首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the late 1960’s, many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skysc
In the late 1960’s, many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skysc
admin
2017-04-21
116
问题
In the late 1960’s, many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skyscrapers were widely criticized. Ecologist pointed out that a cluster of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capabilities.
Skyscrapers also lavish consumers, and wasters, of electric power. In one recent year, the addition of 17 million square feet of skyscraper office space in New York City raised the peak daily demand for electricity by 120,000 kilowatts — enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day.
Glass-walled skyscrapers can be especially wasteful. The heat loss through a wall of half-inch plate glass is more than ten times that through a typical masonry wall filled with insulation board. To lessen the strain on heating and air-conditioning equipment, builders of skyscrapers have begun to use double-blazed panel of glass, and reflective glasses coasted with silver or gold mirror films that reduce glare as well as heat gain. However, mirror-walled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings.
Skyscrapers put a sever strain on the city’s sanitation facilities, too. If fully occupied, the two World Trade Towers in New York city would alone generate 2. 25 million gallons of raw sewage each year as much as a city the size of Stanford, Connecticut, which has a population of more than 109,000.
Skyscrapers also interfere with the television reception, block bird flyways, and obstruct the traffic. In Boston in the late 1960’s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common.
Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons they have always built them personal ambitions, civic pride and the desire of owners to have the largest possible amount of retable space.
Which paragraph compares the energy consumption of skyscraper with that of the city?
选项
A、Paragraph two.
B、Paragraph three.
C、Paragraph four.
D、Paragraph five.
答案
A
解析
本题为段落理解题。文章是在第2段提到摩天大楼浪费电力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gx9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Youareatourguideinatravelagencyandarerequestedtomakeawrittenannouncementtoallthetouristsforthedetailsbel
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.JointheBusinessClub!Wewillsendyouanew
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
Somepeopleholdthatoldpeopleshouldbetakencareathome,whileothersthinktheyshouldbeplacedinoldpeople’shouse.W
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.WhenChristopherColumbuslandedonAmerica’sshores,heencounteredco
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearli
1.TheAmericanbabyboomafterthewarmadeunconvincingadvicetothepoorcountriesthattheyrestraintheirbirth.However,
1.Onceitwaspossibletodefinemaleandfemaleroleseasilybythedivisionoflabor.Menworkedoutsidethehomeandearned
随机试题
设y=f(y)是由方程.xy+lny=0确定的函数,则=().
=____________.
尿糖阳性,除糖尿病外还可能包括
A.四逆散B.逍遥散C.大柴胡汤D.葛根芩连汤E.小柴胡汤
定量分析时,对分离度的要求是在重复性试验中,对峰面积测量值的RSD的要求是
国家统一规定,养老保险的结余要预留相当于()的养老金开支,其余按规定处理。
《旅馆业治安管理办法》规定,饭店对旅客寄存的财物要建立()
简述《中华人民共和国民办教育促进法》的基本原则。
据联合国人口基金预计:如果出生率降到每位妇女平均生两个孩子,到2050年世界人口将达94亿,2200年将达110亿。联合国人口基金报告预i贝0了世界人口分布将发生变化,因为生活在发达地区人口所占的百分比将从1995年的19%降到2150年的10%。1950
[2009年10月]关于x的方程a2x2一(3a2一8a)x+2a2一13a+15=0至少有一个整数根。(1)a=3;(2)a=5。
最新回复
(
0
)