首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、1930--1965. B、1945--present. C、1930--present. D、1965--present. BWhen did the author live? 四个选项为年份时间;因此判断出本题考查的是时间方面。 文章开头的第一句
A、1930--1965. B、1945--present. C、1930--present. D、1965--present. BWhen did the author live? 四个选项为年份时间;因此判断出本题考查的是时间方面。 文章开头的第一句
admin
2010-01-10
78
问题
I was born just after the end of the World War H, so I have lived in interesting economic times. My parents’ experiences in the Great Depression of the 1930s gave them a worrisome attitude towards money. On the one hand, they were very grateful for better times and were determined that my sisters and I would have everything they had been denied--that we would never suffer as they had. On the other hand, they were very careful with money, restrained by their ear that bad times might return.
As children and young adults, my. friends and I knew good economic times, and we didn’t understand our parents’ fear about going back to the "bad old days". Parents used to scold their children by saying," You don’t know the value of the dollar." They meant that we didn’t really appreciate money or understand how difficult it was to earn and save; neither did we understand how bad life could be without enough to buy the necessities. By the time we had become adults, however, dramatic changes in the inflation rate made the statement true in another way.
Our parents had learned to save, to be frugal, and to put money away "for a rainy day". We learned to spend impulsively in order to purchase items before they became more expensive. Interest rates on most savings accounts were less than the rate of inflation, so it made some economic sense to spend now, save later. Unfortunately, our response to inflation actually fueled it, and government wage and price controls were required to bring the situation under control.
选项
A、1930--1965.
B、1945--present.
C、1930--present.
D、1965--present.
答案
B
解析
When did the author live?
四个选项为年份时间;因此判断出本题考查的是时间方面。
文章开头的第一句话,作者出生在二战后,首先判断二战持续的时间是从1939—1945,他出生在战争快要结束的时候,因此判定时间是从1945年开始,答案选B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hHdK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A—MoneyincomeB—FamilyneedsC—EconomicresourcesD—ProperallocationofresourcesE—State-ownedenterprises
A—MoneyincomeB—FamilyneedsC—EconomicresourcesD—ProperallocationofresourcesE—State-ownedenterprises
LargenumbersofdriversinChinanowdepend_________BeiDoufortheirroutingdirections.
A、Inahotel.B、Inabookstore.C、Inagrocery.D、Inalibrary.A对话中女士提到她已经预订了一间可以看到海景的双人房,男士表示他来查一下,并问女士姓什么。由此推断,对话发生在酒店里。
Builtin1998byasmallgroupofpassionateeducationandtechprofessionals,Tutor,comoffersone-to-onelearningsolutionsf
DearSirorMadam,Manythanksforyourletter.Wearegladtohearthatyousawouradvertisementofsilkproducts,andapp
Thecostofheatingyourhome,particularlyduringthecolderwintermonths,makesupabout60%ofenergybills.Ifyouneedan
Accordingtotherecent"Plansfor2004"survey,mostpeopleareunhappywiththeircurrentjobs.Manypeoplearetooscaredto
A、Hehopesthewomanlikesmodernart.B、Hereallyappreciatesthewoman’sgifts.C、Themodernartprintsaretooexpensive.D、P
Asmillionsofhigh-schoolseniorsrippedopencollege-acceptanceletterslastweek,abrewingstudent-loanscandalwasdragging
随机试题
论述定量决策方法的优缺点。
A、自行车运动员B、网球运动员C、9~14岁青少年D、50岁左右的人E、3~10岁儿童粘连性肩关节囊炎好发于()
在相当于第二磨牙的颊黏膜处出现帽针头大小白色斑点(Koplik斑)见于
对总降压变电所的无功功率同时系数可取()。
对于各级评价项目,常规气象观测资料均应调查评价范围()以上的主要气候统计资料。
卫星地球站天线、馈源的安装要求有()。
某企业2013年1月1日,购入甲公司2012年7月1日发行的5年期债券,面值2000万元,票面利率5%,每年年初支付利息,划分为可供出售金融资产核算,实际支付价款2100万元(包含已到付息期但尚未领取的利息),另支付交易费用30万元,该资产的账面价值为(
窗口有两种类型,即应用程序窗口和文档窗口。下列对两类窗口的错误描述是()。
内部收益率(IRR)(对外经济贸易大学2013年真题)
有甲、乙两个仓库,每个仓库平均储存粮食是32.5t,甲仓的存粮吨数比乙仓的4倍少5t,甲、乙两个仓库的粮食相差()t.
最新回复
(
0
)