首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Free food and lodging. B、Learning English. C、Staying with English families. D、Meeting young people. D
A、Free food and lodging. B、Learning English. C、Staying with English families. D、Meeting young people. D
admin
2015-02-12
95
问题
In Britain the biggest number of working foreigners comes from the odd system known as "au pair". Every week hundreds of girls arrive from strange capitals to live with English families. They are called au pairs. An au pair girl stays with the family and has free food and lodging. In return she does light work in the house. This system began as a genuine exchange, but now has become a commercial bargain between families who need help and girls who need to learn English. As learning languages has become more important, so the numbers involved have gone up.
The system succeeds fairly well so far as teaching the girls English is concerned. But it is debatable how far it increases international friendship. There is a basic conflict of objectives — the hosts want cheap labor, the girls want leisure and language. The girls often find it hard to meet English people of their own school ages, for the language schools and clubs are made up of other foreigners.
In spite of its shortcomings, the au pair system has probably played some role in breaking down frontiers. The British Vigilance Society estimates that 15 percent of the girls are very unhappy, 15 percent very happy, and 70 percent more or less content; but only a small minority keep in touch after they go back home.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. What does the au pair system mean now?
21. What is not mentioned as an advantage of the au pair system for the girls?
22. How do the girls feel about the system?
选项
A、Free food and lodging.
B、Learning English.
C、Staying with English families.
D、Meeting young people.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hAh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesinconflict-ri
A、20timespermonth.B、50timespermonth.C、70timespermonth.D、90timespermonth.C选项表明,本题考查某事每月发生的频率。短文中提到,人们平均每月在Faceboo
A、Prof.Smithdoesn’tholdseminarsordiscussionsinhislectures.B、StudentssometimesfallasleepinProf.Smith’slectures.
A、NewYorkersaregenerallyfriendlytovisitors.B、Peoplehavesimilarunderstandingsofpoliteness.C、It’simportantfortrave
Languageis,andshouldbe,alivingthing,constantlyenrichedwithnewwordsandformsofexpression.Butthereisavitaldis
Lookinginfromabroad,muchoftheworldhashistoricallybeenbaffledbyAmerica’sgunlaws.Innoothercountrycanamentall
Theevolutionofsexratioshasproduced,inmostplantsandanimalswithseparatesexes,approximatelyequalnumberofmalesan
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilisforgoodmentodonothing.So,asapoliceoffice
Englishistheleadinginternationallanguage.Indifferentcountriesaroundtheglobe,English【B1】______themothertongue,ino
A、Peachesareinseasonnow.B、Peachesarenotattheirbestnow.C、Thewomandidn’tknowhowtobargain.D、Thewomanhelpedthe
随机试题
影片《城南旧事》的导演是【】
今后我国执业药师管理的H标是
2008年,冯健在北京某区集体企业明光电子元件厂附近买下一处房屋,准备装修后经营饭店。为方便在工商管理部门办理相关手续,冯健与明光电子元件厂的领导达成协议,冯健经营的饭店挂靠在明光电子元件厂,冯健每年付给明光电子元件厂一笔“挂靠费”。饭店也因此登记注册为“
吴某大学毕业后,经人介绍,在北京某科技咨询公司工作。由于该公司规模很小,双方并未签订劳动合同。上班不久,吴某生病住院,花费医疗费若干。欲找公司报销,公司以未签订劳动合同,且吴某之病不属于工伤为由,拒绝报销。请问吴某该如何请求解决?()
下列项目中,按税法规定可以免征或不征土地增值税的有()。
某社会工作服务队,在震后的一个临时板房社区开展救助服务,他们根据居民的需要和特点,引导青年人成立了“心连心服务队”,在社区开展志愿服务。另外,他们还组织居民开展了“缘来一家人”的系列社区活动,使新社区的邻里关系有了较大改善,社区面容大为好转。在此过程中,社
在教学过程中实施,使教师能够了解学生学习进展情况的评价是()。
(2007年第4题)阅读下面的短文,回答下列五问题:“渐”的作用,就是用每步相差极微极缓的方法来隐蔽时间的过去与事物的变迁的痕迹,使人误认其为恒久不变。这真是造物主骗人的一大诡计!这有一个比喻的故事:某农夫每天朝晨抱牛犊而跳过一沟,到田里去工作,夕暮又抱
XDSL可以利用______。
Whathavemadepeoplecertainofthepurityofbottledwater?Accordingtoestimates,whatistherecyclerateofwaterbottles?
最新回复
(
0
)