首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] The petitioners argue that repealing the tax will cost the Treasury billions of dollars in lost revenues and will result in
[A] The petitioners argue that repealing the tax will cost the Treasury billions of dollars in lost revenues and will result in
admin
2014-06-13
49
问题
[A] The petitioners argue that repealing the tax will cost the Treasury billions of dollars in lost revenues and will result in either increased taxes in the long run or cuts to Medicare, Social Security, environmental protection and other government programs. Repealing the levy "would enrich the heirs of America’s millionaires and billionaires, while hurting families who struggle to make ends meet," the petition says.
[B] About 120 wealthy Americans had signed or supported a petition to oppose phasing out the tax. President Bush has included the repeal of the tax in his $1.6 trillion tax-cut proposal. Normally when "dozens" of Americans join in a political cause, it is not particularly noteworthy, but in this case the dozens include: George Soros, a billionaire financier; Warren Buffett, an investor listed as America’s fourth-richest person; the philanthropist David Rockefeller Jr. ; and William Gates Sr. , a Seattle lawyer and father of America’s richest man, Microsoft Corp. Chairman Bill Gates.
[C] Buffett and company cite these factors in their petition calling for opposition to the estate-tax repeal. They also discuss something that’s equally emotional and far more complex: the principle of meritocracy. The idea that everyone in America has an equal chance, that our fates are not determined by accidents of birth, is one of our core values. And nowhere is this principle more revered than in the technology economy; entrepreneurship is almost by definition an expression of meritocracy.
[D] Buffett told the Times that repealing the estate tax would be a "terrible mistake" and the equivalent of "choosing the 2020 Olympic team by picking the eldest sons of the gold medal winners in the 2000 Olympics. "
[E] An old brokerage commercial says: "He made his money the old-fashioned way: He earned it." There was a perfect parody of the ad in which the line read: "He made his money the old-fashioned way: He inherited it. " In 20 or 50 or 100 years, which of these lines will be right? Buffett and Soros and friends, to their credit, want to help make the first one real. Let’s hope this is only one step in that process.
[F] It was refreshing to see Buffett and George Soros and a number of other extremely wealthy luminaries stand up in opposition to President Bush’s proposed repeal of the estate tax. While the policy has some emotional attractions—it would protect the inheritors of some small businesses from having to sell the companies to pay taxes, and it is true that most people have been taxed on their savings once already—in practice the tax repeal would mainly be a windfall for a very small number of very, very rich people.
[G] President will make his case for his $1.6 trillion tax cut plan, delivering a speech at a community center in St. Louis. The proposal would slash federal tax rates across all levels of income, eliminate the so-called marriage penalty and phase out estate taxes. Democrats complain that the plan—which would cut the top rate from 39 to 33 percent—would disproportionately benefit the wealthy and unnecessarily squander expected budget surpluses. Some of the richest Americans are urging Congress not to repeal the estate tax, The New York Times reported on Wednesday. (Feb. 14)
Order:
选项
答案
G
解析
浏览选项可知本文是一篇关于美国政府税收政策的一篇文章。G项通过总统的减税计划引出了主题,所以首段为G项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/grO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
"Frontier",oneofmanyEnglishwordsthattookonnewmeaningsinNorthAmerica,hasassumedaswellaroleinexplainingthec
Beforetheeconomyfellapart,itwasBritain’ssocietythatwassupposedtobeinterminaldecline,especiallyintheeyesoft
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【1】anevent
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【1】anevent
Whentwooftheworld’srichestandmightiestmenpledgetodestroyanenemy,itistimetopayattention.BillGates,theforme
AsanydiplomatfromBritain,AustriaorTurkeycantellyou,handlingthelegacyofavanished,far-flungempireisatrickybu
By"MiucciaPradawasobviouslybitinghernails"(Paragraph1),theauthormeansItcaninferredfromthetextthat
Oneofthemostimportantresultsofresearchintoageinghasbeentopinpointthesignificanceofshort-termmemory.Thisfacul
Oneofthemostimportantresultsofresearchintoageinghasbeentopinpointthesignificanceofshort-termmemory.Thisfacul
Whatisthemaintopicofthearticle?Whatconclusioncanwedrawfromthesecondparagraph?
随机试题
社会工作者在对小学三年级学生小军开展的个案辅导中发现,小军手臂及面部有多处瘀青,并且步态不正常,此时,社会工作者首先应该()。
关于胰岛素瘤,下列哪项不是该病的特点
关于头痛所提示的先兆症状A、脑血管意外的可能B、脑膜炎C、脑出血D、内脏出血E、脑肿瘤高血压、动脉硬化病者突然发生剧烈头痛,则提示有
下列属于社团法人的组织是:
根据《公司法》规定,不得担任公司高管人员的行为包括()。
甲有限责任公司的董事长李某拟将该公司的机器设备为乙公司(非股东或实际控制人)提供担保,下列关于该担保的表述,正确的有()。
1,1,4,13,43,142,()
在湖南吉首市西大约20公里处,有一一个风景优美的苗族山寨一一矮寨。矮寨不但具有浓郁的苗族风情,而且有着堪称“天下三绝”的奇特景观。首先是矮寨里的奇特房屋。一般来说,苗族的房屋都是木质结构,但走进矮寨,无论是大街还是小巷,无论是墙壁还是房顶,全部都
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneveraboutretirement.Theyknowtheyneedtosave,but
Whenyouhavetomeetsomeonefromadifferentculture,beprepared.Ifyouunderstandculturaldifferences,you’llbeabetter【
最新回复
(
0
)