施是()。
甲公司2×21年6月1日,自公开市场以每股5.5元购入20万股乙公司股票作为其他权益工具投资。2×21年12月31日,乙公司股票的收盘价为每股7.8元。税法规定,企业持有的股票等金融资产以取得成本作为计税基础。该项业务2×21年12月31日确认的递延所得税
倡导活动课程的教育家是()。
Scientistsaresupposedtochangetheirminds.【F1】Havingadoptedtheirviewsonscientificquestionsbasedonanobjectiveeval
最新回复
(
0
)