首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A scientist. B、A writer. C、An architect. D、A carpenter. D判断题。浏览选项可知,题目考查的内容和人物的职业有关。文中提到Besides being a city planner and archi
A、A scientist. B、A writer. C、An architect. D、A carpenter. D判断题。浏览选项可知,题目考查的内容和人物的职业有关。文中提到Besides being a city planner and archi
admin
2012-08-10
75
问题
Thomas Jefferson was inaugurated on March 4, 1801. He was the first president to take the oath of office in the nation’s permanent capital, Washington, D.C. Although Washington was a new city, it was already familiar to President Jefferson. In fact, Jefferson had helped plan the capital’s streets and public buildings. Besides being a city planner and architect, the new president was a writer, a scientist, and the inventor of several gadgets and tools. President John F. Kennedy welcomed forty-nine Nobel Prize winners to the White House in 1962, saying, “I think this is the most extraordinary collection of talent and of human knowledge that has ever been gathered together at the White House - with the possible exception of when Thomas Jefferson dined alone.” After his inauguration, Jefferson moved into the Presidential Palace. The palace was more than a home; it contained offices for the president and some of his staff and advisors. It also included dining and reception rooms, where the president could entertain congressmen. However, President Jefferson’s wife died in 1782. But it was also because Jefferson liked to live in a simple fashion. Once, he showed up for an important meeting wearing old clothes and down at the heels slippers! Neither Washington nor Adams would ever have dressed so casually. Jefferson was different from the first two presidents in other ways, too. He disagreed with them about how the country should be run, and about what part a president should play in running it.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following statement about Washington D.C. can be inferred from the passage?
27. Which is NOT true about T. Jefferson according to the passage?
28. What was the Presidential Palace?
29. Why didn’t Thomas Jefferson entertain very often in Washington D.C.?
选项
A、A scientist.
B、A writer.
C、An architect.
D、A carpenter.
答案
D
解析
判断题。浏览选项可知,题目考查的内容和人物的职业有关。文中提到Besides being a city planner and architect,the new president was a writer,a scientist,and the inventor of several gadgets and tools(除了是城市规划者、建筑师,新总统还是一名作家、科学家,几件器具和工具的发明者),其中并没有提到他是一名carpenter(木匠),故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gt57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theunsmilingfaces.B、Thesun.C、Theresidents.D、Theweather.D题目询问女士好像不喜欢伦敦的什么。关键是听到女士说“太阳从不露笑脸,天总是灰蒙蒙的”,可判断选项D(天气)正确。
A、1910.B、1909C、1966D、1972D题目询问“父亲节”什么时候被确立为永久性的国家节日。关键听到“1972年,尼克松总统将父亲节设立为永久的国家节日”,可以得出选项D(1972)为答案。
A、Diet.B、Sleep.C、Space.D、Stress.C题目询问什么影响老鼠的行为。听到“最近研究表明:鼠类行为受空间影响颇大”,可判断选项C(空间)正确。
A、Hisanotherarticleisbetter.B、Onlypartofhisarticlewaspublished.C、Hisarticlewaspublishedtoolate.D、Hewouldrath
Lifeinthetwentiethcenturydemands【B1】______.Today,all【B2】______inacountrymusthaveadequate【B3】______topreparethemfo
Hehad______(一回来就买了一栋房子)andwenttolivethere.
Therelocateda______architecturechurchintheoldcity,whichwasacombinationoftileartofancientGreeceandRome.
Withthedebateonlydaysaway,bothpresidentialcampaignssoughttoreinforcenegativeimagesoftheir______.
A、Itislocatednearalargeresidentialarea.B、Itisopenaround-the-clockonweekends.C、Itisthesameasotherbanksinany
随机试题
下列关于风险管理与商业银行经营的关系,说法不正确的是()。
根据内部控制制度的岗位分离原则,一般可担任企业现销业务收款工作的是()
压疮淤血红润期的局部表现是
根据《建筑法》,建设单位申请领取施工许可证时应具备的条件有()。
两座厂房相邻较高一面外墙为防火墙时,其防火间距不限,但对于甲类厂房之间,防火间距不应小于()m。
甲公司只生产一种产品,每件产品的单间的单价为5元,单价敏感系数为5。假定其他条件不变,甲公司盈亏平衡时的产品单价是()元。
下列控制活动中,属于检查性控制的有()。
下列关于VisualFoxPro的叙述正确的是( )。
Counselforthedefencesubmittedthathisclientwasclearly______.
DearMr.Brown.Thankyouforyourletterof6SeptemberregardingMr.JohnGreenwhohasbeenemployedbythiscompanyfort
最新回复
(
0
)