首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The right combination of bricks, mortar and plaster can be mixed to build a city, but it is the city’ s people who add that extr
The right combination of bricks, mortar and plaster can be mixed to build a city, but it is the city’ s people who add that extr
admin
2009-01-05
40
问题
The right combination of bricks, mortar and plaster can be mixed to build a city, but it is the city’ s people who add that extra dimension which makes it vibrant, memorable, famous and much-visited. London is such a city, and a major exhibition about its people makes this point by pulling together paintings, drawing and prints by artists over the centuries to show Londoners from all walks of life and in all manners of setting. The capital’ s renowned old markets, most now gone, like Covent Garden and Billingsgate, captured the eye of painters because of the extraordinarily disparate range of characters mingling together. Processions and ceremonial events were popular subjects, although many artists were inspired by the individuals they saw: the street traders, laborers, merchants, craftsmen, society folk, servants, visiting foreigners, the very poor, the old, and the criminals. There is a book which accompanies the show and from which In Britain has chosen its illustrations. Londoners is published Thames and Hudson, 30-34 Bloomsbury street, London WC1B 3QP. Telephone 01- 636 5488. It has 237 illustrations, 20 in color: £20 in hardback, £9.95 paperback. Available post-free direct form the publishers to addresses overseas, or form bookshops in the UK.
The exhibition continues until August 2 at the Museum of London. Open Tuesday to Saturday,
Readers overseas can get a copy of the book______.
选项
A、for £9.96
B、by paying £29.95
C、only by ordering form bookshops in Britain
D、by joining the Literary Guild
答案
A
解析
本题询问国外人士订书的细节。由原文可知,国外人士可向出版社或国内书店订购,邮资免费,书价与国内一致。B项将精装本与平装本书价之和与单本价格混为一谈。C项有误,不应用“only”,D项文中未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ggBK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.ThisispartlybecauseitwasthelanguageoftheBritishEmpire.T
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyplaceinthe21stcentury,whenmusicvideosandsat
TheWestLakeissobeautifulplacethatitattractsthousandsoftouristseveryyear.
DavidCameronhasnoticedthathealthandsafetyregulationsstopschoolstakingchildrenoutonfieldtrips,outdooractivitie
Congestedcitiesarefastbecomingtesttubesforscientistsstudyingtheimpactoftrafficfumesonthebrain.Asroadwayscho
Congestedcitiesarefastbecomingtesttubesforscientistsstudyingtheimpactoftrafficfumesonthebrain.Asroadwayscho
Youngpeoplearefacinganuncertainfuture.Asthe21stcenturydawned,theywerepromisedawealthofprospectsunless【M1】____
Doctorsbaffledbyanunexplainedrashonpeople’searsorcheeksshouldbeonalertforaskinallergycausedtoomuch【M1】_____
NorthRichmondStreet,beingblind,wasaquietstreetexceptatthehourwhentheChristmasBrother’sSchoolsettheboysfr
Massmediaismediathatisintendedforalargeaudience.Itmaytaketheformofbroadcastmedia,asincaseoftelevisionan
随机试题
行政监督检查
They’ve______us$,forthehouseShallwetakeit?
左心衰时呼吸困难的主要机制是
A.C1~3B.C4C.C5D.C6E.C7支配三角肌的是
党政机关在大众传媒上发布公文属于()。
下列关于刑事案件证据确实、充分的说法有误的是()。
()指自变量与因变量因果关系的真实程度,即研究结果的可精确解释程度。
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
TheHomeOfficehasbeenthreatenedwithlegalactionamidclaimsitmadewhichmistakenlyimpliedthat22collegeswereboguso
A、Thecoach.B、Thecaptain.C、Aformerplayer.D、Abasketballfan.C①选项都是有关人物的身份,听音时注意人物的相关信息。②男士告诉女士球队的队员即将有新队服了,女士问为什么,男士告知是该球
最新回复
(
0
)