首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Many children do not go to school either because their parents want them at home as carers for siblings, or simply because their
Many children do not go to school either because their parents want them at home as carers for siblings, or simply because their
admin
2013-12-10
54
问题
Many children do not go to school either because their parents want them at home as carers for siblings, or simply because their parents cannot be bothered to send them. Thousands more are not registered at any school at all, because of their families’ unstable lives.
Underlying this dreadful situation there are two central truths. First of all, the problem of children not going to school often has more to do with their parents than with the children themselves. Secondly, once children go to school, we need to make sure that the experience is a positive one so that they want to keep on going.
In Britain, the Ministry of Education has introduced a complex package of sticks and carrots to persuade schools to bring truants(children who do not go to school when they should)and excluded children back into the classroom. It is paying grants so that a thousand schools can set up special units to help these children. Schools receive the grant if they bring a target number of children back to school; if they do not meet the target, the grant is withdrawn. Parents are the subject of this campaign, too: the Home Office has introduced fines for parents who fail to send their children to school, and has given the police power to pick up truants on the streets.
Part of the problem that children do not go to school is that______.
选项
A、police to pick up truants on the streets are not enough
B、these children think education is a waste of time
C、the number of stable families is not big enough
D、Government doesn’t pay enough for children’s education
答案
B
解析
第二段。儿童不念书这个现象取决于两个问题。一是他们的家长,正如第一段提到的,家长并没有把送孩子上学当回事。二是我们不能保障孩子们会认为上学的确是值得去体验的经历,隐含的意思是上学对他们来说没有什么价值。选项B是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gpeC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Whatyoushouldsayinyourspeechisentirely______you.
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
ThehomecomputersindustryhasbeengrowingrapidlyintheUnitedStatesforthelasttenyears.Computersusedtobelarge,ex
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
Yes,thatcollegetuitionbillwasbiggerthisyear.Confirmingwhatstudentsandtheirparentsalreadyknew,aninfluential
Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabeginning,amiddle,andanend--withcommercialsthrownineverythreeor
—Excusemc,areyouwaitingforthebus?—Yes,Iam.Butthebusissolate.______,howcanIgettoNo.1MiddleSchool?
LosAngeleshasplanted2,000rubbertreesdownthemiddleofoneofitsmainstreets.Thesetreesdonot【21】rubber.Theyare,【2
ItwasAnn’sfirstexperienceofflying.Shehadalwaysbeenafraidofheightsandsowaspreparedtobefrightened.Onlythe
A.Yes,wemetB.That’sgreatC.No,I’mafraidIhaven’thadanytimeyetD.AreyouexcitedE.No,Ihaven’tseenhim
随机试题
以下属于排除地表水的设施是()。
本病诊断为本病的治法
叶横切面观察上下表皮上的特征及附属物有
安装电缆时,1kV的电力电缆与控制电缆间距不应小于()mm。
中原城市群是以郑州为中心,以洛阳为副中心,以开封、新乡、焦作、许昌、平顶山、漯河、济源等地区性城市为节点构成的紧密联系圈。中原城市群内各城市联系日益紧密,基本形成了以郑州为中心的通达的交通网络。据此并结合下图回答问题。读下面两图,黄河小浪底水库蓄清排
在地球之外,究竟有没有外星人?两位美国学者花了5年的时间,在北半球天空到了37个可能是来自地球外文明的讯号。他们利用直径为26米的射电望远镜,_________由浩瀚宇宙深处发出的未知讯号。填入划横线部分最恰当的一项是:
人类社会的发展历史证明,中间阶层是社会的稳定器,他们有稳定的工作和收入,经济上乐于消费,政治上渴望稳定。中国目前的问题是中间阶层的规模还不够大,也不稳定,而且随着经济形势的变化,也开始面临失业的威胁。如果政府袖手旁观,置之不理,将不利于社会的稳定。
Science,beingahumanactivity,isnotimmunetofashion.【F1】Forexample,oneofthefirstmathematicianstostudythesubject
电子数字计算机最早的应用领域是_______。
ArchaeologistAndrejGaspariishauntedbypiecesofthepast.Hishometownriver,theLjubljanica,hasyieldedthousandsofthe
最新回复
(
0
)