首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyon
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyon
admin
2018-05-11
73
问题
People traveling long distances frequently have to decide whether they would prefer to go by land, sea, or air. Hardly can anyone positively enjoy sitting in a train for more than a few hours. Train compartments soon get cramped and stuffy. Reading is only a partial solution, for the monotonous rhythm of the wheels clicking on the rails soon lulls you to sleep. During the day, sleep comes in snatches. At night, when you really wish to go to sleep you rarely manage to do so.
Inevitably you arrive at your destination almost exhausted. Long car journey are even less pleasant, for it is quite impossible even to read. On motorways you can, at least, travel fairly safely at high speeds, but more often than not, the greater part of the journey is spent on narrow, bumpy roads which are crowded with traffic. By comparison, trips by sea offer a great variety of civilized comforts. You can stretch your legs on the spacious decks, play games, swim, meet interesting people and enjoy good food—always assuming, of course, that the sea is calm. If it is not, and you are likely to get seasick; no form of transport could be worse. Even if you travel in ideal weather, sea journeys take a long time. Relatively few people are prepared to sacrifice up to a third of their holidays for the pleasure of traveling on a ship.
Airplanes have the reputation of being dangerous and expensive. But nothing can match them for speed and comfort Traveling at a height of 30,000 feet, far above the clouds, and at over 500 miles an hour is an exhilarating experience. For a few hours, you settle back in a deep armchair to enjoy the flight. The real escapist can watch a free film show and sip champagne on some services. But even when such refinements are not available, there is plenty to keep you occupied. An airplane offers you an unusual and breathtaking view of the world. You soar effortlessly over high mountains and deep valleys. You really see the shape of the land. If the landscape is hidden from the view, you can enjoy the extraordinary sight of unbroken cloud plains that stretch out for miles before you, while the sun shines brilliantly in a clear sky. The journey is so smooth that there is nothing to prevent you from reading or sleeping. However you decide to spend your time, one thing is certain: you will arrive at your destination fresh and uncrumpled.
By writing the passage, the author intends to ______.
选项
A、introduce diverse ways of traveling
B、points out the best mode of traveling
C、emphasize the advantages of traveling by air
D、compare the means of relaxing when traveling
答案
A
解析
作者在原文首句提到了三种交通方式,然后分别描述了它们各自的特点,可见,作者写本文是为了介绍三种不同的交通方式,故选A。作者只是描述三种交通方式的特点,没有指出哪一种是最好的,因此B不正确;C只是第2段的内容,并非全文主题,因此也不正确;本文的主题是交通方式,并非放松的方式,因此D不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gdT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
AreTeenagersReallyCarelessAboutOnlinePrivacy?[A]Theyshare,like,everything.Howtheyfeelaboutasong,theirmathshom
A、Therearemoremalegeniusesthanfemalegeniuses.B、Peoplewithbetternutritionaremuchmoreintelligent.C、Femaleshavewe
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,thescho
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,thescho
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,thescho
PresidentBarackObama’spicktoheadtheEnvironmentalProtectionAgency(EPA),LisaJackson,hasspent20yearsasanenvironme
Afterdecadesofdecline,theshareofmotherswhostayhomewiththeirchildrenhas【C1】______risenoverthelastseveralyears,
Afterdecadesofdecline,theshareofmotherswhostayhomewiththeirchildrenhas【C1】______risenoverthelastseveralyears,
Dr.AlanHirschdesignssmellsforbusinesses.Hesaysthatitdoesn’ttakeawholelotofsmelltoaffectyou.Storeownerscan
随机试题
阳光公司现已拥有资金总额1000万元,其中股本200万元(每股面值l元、发行价格3.5元/股)、长期债券300万元(按面值发行,5年期。年利率为8%,每年年末付息一次)。阳光公司为生产丁产品,急需购置一台价值为350万元的w型设备。该设备购入后即可投入生产
在FSH作用下,排卵前卵泡的颗粒细胞内出现了
狂病的主要病机是:
社会保险经办机构和定点医疗机构签订协议的有效期为参保人员多长时间后可提出变更定点医疗机构申请
模拟屏按钢质屏面考虑,若采用马赛克屏面则预算定额乘以系数()。
()适用于在车间厂房内和其他难以采用自行式起重机吊装的场合。焊接后,气压强度试验用气体为介质进行强度试验,试验压力为设计压力的()倍。
资产评估机构和评估人员应当与委托方就资产评估目的达成明确、清晰的共识,并尽可能细化资产评估目的。( )
信息化规划是信息系统设计和实施的前提与依据,是信息化过程中首先要考虑和解决的问题,如直接进人具体功能的实施,将大大增加实施的风险性,难以保证实施信息化的最终效果甚至导致整个项目失败。在信息化规划过程中要贯彻()等原则。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)