首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The science behind solar (太阳的) energy is not new. But Sheridan Community Schools is the first school district in Indiana to be c
The science behind solar (太阳的) energy is not new. But Sheridan Community Schools is the first school district in Indiana to be c
admin
2018-08-25
54
问题
The science behind solar (太阳的) energy is not new. But Sheridan Community Schools is the first school district in Indiana to be completely solar-powered. The district finished installing solar panels (太阳能板) for all three of its schools in 2016. Some of the panels can turn to follow the sun across the sky.
Sheridan’s solar push is part of a trend. In 2008, fewer than 1,000 schools used solar power. By 2014, there were 3,727 schools with solar panels in the US. This data comes from a report by the Solar Foundation, an organization that promotes the use of solar power. Roxie Brown, a program director there, says that the number of schools with solar panels has continued to rise since 2014.
(79)
Solar power has some obvious advantages over other energy sources.
Sunlight is a renewable (可再生的) resource, which means it won’t run out. Solar panels don’t harm the environment. Also, sunlight is free. So by using solar power, schools can save money on energy costs over time.
But switching to solar power isn’ t always easy. Solar panels can be expensive to install. Sheridan Community Schools had to borrow money to pay for its solar transition. (80)
The panels also take up space.
But for many schools, going solar is worth it.
The use of solar energy can also help students learn about electricity and environmental issues. Teachers at schools that use solar power often incorporate it into their science lessons. The kids talk about it in the classroom. Then they can look at it in action. According to Brown, the educational impact of solar panels is "the most compelling reason" for schools to install them.
Brown hopes the panels will give Sheridan students a global perspective. "The world is bigger than the boundaries of their school district," he says. "They’ re doing things to help the world as a whole."
According to the passage, which of the following statements is NOT TRUE?
选项
A、Solar panels are very expensive to install.
B、Sheridan Community Schools is completely solar-powered.
C、In 2014, fewer than 1,000 schools used solar power in the US.
D、More and more schools are switching to solar power to cut costs.
答案
C
解析
细节题。题干问的是“根据文章,下面哪一项表述不正确?”根据定位句“2008年,只有不到1000所学校使用太阳能供电。截止到2014年,美国有3727所学校配有太阳能板。”可知,2008年,不足1000所学校使用太阳能板,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hE3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Withaschoolrecordlikeyours,______whyyoudidn’ttryforauniversityscholarship.
It(was)inthisschool(where)he(hadstudied)(for)fouryears.
A(Agreatmanyteachers)B(firmly)believeEnglishisoneoftheC(poorest-taught)subjectsinhighschoolsD(atpresent).
W:Howdoesyourdaughterlikehernewschool?M:______
Haveyoueveraskedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygotolearntheirownlanguageandother
Haveyoueveraskedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygotolearntheirownlanguageandother
Haveyoueveraskedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygotolearntheirownlanguageandother
Haveyoueveraskedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygotolearntheirownlanguageandother
Acompletelynewsituationislikelyto________whentheschoolleavingageisraisedto16.
Ihear______boysinyourschoollikeplayingfootballintheirsparetime,thoughotherspreferbasketball.
随机试题
胃阴虚证的临床特征是
A.腹痛腹胀,暴泻如水,肛门灼热B.大便溏薄,时干时稀,排便不爽C.下痢脓血,里急后重,身热口渴D.腹满硬痛,大便秘结,日晡潮热E.大便燥结,艰涩难下,口干口臭肠热腑实证的临床表现是
16岁的甲与13岁的乙是好朋友,均为中学生。某日二人在住宅小区中玩耍,一辆某快餐店的送餐车前来小区送餐停放在路边。甲对乙说:“我最讨厌这家快餐店了,上次去吃快餐,钱没带够被老板骂了一顿,你悄悄去把车上的广告画弄脏,给我出出气。”乙遂找来一块废金属片在车厢上
为保护无行为能力的人和限制行为能力的人的合法权益而设立的代理形式是()
行政管理的基本依据是()。
Whatimpressedmemostwasthattheynever______.
《国家中长期教育改革和发展规划纲要(2010—2020年)》强调把促进学生成长成才作为学校一切工作的出发点和落脚点,这体现的工作方针是()。
查询设计器分为上下两部分,上半部分是表的显示区,下半部分是______。
Manyoftheelectricgoodswhichareadvertisedas______themodernwomantendtohavetheoppositeeffect.
A、clothes.B、shoes.C、pants.D、socks.B根据女士的话“lookatyourshoes”和“Youmustcleanthem.”可知,妈妈让Tom去洗鞋,故选B。
最新回复
(
0
)