首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I don’ t think there is anything wrong with your blood. The key to your problem is that long nap after dinner. If you didn’ t sl
I don’ t think there is anything wrong with your blood. The key to your problem is that long nap after dinner. If you didn’ t sl
admin
2019-04-08
71
问题
I don’ t think there is anything wrong with your blood. The key to your problem is that long nap after dinner. If you didn’ t sleep for hours during the early part of the evening, you would be more ready to sleep at bedtime. If you didn’t nap after dinner, you would not want to stay up so late, and you would not feel the need to take a sleeping pill. The pill is still working in your system when you get up in the morning. This helps account for the fact that you feel tired all day. You should get out of the habit of sleeping during the evening. Right after your evening meal, engage in some sort of physical activity—a sport such as bowling, perhaps. Or get together with friends for an evening of cards and conversation. Then go to bed at your usual time or a little earlier, and you should be able to get a good nights rest without taking a pill.
If you can get into the habit of spending your evenings this way, I am sure you will feel less tired during the day. At first it may be hard for you to go to sleep without taking a pill. If so, get up and watch television or do some jobs around your house until you feel sleepy. If you fall asleep and then wake up a few hours later, get up but do not take a sleeping pill. Read a while or listen to the radio, and make yourself a few hours’ sleep that night, you will feel better in the morning than you usually feel after taking a pill. The next night you will be ready to sleep at an earlier hour.
The most important thing is to avoid taking that nap right after dinner and avoid taking pills.
Which of the following is NOT true if you want to get out of the habit of sleeping during the evening?
选项
A、Go to bed earlier than usual.
B、Talk with friends after dinner.
C、Stay with friends after dinner.
D、Do some physical labor.
答案
D
解析
根据题干内容可定位至文章第一段,该段第七句到最后一句讲到了“You should get out of the habit of sleeping during the evening.Right after your evening meal,engage in some sort of physical activity—a sport such as bowling,perhaps.Or get together with friends for an evening of cards and conversation.Then go to bed at your usual time or a little earlier,and you should be able to get a good nights rest without taking a pill.”由此可知,A选项“比平常早一些睡觉”,B选项“晚饭后和朋友交谈”和C选项“晚饭后和朋友待在一起”均与文章原文表述一致,均正确。D选项“做一些体力劳动”与文章“physical activities(身体活动)”表述有出入,表达有误,故本题答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gnNd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Readthefollowingparagraphsinwhichfivepeopletalkaboutthedeathpenalty.Forquestions61to63,matchthenameofeachs
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputerswork,justasweexpectthematleasttounderstand
Readthetextsfromamagazinearticleinwhichfivepeoplegavetheiropinionsonworkandfamily.ForQuestions61to65,matc
Wheredidtheconversationprobablytakeplace?
Howeverimportantwemayregardschoollifetobe,thefactcannotbedeniedthatchildrenspendmoretimeathomethaninthec
WhendopeoplemostprobablywearT-shirts,accordingtothespeaker?
TheresearchcarriedoutbytheUniversityofBariinItalycouldhelpprovehospitalswhoareaccusedofwastingmoneyonarta
Musicisanimportantwayofexpressingpeople’sfeelingsandemotions.The【C1】______,forinstance,from1960to1969willbe【
Readthefollowingtextsfromanarticleinwhichpeopletalkedaboutsomethingconcerningenvironmentalprotection.Forquestio
Whatcanbeinferredaboutthewomanwho’sspeaking?
随机试题
精神疾病是在各种因素影响下造成下列哪项损害所致的
患儿,6岁。由家长带到社区保健中心接种水痘疫苗。接种前,护士应特别注意向家长询问患儿的近况的是
在实际业务中,习惯上将CIF价格称作“到岸价”,也就是说,按CIF术语成交,卖方要承担货物到达目的港之前的一切责任、费用和风险。
甲股份公司注册资本为2000万元,公司现有法定公积金800万元,任意公积金400万元。现甲公司拟以公积金700万元转为公司资本,进行增资派股。甲公司的股东提出有关建议,下述各项不符合《公司法》规定的有()。
物理课上,有这样一个有趣的实验:在倒置的漏斗里放一个乒乓球,用手指托住乒乓球。然后从漏斗口向下用力吹气,并将手指移开。乒乓球会下落吗?实验前,许多同学猜测乒乓球一定会下落,但是当大家看到乒乓球没有下落时,都感到很惊讶。通过这个小实验,同学们纷纷表示很想探索
什么是遗传素质?
汉字除了讲究自身架构的完美外,还在乎通篇谋划的美,弄两个不三不四的洋字夹在其中,实在大煞风景,真像吃米饭时,嚼着一粒石子似的硌牙,是一件很不舒服的事情。下列理解不妥当的一项是()。
四川省人民政府关于同意撤销南溪县设立宜宾市南溪区的批复川府函[2011]55号宜宾市人民政府:你市《关于撤销南溪县设立宜宾市南溪区的请示》(宜府[2010]10
税收具有调节分配的功能,降低税率可以()。
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtocare【C1】___
最新回复
(
0
)