首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、10. B、4. C、1. D、50. B新闻中有两处提到,到了21世纪50年代,全球气温平均来说会上升4度,故正确答案是B项。注意上升10度也在新闻中提到,但只是发生在北极和非洲(Arctic and Africa)。
A、10. B、4. C、1. D、50. B新闻中有两处提到,到了21世纪50年代,全球气温平均来说会上升4度,故正确答案是B项。注意上升10度也在新闻中提到,但只是发生在北极和非洲(Arctic and Africa)。
admin
2021-06-15
18
问题
A new study on climate change says a disastrous 4-degree rise in global temperature is increasingly likely to occur within many people’s lifetimes. The studies have been adopted by one of the world’s leading research bodies monitoring climate change, the Hadley Centre in Britain.
This latest prediction from the Hadley Centre brings the prospect of destructive change much closer. He challenges the assumption that severe warming is a threat only for future generations. A four degree average temperature rise by the 2050s would bring increases of 10 degrees or more in some areas such as the Arctic and Africa. It could mean a sharp decline in rainfall in some areas, flooding in others and disappearance of about half of all the world’s animal and plant species.
1. How many temperatures are expected to rise globally by the 2050s?
2. What is the result of the temperature rise by the 2050s?
选项
A、10.
B、4.
C、1.
D、50.
答案
B
解析
新闻中有两处提到,到了21世纪50年代,全球气温平均来说会上升4度,故正确答案是B项。注意上升10度也在新闻中提到,但只是发生在北极和非洲(Arctic and Africa)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gZO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Onamoremundane(世俗的)level,third-generationmobiletelephones,despiteallthedelaysandthebillionssquanderedon3Glice
CultureShockA)BecauseI’velivedinChinaforalongtime,localsoftensmileandgivemethehonorabletitleofbeing"a
KeepOurSeasCleanA)Bytheyear2050itisestimatedthattheworld’spopulationcouldhaveincreasedtoaround12billio
A、Heprefersafull-timejobwithmoreresponsibility.B、Heiseagertofindajobwithanincreasedsalary.C、Helikestowork
A、Wenttoseeaplay.B、Watchedasoccergame.C、Tooksomephotos.D、Attendedadance.B对话中男士明确提到,周日下午他们观看了一场足球赛,故答案为B。
A、Thewomanisnotsatisfiedwiththerecreationthere.B、Themanthinkshighlyoftherecreationthere.C、Allkindsofrecreati
A、Herbrotherwillgiveheraridethere.B、Dirk’sbrotheriscomingtopickherup.C、Sheisgoingtothemovietheatrebybus.
A、£97.B、£57.C、£50.D、£40.D选项内容表明,问题是考查金额。男士说标准蹦极每人需花费57英镑,而特殊蹦极每人需花费97英镑,所以标准蹦极比特殊蹦极便宜40英镑,故答案为D)。
A、Nothing.B、Threedollars.C、Afewcents.D、Fiftycents.A从选项可以看出,问的是“多少钱”,马上就知道一定是问巴士车票多少钱。根据关键表达free(免费的)和don’thavetopaya
随机试题
下列结论中正确的是().
什么朝代开始,江苏宜兴开始用紫泥烧制称紫砂陶器
不属于急性胰腺炎常见病因的是
计算机中的内部存储器包括()。
下列收入中,可以直接作为营业税计税依据的有()。
国家直接用于防务和国防建设的财产,属于()
在Excel2007中,选取若干个连续单元格,最简捷的方法为()。
左边是给定纸盒外表面的展开图,右边哪一项能由它折叠而成?
美国著名的卡内基·梅隆大学软件工程学研究所(SEI)针对软件工程的工程管理能力与水平进行了充分研究,提出了5级管理能力的模式,包括临时凑合阶段、简单模仿阶段、完成定义阶段、(38)________________和(39)________________。
下列4个4位十进制数中,属于正确的汉字区位码的是()。
最新回复
(
0
)