首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the text below about a retail group. For each question (23-28), choose the correct answer. Mark one letter (A, B or C) on y
Read the text below about a retail group. For each question (23-28), choose the correct answer. Mark one letter (A, B or C) on y
admin
2012-06-27
23
问题
Read the text below about a retail group.
For each question (23-28), choose the correct answer.
Mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
NOT JUST A SHOP!
In his yearly report, the chairman of a chain of retail outlets writes about the financial aspects of the business and describes the work which the company has done to benefit people in the areas where their shops are located.
It continues to be an important part of our company policy to be responsible for the health and welfare of people in the areas which we serve. In the past year, we have concentrated especially on education and training, and have invested over $5,000,000 in this and other areas ranging from, the care of the old to the arts.
Let us look at these first. We have, as always, financed health research and care projects helping not only the old but children and the disabled too. We were especially pleased this year to provide alarms for disabled people who live alone and to run programmes which help children understand better the problems facing disabled people.
The Groundwork Foundation encourages young people in poor areas to improve their environment, while the Schools Prom concert at the Royal Albert Hall in London includes 20,000 children nationwide. Both of these were given financial help.
As mentioned above, in the last year we have been active in supporting a range of education projects. Two of our managers are now out of the company on one-year projects, training young people for work in the retail industry and improving the quality of the teaching they receive. In addition, we have started a programme of three-month schemes which our managerial staff are able to benefit from without having to take a long break from their jobs. Schools and universities have also benefited. A London Business School received $ 50, 000 to develop a training programme for UK school staff, giving them the skills necessary to manage their own schools. A major University has received a promise of $100,000 over 5 years to fund a new teaching post in international retailing. This will allow 22 more students to study this subject each year. It is not only the company that supports good work for other people. Members of staff themselves are encouraged to join the company Give as You Earn system, to give money to others, especially those organizations working for the benefit of the local area. In such cases the company often gives its support by making an additional contribution.
We look forward to committing even more money to these and other projects in the coming year.
This year’s special help for the disabled has concentrated on
选项
A、improving their security.
B、providing them with training programmes.
C、research into their illnesses.
答案
A
解析
见文中三段:We were especially pleased this year to provide alarms for disabled people...help children understand better the problems facing disabled people.B项为强干扰项,但仔细看原文会发现培训项目其实是提供给儿童的,C项在文中没有提到。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gtbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Readthearticlebelowabouteducationalbackgroundofsuccessfulmanagers.•Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B
•Readthearticlebelowabouteducationalbackgroundofsuccessfulmanagers.•Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B
•Readthearticlebelowabouteducationalbackgroundofsuccessfulmanagers.•Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B
•Readthearticlebelowaboutinventory.•Forquestions13—18,markoneletter(A,B,CorD)onyourAnswerSheetfortheanswe
•Readthearticlebelowaboutpriceplanning.•Choosethebestsentencefromthelisttofilleachofthegaps.•Foreachgop8—
•Lookatthesentencesbelowandthefollowingintroductionaboutthetypesofownership.•Whichtypeofownershipdoeseachsen
•Lookatthesentencesbelowandthefollowingintroductionaboutthetypesofownership.•Whichtypeofownershipdoeseachsen
•Lookatthesentencesbelowandthefollowingjobadvertisements.•Whichjobdoeseachsentence(1-7)referto?•Foreachsente
•Lookatthesentencesbelowandthefollowingjobadvertisements.•Whichjobdoeseachsentence(1-7)referto?•Foreachsente
随机试题
具有趋化作用的物质有
具有控制腠理开合、汗液排泄之气是
癫痫小发作首选药物是()
下述哪一点关于利尿药作用部位的描述是错误的
胰岛素注射部位是
如果被审计单位是上市实体,注册会计师在就其独立性与被审计单位的治理层进行沟通时,下列通常不属于沟通内容的是()。
阅读材料,回答121~125题。 8月份,规模以上工业原煤生产增速回升,煤炭进口保持较高水平:原油生产增速由负转正,进口继续增加;天然气生产保持较快增长,进口持续高速增长;电力生产加快。 一、原煤生产增速回升,煤炭进口保持较高水平,市场价格小幅波动
法律对同一事项的新的一般规定与旧的特别规定不一致,不能确定如何适用时,由()裁决。
Veryfewscientists______withcompletelynewanswerstotheworld’sproblems.
InJapan,wherecareeropportunitiesforwomenarefew,wheredivorcecanmeanalifeofhardship,andwheremostfemalenamesa
最新回复
(
0
)