首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise to cold cash, affect motivation and creativity. Beha
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise to cold cash, affect motivation and creativity. Beha
admin
2012-07-17
48
问题
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise to cold cash, affect motivation and creativity. Behaviorists, who study the relation between actions and their consequences, argue that rewards can improve performance at work and school. Cognitive (认知 学派的) researchers, who study various aspects of mental life, maintain that rewards often destroy creativity by encouraging dependence on approval and gifts from others.
The latter view has gained many supporters, especially among educators. But the careful use of small monetary (金钱的) rewards sparks creativity in grade-school children, suggesting that properly presented inducements (刺激) indeed aid inventiveness, according to a study in the June Journal of Personality and Social Psychology.
"If kids know they’re working for a reward and can focus on a relatively challenging task, they show the most creativity," says Robert Eisenberger of the University of Delaware in Newark. "But it’s easy to kill creativity by giving rewards for poor performance or creating too much anticipation for rewards. "
A teacher who continually draws attention to rewards or who hands out high grades for ordinary achievement ends up with uninspired students, Eisenberger holds. As an example of the latter point, he notes growing efforts at major universities to tighten grading standards and restore failing grades.
In earlier grades, the use of so-called token economies, in which students handle challenging problems and receive performance-based points toward valued rewards, shows promise in raising effort and creativity, the Delaware psychologist claims.
Psychologists are divided with regard to their attitudes toward______.
选项
A、the choice between spiritual encouragement and monetary rewards
B、the amount of monetary rewards for student’ creativity
C、the study of relationship between actions and their consequences
D、the effects of external rewards on students’ performance
答案
D
解析
本题是个具体细节题。问在关于什么问题的态度上心理学家有分歧。根据文章第一段内容,来自外界的奖励,无论是热情的赞誉或是钞票,对学生的学习积极性和创造性究竟有什么影响,在这个问题上心理学家持有截然相反的观点。因此,本题的正确答案应是D“外界的奖励对学生的学习表现有什么影响”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/h9XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstruggleagainst【C2】___
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommunitywasdeclaredadoptedTuesdaydespiteopposition
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
MuchofthedebateaboutmulticulturalismintheUKiscrass,ignorantandmisconceived.Thenewcritics,fromtheleftinparti
Wewereborntolovingparentswho______theimportanceoffamilybonds,education,hardwork,andcommitmenttoothers.
ThecountryinwhichIlivehaslawsforbiddingdiscriminationonthegroundsofethnicity,religion,sexualityorsex.We’veco
Thematerialsprobecomplexand________issuesconcerningthewaysinwhichalanguageaffectsthethinkingthatgoesoninthe
Thefirstdevicemenhadformeasuringtimewasthesundial,whichwasinventedaround700B.C.Theearlysundialwasahollowh
Savages,publishedintheU.S.,CanadaandEnglandlastfallandsoontobereleasedinEurope,isthestoryhowHuaoranihavef
随机试题
互联网文化会给青少年带来正反两方面影响,这要求教师在网络德育资源开发中要考虑其价值取向。()
人们对自己与他人关系的反应,称作()
患者女性,50岁,高血压史25年,3年来间断发作四肢无力,1个月前发作时患者不能自行起床,院外测血钾2.8mmol/L,人院后查血钾3.0retool/L,24小时尿钾40mmol/L。血压:160/90mmHgo该患者治疗首选
8月6日18时,驾驶员甲驾驶装满液氯的槽罐车驶入某高速公路B56段,20时许,槽罐车与驾驶员乙驾驶的货车相撞,导致槽罐车撞坏,槽罐破裂,液氯泄露,造成除驾驶员甲之外的两车其他人员全部死亡。撞车事故发生后,驾驶员甲不顾槽罐车严重损坏,液氯已开始外泄的危险情况
下列关于赶工费用和赶工补偿的描述中,正确的是()。
一个中国工人在中国的驻外公司工作,他所获得的纯收入属于下述哪一项?()
阅读案例,并回答问题。案例:某同学在求反比例函数y=2/x,当x≤3时,求y的取值范围时直接将x≤3代入y=2/x得y≥2/3。问题:该同学的解题过程哪步错了?分析原因;
下列权利中,属于相对权的是()
Gingrichianpoliticiansreluctanttoaddresstheproblembecause______.AdraftreportcurrentlycirculatingontheInternet___
ThelargestcityofNewZealandis
最新回复
(
0
)