首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
December 25th is Christmas Day. Many Americans are busy with Christmas and the winter holiday season. Buying a Christmas tree is
December 25th is Christmas Day. Many Americans are busy with Christmas and the winter holiday season. Buying a Christmas tree is
admin
2019-01-11
75
问题
December 25th is Christmas Day. Many Americans are busy with Christmas and the winter holiday season. Buying a Christmas tree is one important part of the holiday. Christmas trees come in all shapes(形状) and sizes. Maybe the most famous is the large Christmas tree near the White House in Washington, D. C. If you believe that Christmas trees come from forests(森林) , you are wrong: most trees are carefully grown on farms. Farmers plant and sell Christmas trees just as they grow fruits or vegetables. About thirty-three million Christmas trees are sold in North America each year. It can take as many as fifteen years to grow a tree as high as two meters, but the growing time is usually seven years. Farmers care for the young trees until they are about three to five years old. Then farmers plant them again in fields. Farmers cut the highest part of the trees when they do not want them to grow too fast. They also cut other parts of the trees while the trees are growing. This gives the trees the shape that people will like.
All Christmas trees are left in the fields to grow as tall as they can.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
句意:所有田野里的圣诞树都会任其生长。是非题。从文章倒数第二句“Farmers cut the highest part of the trees when they do not want them to grow too fast.”可知,如果长得过快,人们会砍去最高的部分,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gfed777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
HenrywasfromEnglandandhehadcometoNewYorkforaholiday.Oneday,hewasnotfeelingwell,sohewenttotheclerk(职
Afewweeksago,wedecidedtopaint(油漆)theoutsideofourhouse.Tosavemoney,wedecidedtodoitourselves.OnSaturdaymo
OnedayAlbertwasreadinganeveningpaper.Tohis【16】,befoundhisfirstteacherwas【17】alive,but【18】amedalforhaving【19】f
I’msorrythatIforget______thebooktoyouyesterday.
Whenyougetthere,youmustlookafteryourselfwell.Whenyougetthere,you’ll______to____________careofyourself.
Youhaveprobablyseenads(广告)innewspapersorontelevisionformail-ordercompanies.Perhapsacatalogue(商品目录)hasbeensent
GeneralPershingwasafamousAmerican.HewasintheAmericanarmy,andfoughtinEuropeintheFirstWorldWar.Afterhed
A、Becareful.B、Hereyouare.C、I’dloveto.C
Whichdistancedidtheytalkabout?
Whichdistancedidtheytalkabout?
随机试题
继发性主动转运的主要特点是【】
A.C6PD缺乏B.丙酮酸激酶缺乏C.影响血红素合成D.红细胞膜支架缺陷E.外部因素
在小儿年龄分期中,幼儿期指的是
项目利益相关者的划分中不包括()。
国家赔偿的构成要件包括()。
对于专业技术人员及操作人员的培训与开发目标应着眼于提高他们的()。
下列关于项目投资决策中的有关概念的表述中,错误的是()。
下列人员中,不得录用为公务员的是:
Manyofthetechindustry’sbiggestcompanies,likeAmazon,Google,IBMandMicrosoft,arejockeyingtobecometheleaderforar
A、Ajoblisting.B、Apersonalresume.C、Apermissionslip.D、Asalaryrequirement.B细节题。文中提醒学生咨询时besuretobringaresume(一定要带上
最新回复
(
0
)