首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
All through the ages the bat has been a creature of great mystery. Bats have influenced the imagination of the Western World sin
All through the ages the bat has been a creature of great mystery. Bats have influenced the imagination of the Western World sin
admin
2018-02-13
33
问题
All through the ages the bat has been a creature of great mystery. Bats have influenced the imagination of the Western World since the first Spaniards returned from the Americans. They told tales of hairy, winged creatures that flew from caves to feed on the blood of man and animals. The vampire bat, which became a well-known figure in the folk tales of many countries, exists only in the Americans.
The vampire bat is not like the common bat. Its teeth have grown sharper. In the days before Columbus, bat fed on wild animals, but with the introduction of farm animals into the New World by the Spaniards, they were offered a new kind of food. They attacked the cattle which sickened and died and the colonists didn’t know why. It was only in 1908 that farmers in Brazil discovered that the bite of the vampire bat could cause rabies and this was the disease that was killing their cattle. For the first time it was recognized that the bite of a vampire bat could carry the virus of rabies. The cattle of eastern Mexico were especially troubled by this disease.
Many efforts were made by the farmers in Mexico to destroy the bats. They blew up their caves or covered the entrances to caves with nets. All these ways were too slow, too costly, or else didn’ t work.
Since they could not remove the bats, the Mexican government and World Health Organization got together in 1952 to develop a cheap dependable supply of the vaccine against rabies at a factory in Mexico. A quarter of a million cattle have been vaccinated at a cost of fifty cents per animal to the owners. In one state alone, death among cattle has fallen from 56% to 1%. Control of the disease in animals seems to be in sight. This will reduce but not destroy the threat that bats may pass the disease to human beings.
Vampire bats like human blood best. Whole villages in Guatemala have disappeared because of the frequency with which bats fed on sleeping children. A study made in Trinidad showed that in thirty houses checked in one village, twenty persons had been bitten by bats. Teachers reported that half of the children coming to school showed signs of having been bitten in the night.
A health research office, which has been collecting information since 1949 about the home and movements of bats, has started work on a book about bats. Various other health organizations also are making new studies. It is hoped that answers to this health problem will soon be found.
After being bitten by vampire bats, the cattle sickened and died because______.
选项
A、the bite of any bat was fatal
B、the cattle had been injured seriously
C、the cattle had been infected with rabies
D、the bats could pass an unknown disease
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词可定位至文章第二段,It was only in 1908 that farmers in Brazil discovered that the bite of the vampire bat could cause rabies and this was the disease that was killing their cattle(直到1908年,巴西的农民发现蝙蝠的咬痕会诱发狂犬病,这就是牛暴病而亡的原因)。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hGT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thechildrenaretooyoungtobenefitfromcitylife.B、Evenadultsthemselvescannotgoeverywhereinthecity.C、Thereisa
A、ItenablesUKinstitutionstoreturnculturalobjects.B、ItgivesQueenElizabeththepowertocollectdiamonds.C、CasesinIn
Inthemidstofaperiodofrapidlanguageextinction,withalanguageestimatedtodieeverytwoweeks,linguistshavefounda
Thelocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblems"oncampuslastweek.Theyincludefireaccidents,
A、Thereisnorush.B、Thewinnerbecomestheking.C、Friendshipfirst,competitionsecond.D、Fasterandstronger.A男士说,关键是不要拥挤,这
Rainforestsmaystoremuchlesscarbonthanwethought.Itcouldbetimetodramaticallyreviseourestimatesfollowingthedisc
Postgraduatedilemmas[A]Decidingwhetherornottobecomeapostgraduatecanbeadaunting(令人畏缩的)prospect.Evenifyouaresure
A、Childrenwillmovemoreandconsumemoreenergyiftheydon’twatchTV.B、Childrenwillspendmoretimestudyingiftheyaren
A、Naturehaschangedourenvironmentovertheyears.B、Wemustavoidwastingresourcesandpollutingourenvironment.C、Ourreso
A、Hedidn’tlikestudyingincollege.B、Hehadnomoneytopayforthetuition.C、Hecouldn’tseethevalueofstudyingincolle
随机试题
隧道监控量测中洞内外观察包含()。
某厂焊接工张某因生产安全事故受到伤害,依据《安全生产法》的规定,下列关于张某获取赔偿的说法中,正确的是()。
在现场施工准备的质量控制中,项目监理机构对工程施工测量放线的复核控制工作应由( )负责。
根据《建设工程施工专业分包合同(示范文本)》GF—2003—0213,承包人应提供总包合同供分包人查阅,但可以不包括其中有关()。
某公司想运用4个月期的S&P500股票指数期货合约来对冲某个价值为2100000美元的股票组合,当时的指数期货价格为300点,该组合的β值为1.50。一份S&P500股指期货合约的价值为:300×500美元=150000美元。因而应卖出的指数期货
甲公司为增值税一般纳税人,主要提供电信服务。2016年7月,甲公司提供基础电信服务取得不含税销售额100万元,提供增值电信服务取得不含税销售额80万元。甲公司对不同种类服务的销售额分别核算。甲公司当月的销项税额为()万元。
抑郁症的主要特征是持久的()。
“让人人都过上好日子”这种说法是没错的。但是是否因此就可以认为“提倡艰苦朴素”这一口号已经过时了呢?我们今天还要不要发扬艰苦奋斗的光荣传统了呢?__________________。填入划横线部分最恰当的一句是()。
根据我国土地管理法的规定,某省会城市欲征用基本农田以外的耕地45公顷作为建设用地,依法有权批准的是()。
Britain’sdependencyoncertainessentialserviceshasgreatlywidenedandbecomeakeyroleinthecountry’s______.According
最新回复
(
0
)