首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Earth Day is the largest, most widely celebrated, international environmental event. Learning about and protecting Earth is what
Earth Day is the largest, most widely celebrated, international environmental event. Learning about and protecting Earth is what
admin
2022-05-23
45
问题
Earth Day is the largest, most widely celebrated, international environmental event. Learning about and protecting Earth is what Earth Day is all about. People all over the world celebrate our efforts to protect plants and animals and to clean up the world we live in. Most people celebrate Earth Day on April 22
nd
each year. In some countries, it is celebrated a month earlier on the vernal equinox(春分), which occurs on or around March 21
st
.
Senator Gaylord Nelson of the United States founded Earth Day. Earth Day was first celebrated in the United States on April 22
nd
, 1970. Across the United States, over twenty million people participated in the first Earth Day. The huge turnout(参加人数) for the first Earth Day made it the largest organized celebration in the history of the United States. The success of Earth Day helped influence the government of the United States to create stronger laws to protect the environment.
On March 21
st
, 1971, United Nations Secretary-General U Thant made Earth Day an international celebration. He spoke about it at a UN Peace Bell Ceremony in New York City. The United Nations Earth Day ceremony continues each year on the day of the vernal equinox, with the ringing of the UN Peace Bell at the very moment of the equinox.
What can be learned from the passage?
选项
A、Earth Day is celebrated each year worldwide.
B、The US has passed laws to celebrate Earth Day.
C、The US and the UN celebrate Earth Day on the same day.
D、The UN Secretary-General attends annual Earth Day celebration in person.
答案
A
解析
根据第一段第三、四句“People all over the world…Most people celebrate Earth Day on April 22
nd
each year. ”可推知,全世界每年都会庆祝世界地球日,所以A项正确。根据第二段最后一句“…helped influence the government of the United States to create stronger laws to protect the environment. ”可知,世界地球日的成功帮助影响了美国政府创立更有力的保护环境的法律,但文中并没有说美国通过了庆祝世界地球日的法律,所以B项错误;根据第二段第二句“Earth Day was first celebrated in the United States on April 22
nd
, 1970. ”和最后一段最后一句“The United Nations Earth Day ceremony continues each year on the day of the vernal equinox…”可知,美国在1970年4月22日首次庆祝了世界地球日,而联合国每年在春分日庆祝世界地球日,文中并未提及二者是在同一天庆祝的,所以C项错误;文中并未提及D项。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hRQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Readingisthoughttobeakindofconversationbetweenthereaderandthetext.Thereaderputsquestions,asitwere,tothet
Readingisthoughttobeakindofconversationbetweenthereaderandthetext.Thereaderputsquestions,asitwere,tothet
Atleastsixhundredlanguageshavebeendevelopedinthesearchforalanguagewhichallhumanbeingswouldbeabletospeak.
Writingaletterorreadingabookmayappeartobe________activitiesinwhichindividualsexercisepersonalskills.
Environmentalistsaredoingeverythingwithintheirpowerto________theimpactoftheoilspill.
Bylipreadingorwatchingthemovementsofthespeaker’slips,adeafpersoncanactuallysee________thepersonattheothert
A.Learningaforeignlanguagegaveusinsightintoanotherculture,andourmindwasopenedtonewwaysofseeingthings.B.We
Todaymanyyounggirlsareveryparticularabouttheirclothesandcosmetics.
Itisinterestingtoreflecthowwejudgepeoplebytheclothestheywear.Longhairandrippedbluejeans?Astudent,wesayto
随机试题
休克病人血容量补足后仍尿少、尿比重低,应考虑()
以下关于承揽合同解除的说法中不正确的是:()
引起叶酸和维生素B12缺乏的常见原因()
A.气滞胎动不安B.脘腹胀满C.风湿痹证D.湿温初起E.湿热泄泻厚朴善治的是
社会主义宏观经济调控通过()实现。
商业银行资产管理的重点是()。
下面关于行政许可设定的说法,哪些是正确的?()
期间为2年的诉讼时效,其开始计算的时间是()。
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
Themothersatbythewindow______theholeinhercoat.
最新回复
(
0
)