首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Western tattooists(纹身师)work with a special electrical instrument, something like a dentist’s drill. It holds a number of very fi
Western tattooists(纹身师)work with a special electrical instrument, something like a dentist’s drill. It holds a number of very fi
admin
2014-03-22
47
问题
Western tattooists(纹身师)work with a special electrical instrument, something like a dentist’s drill. It holds a number of very fine needles which, for the purpose of reproducing the approved drawing, are dipped in black ink. When the current is switched on, and the instrument passed rapidly over the outline, the action of the needles drives the ink into the skin. The tattooist is constantly wiping away excess ink as he works. This is where skill is so important, for the speed of the instrument means that he must work rapidly over lines which are almost permanently covered over.
The basic drawing then has to be coloured in, using the same method but with non-poisonous paint now replacing the ink. The average tattoo contains four or five colours, each injected with a separate instrument. How many needles are used each time will depend on the area to be covered, but it is possible to use as many as ten or twelve, giving up to 300 injections a minute. Filling in is a lengthier process than outlining, and since most people find half an hour under the needles quite enough, a major tattoo can take a number of visits to complete. Every visit will leave the skin sore and stinging, and to prevent infection on the area is finally treated with an antiseptic(消毒的, 抗菌的)cream and covered with a dressing. After a few days it finally heals over, leaving the new tattoo clearly visible under the skin.
And there it stays, for, as those who get tattooed and think better of it soon discover that getting rid of the tattoo is a far more difficult business than getting it. The tattooist is powerless to undo what he has done and can only refer unhappy customers to their doctors who, no matter how sympathetic, are able to offer little encouragement. Removing a tattoo, if it can be done at all, has to be by one of two methods, neither of them pleasant or even completely satisfactory. The first is by surgery and skin replacement, an operation which leaves permanent marks. The other possibility is to re-tattoo over the offending design with a special acid-based substance which absorbs the colours as it goes. This is a painful and lengthy process which, though less expensive than private surgery, is still quite costly.
It is such a common event that responsible tattooists refuse to work on areas which cannot normally be covered up. "The trouble is that most people don’t think about it until it’s too late," says one tattooist who had his own hands tattooed some years ago, and freely admits to regretting it. "I realise now that it looks in bad taste."
What is the author’s attitude towards tattoo?
选项
A、Critical.
B、Indifferent.
C、Positive.
D、Neutral.
答案
D
解析
本文主要讲述了纹身方面的问题。第1一2段主要介绍了纹身的过程,第3段主要说明纹身不容易消除,第4段则主要说明一个纹身师对纹身的看法,整篇文章中作者并没有对是否应该纹身及纹身的好坏进行评论,他只是在客观地陈述事实,由此可推断作者对纹身的态度是neutral(中立的),故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hN17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itcanbegivenbythemanager.B、Itcanbebuilteasily.C、Itchangesfromtimetotime.D、Itcanmakepeoplesuccessful.C细节
A、Itcanremoldthehumancharacter.B、Itishelpfultopeople’scareersuccess.C、Itwillexpandpeople’sknowledge.D、Itwill
A、Tomaketheskierssatisfied.B、Tomakesuretheskiersaresafe.C、Tohelpskiersimprovetheirphysicalconditions.D、Toche
A、Itimproveshisskiingskills.B、Itgiveshimanopportunitytomakefriends.C、Itprovideshimachancetostayoutdoors.D、I
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manypeopleworryaboutthesupposedilleffectscausedbyradiation
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manypeopleworryaboutthesupposedilleffectscausedbyradiation
A、Waristheonlywaytosolveinternationaldisputes.B、Warwillbelessdangerousbecauseoftheimprovementofweapons.C、It
A、Tomakegreatprofit.B、Toboostmarketshare.C、Todistinguishfromimitators.D、Toenhanceitpopularity.C短文提到,宜家推出的PS系列旨在将
A、Dropoutofthisdeal.B、Leaveheralone.C、Makearapiddecision.D、Makeadealwithhertonight.C
A、ShehastoworkinPuertoRicoalone.B、Herboyfriendhasgotajobinhishometown.C、Themanwillgotoworkwithher.D、She
随机试题
男,20岁。有四肢关节疼痛病史,近半年来,时感心悸,活动后有气急,休息时缓解,体检:两颧紫红色,口唇轻度发绀,听诊心尖区闻及舒张期隆隆样杂音,胸骨左缘第3~4肋间可闻及二尖瓣开放拍击音,P2亢进,分裂。入院二天后体检发现第一心音强弱不等,心律绝对不规则
了解口腔颌面部感染病情变化的基本方法是
A.胰岛素B.蛋白同化制剂C.利尿剂D.麻醉止痛剂在药品管理中明确实施特殊管理的兴奋剂是
按照《评标委员会和评标办法暂行规定》的相关规定,招标人应当依法重新招标的情况有()。
企业在职工劳动合同到期之前解除与职工的劳动关系而给予职工的经济补偿应通过职工薪酬核算。( )
保险代理人、保险经纪人办理保险业务活动中不得有( )行为。
根据票据法律制度的规定,银行本票自出票日起,提示付款期限不得超过()个月。
注册会计师负责审计甲公司20×4年度财务报表。在了解内部控制时,注册会计师遇到下列事项,请代为作出正确的专业判断。下列情形中,注册会计师认为通常适合采用信息技术控制的有()。
某DHCP服务器设置的地址IP从192.36.96.101到192.36.96.150,此时该网段下某Windows工作站启动后,自动获得169.254.220.167这一IP地址,这是因为(66)。
能够实现从指定记录集里检索特定字段值的函数是( )。
最新回复
(
0
)