首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Buses may be stuck in the traffic. B、It is the only bus starts on time. C、It is cheaper than the other bus. D、It runs much saf
A、Buses may be stuck in the traffic. B、It is the only bus starts on time. C、It is cheaper than the other bus. D、It runs much saf
admin
2017-05-17
28
问题
W: Good morning, Travel link. How can I help you?
M: Good morning. I live in Bayswater and I’d like to get to Harbour City tomorrow before 11am.
W: If you catch the 9:30am railway express, you’ll get there in an hour. I’d recommend you do that.
M: Great. Which station does that leave from?
W: Helendale is the nearest train station to you.
M: How can I get to the Helendale station?
W: Well, you have two options. Option one is to take the 706 bus from the Bayswater Shopping Centre to Central Street. When you get there, you transfer to another bus which will take you to the station. [6]The second option, if you don’t mind walking a couple of kilometres, is to go directly to Central Street and get straight on the bus going to the train station.
M: Okay. Which bus is that?
W: NO. 792.
M: [6]I guess the walk will be good for me so that might be the better option. What time do I catch the 792?
W: There are two buses that should get you to the station on time: one just before nine o’clock and one just after. But look, [7]at that time of the morning it might be better to take the earlier one just in case there’s a traffic jam or something. The 8:55 is probably safer than the 9:05.
M: Yeah, I’ll be sure to get on the five-to-nine bus. By the way, how much will I have to pay in fares?
W: Well, you can get a ticket on the bus for $1.80 cash and you’ll need $10 each way for the train. Wait, do you have a Travel Link Card?
M: No, but I can get one before tomorrow.
W: Okay, well. That’ll make it considerably cheaper then. The bus will cost $1.50 each way, and [8]the train will be—the train to Harbour City will... still cost $10.00 because you’ll be travelling during peak hours in the morning, so no savings there, I’m afraid. However, if you could come back at an off-peak time...
M: What does that mean?
W: Well, [9]if you could start your return journey before 5pm or later than half past 7 in the evening...
M: Actually, I wasn’t planning on coming back till at least 8 o’clock anyway.
W: In that case, your return train journey would only cost you $7.15 with your card.
M: Do you know if I can use the Travel Link Card on ferries?
W: If you’re thinking of the Harbour City ferries, those are the commuter ferries, then yes. A one-way trip costs $4.50 but with your card you’d make a 20% saving and only pay $3.55.
M: So, $3.55 for the commuter ferry... What about the tour boats?
W: [10]The tourist ferries only take cash or credit card. They’re not part of the Travel Link Company.
M: Oh, I see. Thank you.
6. How will the man get to the Central Street?
7. Why does the woman recommend the 8:55 bus?
8. How can the man save money when taking a train?
9. Which is an off-peak time according to the conversation?
10. Which way is available for payment for tourist ferry?
选项
A、Buses may be stuck in the traffic.
B、It is the only bus starts on time.
C、It is cheaper than the other bus.
D、It runs much safer than the 9:05.
答案
A
解析
①对话中男士问女士792路公交车的始发时间,女士表示有两班公交车,但是由于早上那个时段可能会堵车,建议搭早一班车,也就是8:55始发的那一班,因此本题选A“巴士可能会在路上遇到堵车”。②B“这是唯一出发准时的一班车”,C“这一班车比另一班车便宜”均未在对话中提及。D“这班车比9:05那班车开起来更安全”利用原文中的safe做干扰,原文只是说以防路上遇到堵车什么的,8:55这班车更安全一些,即指更可能准时到达车站,而不是说性能更安全。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hIDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Itis______ofhimtogotoworkbeforebreakfast.
Bothapproachesagreeonwhatisdepictedinthepoem,butnotonhowitshouldbe______.
______ifIhadattendedyourhomepartyyesterdaywithoutinformingyoubeforehand?
Requiringchildrentosavepartoftheir______canalsoopenthedoortofuturesavingandinvesting.
CivilservantisnowthehottestwordinChina,andthousandsofpeoplearecompetingforonepositionofthiskind.Whatdoyou
Whyarethetoysmostboysplaywithdifferentfromthosegirlsplaywith?
WriteonANSWERSHEETTHREEacompositionofabout200wordsonthefollowingtopic:ShouldUniversityStudentsBeF
BritishEducationalSystemI.PrimaryandsecondaryeducationinBritain1)Childrengotoprimaryschoolattheageof【T1】.【T1】
A、15%.B、18%.C、20%.D、22%.A本题考查细节。由句(5)可知,男士最终答应本次多付15%的船运费用,女士也表示同意,因此答案为A。
A、Itiscompetitiveinthemarket.B、Itisrisinggradually.C、Itcouldn’tbeloweredatall.D、Itmakesagoodprofit.C本题考查事物特
随机试题
交叉式让步
光镜下见子宫颈黏膜上皮全层异型增生并延伸到腺体,病理性核分裂象多见,但病变尚未突破基底膜,应诊断为
为预防甲亢术后出现甲状腺危象,最关键的措施是()
某有限责任公司的法律顾问在审查公司减少注册资本的方案时,提出以下意见,其中哪种意见不符合《公司法》的规定?()
如图所示应力状态(应力单位为MPa),该点处的最大切应力τmax为()。
对于燃气的生产储存设施来说,与其规模密切相关的要素不包括()。
涂料是指《商品名称及编码协调制度》中编码为( )项下的商品。
任何金融工具都可能出现因指数价格的不利变动而带来资产损失的可能性,这是()。
已知a,b,c为实数,那么a>b是ac2>bc2的()。
一般人认为,一个人80岁和他在30岁时相比,理解和记忆能力都显著减退。最近的一项调查显示,80岁的老人和30岁的年轻人在玩麻将时所表现出的理解和记忆能力没有明显差别。因此:认为一个人到了80岁理解和记忆能力会显著减退的看法是站不住脚的。以下哪项如果为真
最新回复
(
0
)