首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Rockies, the Alps, the Himalayas -something about these peaks draws us to them. Many of us are simply inspired by their beau
The Rockies, the Alps, the Himalayas -something about these peaks draws us to them. Many of us are simply inspired by their beau
admin
2010-06-01
66
问题
The Rockies, the Alps, the Himalayas -something about these peaks draws us to them. Many of us are simply inspired by their beauty, and some even risk life and limb (生命) to climb them. What enormous forces could have shaped common rocks into such massive mountain ranges? Elsewhere, we can see rocks that Nook twisted and bent. What powerful forces could so dramatically distort such seemingly resistant material, shaking our common belief in the hardness of rock?
Around North America, we can visit young mountains, such as the Cascades of the Pacific Northwest, that continue to rise higher even today. We can also visit older mountains, such as the Appalachians of eastern North America, that may have been much loftier once but have long since reached their maximum heights and begun eroding (腐蚀) away. We can even visit the eroded cores of ancient, now-departed mountains, like those widely exposed in Minnesota, Wisconsin, and northern Michigan and throughout the provinces of eastern Canada.
We can even see future mountains growing. In the rocks along Sagami Bay near Yokohama, Japan, lives a colony of clams (蛤蜊) called Lithophaga, or "rock eaters". These creatures scoop (挖) out small shelters for themselves from the soft rocks at sea level, and wait there for high tide to flood their homes and bring their meals of marine algae (海藻). At the moment of Japan’s great earthquake of 1923, the land at Sagami Bay shifted upward, leaving rows of Lithophaga to starve 5 meters (16 feet) above sea level. Even higher rows of abandoned Lithophaga dwellings populate the cliffs at Sagami Bay, including one that correlates with the area’s 1703 quake and another that correlates with its earthquake of 818. The rocks adjacent to the bay have risen roughly 15 meters (50 feet) during the past 2000 years.
According to the passage, where can you see the remains of ancient mountains?
选项
A、Pacific Northwest.
B、Wisconsin.
C、Japan.
D、Eastern North America.
答案
B
解析
答案在文章第二段最后一句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/haV7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Poorergradesfortheirpapers.B、Students!tellingthetruth.C、Severecriticismfromtheheadofthedepartment.D、Extremely
Theindustrialsocietieshavebeenextremelyproductiveduringthelasttwocenturies.The【S1】______advancehasbeenremarkabl
Withtheterminationoftheuncertifiedteachersandtheexpectedretirementofhundredsmore,schoolsystemofficialssaidthey
Presentingagiftisathoughtfulaction,butitisnotexpected.Businessgiftsareoftenpresentedafterthe【C1】______isclo
Presentingagiftisathoughtfulaction,butitisnotexpected.Businessgiftsareoftenpresentedafterthe【C1】______isclo
AboutHomeownershipinAmericaIsthereahousing(住房供给)crisisinAmerica?Orarewesimplyinneedofadjustingasystemtha
AboutHomeownershipinAmericaIsthereahousing(住房供给)crisisinAmerica?Orarewesimplyinneedofadjustingasystemtha
AboutHomeownershipinAmericaIsthereahousing(住房供给)crisisinAmerica?Orarewesimplyinneedofadjustingasystemtha
TheRockies,theAlps,theHimalayas-somethingaboutthesepeaksdrawsustothem.Manyofusaresimplyinspiredbytheirbeau
Onotheroccasionshegotonabusorevenatrain,andsimplysatthere_____________(直到有人向他索要车票)。
随机试题
下列哪些说法是错误的?()(2006/2/59)
根据有关规定,下列投资项目中,需要编写资金申请报告的有()
某市一单位在市中心区有一片多层住宅楼,其中有两栋(每栋各6个单元门)住宅楼临近城市干路。经市城乡规划行政主管部门批准,占用了上述两栋住宅楼之间的空地(两栋楼山墙间距为16m),建设一栋两层轻体结构的临时建筑,使用期为两年。在建设期间,市规划监督检查科的两
下列关于税款追征制度的说法,正确的有()。(2013年)
人际关系中互惠互利原则不包括()。
纪律指的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A=,则(A一2E)-1=__________.
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】______hasneverceasedtoappealtome.Ido
AsEdisongrewolder,heneverlosthis(interesting)______inscience.
最新回复
(
0
)