首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Motorola Inc., the world’s second-largest mobile phone maker, will begin selling all of the technology needed to build a basic m
Motorola Inc., the world’s second-largest mobile phone maker, will begin selling all of the technology needed to build a basic m
admin
2013-01-28
67
问题
Motorola Inc., the world’s second-largest mobile phone maker, will begin selling all of the technology needed to build a basic mobile phone to outside manufacturers, in a key change of strategy. The inventor of the call phone, which has been troubled by missteps compounded by a recent industry slump in sales, is trying to become a neutral provider of mobile technology to rivals, with an eye toward fostering a much larger market than it could create itself. The Chicago area-based company, considered to have the widest range of technologies needed to build a phone, said it planned to make available chips, a design layout for the computer beard, software, development tools and testing tools. Motorola has previously supplied mobile phone manufacturers with a couple of its chips, but this is the first time the company will offer its entire line of chips as well as a detailed blueprint. Mobile phones contain a variety of chips and components to control power, sound and amplification. Analysts .said they liked the new strategy but were cautious about whether Motorola’s mobile phone competitors would want to buy the technology from a rival.
The company, long known for its top-notch(等级) engineering culture, is hoping to profit from its mobile phone technology now that the basic technology to build a mobile phone has largely become a commodity. Motorola said it will begin offering the technology based on the next-generation GPRS (Global Packet Radio Service) standard because most mobile phone makers already have technology in place for current digital phones. GPRS offers faster access to data through "always on" network connections, and customers are charged only for the information they retrieve, rather than the length of download.
Burgess said the new business will not conflict with Motorola’s own mobile phone business because the latter will remain competitive by offering advanced features and designs. Motorola’s phones have been criticized as being too complicated and expensive to manufacture, but Burgess said Motorola will simplify the technology in the phones by a third. In addition to basic technology, Burgess said, Motorola would also offer additional features such as Bluetooth, a technology that allows wireless communications at a short distance, and Global Positioning System, which tracks the user’s whereabouts, and MP3 audio capability.
Analysts don’t think that ______.
选项
A、Motorola will be successful
B、the technology offered by Motorola will be selected by its competitors
C、its competitors will want to buy the technology from it
D、its mobile phones contain a variety of chips
答案
C
解析
第一段最后一句“Analysts said they liked the new strategy but were cautious about whether Motorola’s mobile phone competitors would want to buy the technology from a rival.”是该题的依据。原文的意思是“分析家说他们喜欢这一策略,但是对于竞争者是否会愿意从竞争对手手中购买技术这一问题持谨慎态度”。可见C是恰当之选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hN1O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Olgahadalwaysenjoyedthecharacter-centeredbookswrittenbyAdeleKwanandwantedtoreadanotheroneifitseemedinteresti
Themarketfornon-foodGEproductscouldexceedthemarketforGEfoodproductsbyawide______withinthenextfewyears.
(66)Highunemploymentrates,especialamongyoungworkers,haveledtoprotestsincountriesasvariedasLatvia,Chile,Greece
Wemadeplansforavisit,but______difficultieswithcarpreventedit.
AWorldWithoutBooksorMusicIfbookshadneverbeendiscovered,manwouldhavefoundsomeotherwayofrecordinghiscomm
Mostpeoplewhotravellongdistancecomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【21】makin
Chinaisintheprocessofbuildingasocialistharmonioussociety(社会主义和谐社会)forthetimebeing.Writeacompositionofnoless
______onlyonemovingsoulinthecenterofalltheorbitsthatisthesunwhichdrivestheplanetsthemorevigorouslytheclos
______allourkindnesstohelpher,Sararefusedtolisten.
Whenhelefthighschool,he______togotocollegeandstudyforadegree,ratherthangetajobstraightaway.
随机试题
曲面z=x2+y2在点(1,1,2)处的切平面方程为________;法线方程为________。
在SLE应用激素冲击疗法中,下列哪项一般不是适应证
A.太阳经头痛B.阳明经头痛C.少阳经头痛D.巅顶头痛E.鼻渊头痛
下列关于胶剂的叙述,正确的是()
按照投资的费用性质,对建设工程定额的分类内容,说法不正确的是()。
商业银行将原来由自身负责处理的某些业务活动委托给服务提供商进行持续处理的行为称为()。
A公司和B公司有关债务重组资料如下:A公司销售给B公司一批商品,含税价款为1237.5万元。由于B公司发生财务困难,无法按合同规定偿还该债务。2015年1月1日双方进行债务重组。经修改债务条件,A公司同意将债务本金减到900万元,同时将剩余债务延期一年,并
儿童按照故事、童话的内容,分配角色,安排情节,通过动作、表情、语言、姿势等来进行的游戏是()。
文义解释就是将被解释的法律条文放在整部法律中乃至整个法律体系中,联系此法条与其他法条的相互关系来解释法律。 ( )
Whatarethespeakersmainlydiscussing?
最新回复
(
0
)