首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers had lived in the s
It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers had lived in the s
admin
2011-02-02
93
问题
It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers had lived in the same way for centuries.
Then one day. Some visitors from another city arrived. They told the villagers there were some people elsewhere who liked to eat frog’ s legs. However, they did not have enough frogs of their own, and so they wanted to buy frogs from other place.
This seemed like money for nothing. There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they had to do was to catch them. Agreement was reached, and the children were sent into the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time, the people were able to dream of a better future. But the dream didn’t last long.
The change was hardly noticed at first, but it seemed as if the crops were not doing so well. More worrying was that the children fell ill more often, and, there seemed to be more insects around lately.
The villagers decided that they couldn’ t just wait to see the crops failing and the children get-ting weak. They would have to use the money earned to buy pesticides (杀虫剂) and medicines. Soon there was no money left.
Then the people realized what was happening. It was the frog. They hadn’ t been useless. They-had been doing an important job—eating insects. Now with so many frogs killed, the insects were increasing more rapidly. They were damaging the crops and spreading diseases.
Now, the people are still poor. But in the evenings they sit in the village square and listen to sounds of insects and frogs. These sounds of the night now have a much deeper meaning.
What might be the cause of the children’ s sickness?
选项
A、The crops didn’t do well.
B、There were too many insects.
C、The visitors brought in diseases.
D、The pesticides were overused.
答案
B
解析
由第四段中的第二句提到更令人着急的事就是孩子常常生病,而且最近周围害虫多了很多。由此可推出孩子生病和害虫有关系。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hb6q777K
本试题收录于:
中学英语题库教师公开招聘分类
0
中学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Anyonewhocaresaboutwhatschoolsandcollegesteachandhowtheirstudentslearnwillbeinterestedinthememoir(回忆录)ofRal
Whenyouarelittle,thewholeworldfeelslikeabigplayground.IwaslivinginConyers,Georgia,thesummeritallhappened.
StopSpam!WhenIfirstgotane-mailaccounttenyearsago,Ireceivedcommunicationsonlyfromfamily,friends,andcolle
Onedaywhileagirlwaswalkinginthewoodsshefoundtwostarvingsongbirds.Shetookthemhomeandputtheminasmall【31】.
Onedaywhileagirlwaswalkinginthewoodsshefoundtwostarvingsongbirds.Shetookthemhomeandputtheminasmall【31】.
Thelargestearthquake(magnitude里氏9.5)ofthe20thcenturyhappenedonMay22,1960offthecoastofSouthCentralChile.
Toerrishuman.Toblametheotherguyisevenmorehuman.Commonsenseisnotallthatcommon.Whytellthetruthwhen
AtfirstIwasnotquitewillingtositdownandwatchedthe90一minutefootballmatch.UsuallyIjust【M1】()checkedthere
Morethan25yearsago,whenIwas15,mygrandfatherdied.Hewaskind,strong,fair,andveryfunny.WhenIwasayoungmusici
If______,thepoliticianpromisedtodoallhecouldtopromotepublicwelfare.
随机试题
关于动脉血压的叙述,下列哪项是错误的
奇经八脉中,同起于胞中的是
常用于皮肤黏膜的消毒防腐药有
患者,男性,28岁,风湿性心瓣膜病3年,曾经诊断为“二尖瓣狭窄并关闭不全”。半月来发热,37~38℃,心衰症状加重。查体:端坐位,贫血貌,皮肤无瘀点。颈静脉怒张,心界扩大,心尖部舒张期隆隆样杂音,主动脉瓣区舒张期叹气样杂音,脾大,下肢不肿。该患者的初步
下列选项中,属于施工准备阶段监理工作的主要任务有()。
在会计核算的基本前提中,界定会计核算和会计信息的空间范围的是()。
将浓度为0.1mol.L-1HF溶液加水不断稀释,下列各量始终保持增大的是()。
领导用权的原则主要有()。
一、注意事项1.申论考试是对应试者阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题的能力、文字表达能力的测试。2.参考时限:阅读材料50分钟,作答130分钟。3.仔细阅读给定资料,按后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定资料
A、She’sbeendismissedforherpoorperformance.B、She’sbeenfiredbythecompany.C、Shehasbeengivenamonth’sleave.D、She
最新回复
(
0
)