首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successfu
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successfu
admin
2010-07-14
42
问题
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successful projects, and (2) they must select the most promising schemes and ideas for the expenditure of R&D resources. This work is complicated by numerous uncertainties, inasmuch as commercial research and development must be based on market forecasts.
If R&D management can provide a regular flow of new and updated products, the company will benefit in a number of ways. First of all, it will be able to make full use of expensive departmental resources, development engineering and available marketing capacity. In addition to that, a flow of new market winners will provide the business with steady growth income and profits. This can also be important psychologically, for it is often on this basis that those outside the company assess the quality of its management.
The R&D department’s job is made more difficult because of the length of time required to complete its research. In the chemical and pharmaceutical (制药的) industries, for example, it may take five to ten years before a product is a technical success and a further six to eight years before it reaches full commercial potential.
To achieve results, R&D must define both the areas that should be investigated and the objectives that should be achieved in each area. For this reason, the R&D department must take an interest in all aspects of design, application, efficiency, and use of appropriate materials. There is a difference, however, between the development of new consumer products and the development of new industrial ones. In consumer markets, the search for a new product often begins after a statement of a specific need, and development is tailored to meet it. In many industrial markets, product development is the result of work down in the research laboratory. This work is often aimed at a general need, such as a new kind of medicine or higher operating speeds for machines. When the new industrial project has been developed, its performance can be analyzed in terms of customer needs.
Industrial products are often the result of ______ according to the passage.
选项
A、laboratory work
B、market survey
C、commercial research
D、business growth
答案
A
解析
细节题。根据第四段第五句,工业产品开发常常是实验室研究工作的产物。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hG7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theoldideathattalentedchildren"burnthemselvesout"intheearlyyears,and,therefore,aresubjectedtofailureandatwo
A、Moremoney.B、Fairtreatment.C、Acollegeeducation.D、Shorterworkhours.A对话中女性提到男性的老板对他很赏识,正考虑每个月给他多放两天假,但男性的回答是不希望这样,更希望多赚
Eatingbetterandmoreadventurouslyisbecominganobsession,especiallyamongpeoplewithmoneytospend.Healthiereating—and
MildweatherhasbroughtJapan’smuch-lovedcherrytreesinto【B1】______twoweeksearlythisyear,butnoteveryoneis【B2】__
A、Languagecourses.B、Universities.C、BritishandAmericanEnglish.D、Literaturecourses.D从选项看,问题可能与大学以及课程有关。女的问:“你在大学上了几门文学课?”
A、Theyaretourguides.B、Theyaresalespersons.C、Theyaretourists.D、Theyareengineers.C人物身份题,考查的是对话双方的身份。对话一开始有这样的话:女士“It’
Itiscustomaryforadultstoforgethowbadanddullandlongschoolis.Thelearningbymemoryofallthebasicthingsonemus
A、Anewsreporter.B、Agovernmentofficer.C、Atelevisioncrew.D、Ashopassistant.C4个选项都是有关职业身份的名词。对于自己的身份,男士这样介绍的:“I’mfromB
A、Employthemaslabassistants.B、Teachchemistryclassesattheirhighschool.C、Helpthemwiththeirstudies.D、Paythemfor
Sadly,theGiantPandais___________________(日前濒临灭绝的物种之一).
随机试题
以下细胞属于变异的R-S细胞的是
Lifeisnoteasy,soI’dliketosay"Whenanythinghappens,believeinyourself."WhenIwasayoungboy,Iwas【31】shytotalk
下列选项中,属于无因管理的是()
发热,恶热,烦躁,口渴喜冷,汗多,大便干结。小便短赤,舌红绛,见于
关于CT增强扫描的描述,下列哪一些是正确的
大秦艽汤的功用是()
()属于对代理人代理权的限制。[2006年11月二级真题]
植被具有明显的年际变化和季节变化的特点,并且是联结土壤、大气和水分的自然纽带,在一定程度上能体现土地覆盖的变化,所以在全球变暖中充当“指示器”的作用。研究表明,在全球尺度和洲际尺度上,气温升高是导致全球特别是北半球植被活动增加的主导因素,由此可以通过植被活
InNewOrleans,MoonWalk—apathwayalongastretchoftheMississippi—nowprovidesthepublicaccessthathadpreviouslybe
Manypeoplehavediscoveredthathobbiescanbeprofitableaswellas【T1】______.Somepeoplehavefinecollectionsofbottles,f
最新回复
(
0
)