首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Building cycle paths on the road. B、Publicizing the advantages of cycling. C、Providing facilities for cyclists. D、Raising fare
A、Building cycle paths on the road. B、Publicizing the advantages of cycling. C、Providing facilities for cyclists. D、Raising fare
admin
2018-03-26
48
问题
Most of us know that the risk of getting ill is reduced when we look after ourselves. Taking regular exercise has proven to be good for our health. Scientists have found that the risk of getting cancer and heart disease is reduced when we take part in physical activity. Now they’ve found cycling to work is one of the best activities to do this. The five-year study of 250,000 UK commuters also showed walking had some benefits over sitting on public transport or taking the car.
Cycling to work is already popular in many cities across the world. (19) Some forward-thinking authorities have built cycle lanes to make the commute safer, as well as providing secure places to lock them up. Some companies also provide facilities for their employees to get changed and cleaned up when they arrive at work. It all makes good sense. According to people surveyed in this study, regular cycling cut the risk of death from any cause by 41%, the incidence of cancer by 45% and heart disease by 46% .
For me, cycling to work is quicker and cheaper than using public transport and it’s my only form of exercise. (20) And whereas going to the gym to lose a few pounds takes effort and commitment, cycling has just become part of the work routine.
But what exactly is it that is making cycling a much healthier option? The research found it wasn’t the result of weight loss. (21) It could be that cyclists are leaner and have lower levels of pain in the body.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is one of the measures forward-thinking authorities have taken to promote cycling?
20. What is an advantage of cycling comparing to going to the gym?
21. What makes cycling a healthier choice?
选项
A、Building cycle paths on the road.
B、Publicizing the advantages of cycling.
C、Providing facilities for cyclists.
D、Raising fares of public transport.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hea7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
HowShouldTeachersBeRewarded?[A]Weneverforgetourbestteachers—thosewhoinspireduswithadeeperunderstandingoranen
A、Ittastesthesameasthepast.B、Itisnotrefreshingnow.C、Itcan’tcureheadaches.D、Itismuchcheaperthanbefore.C短文提到
WhatIfACollegeEducationJustIsn’tforEveryone?[A]LongbeforethepresidentsworelastyearthatAmericawill"havethehi
A、Theeducationproblems.B、Thediscriminationproblems.C、Thepopulationproblems.D、Thedebtproblems.D
Workerswithskillsinscience,technology,engineering,andmathematics(STEM)areamongthemostindemandandhighestpaid.The
KeepOurSeasCleanA)Bytheyear2050itisestimatedthattheworld’spopulationcouldhaveincreasedtoaround12billion
SomeyearsagoIwasofferedawritingassignmentthatwouldrequirethreemonthsoftravelthroughEurope.Ihadbeenabroada
InastepthatshouldhelpmaketheInternetsaferforconsumers,anti-virusgiantSymanteconWednesdaywillintroduceaprotec
SittinginabackroomatLondon’sBarbicanartscenter,whichishostingtheGameOnExhibition,HenryJenkinsdeliversaline
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【C1】______throughidentification.Childrenidentifywithaparent
随机试题
左腕掌侧切割伤小指和环指尺侧半感觉消失,夹纸试验阳性,可能损伤的神经是
信知生男恶,________。
Scarcely______whensoldiersarrived,armedwithrifles.
“培土生金”法体现在下列哪方中
甲亢治疗中甲状腺肿和(或)突眼加重时加用
男性,21岁,因跳水时头部着地造成环椎裂开骨折伴颈髓损伤,其致伤原因是
基金管理人、基金托管人等有关信息披露义务人编制临时报告书,经()核准后予以公告,同时报告中国证监会。
下列各项中,不属于基金运作披露的信息是()。Ⅰ.招募说明书Ⅱ.基金合同Ⅲ.基金上市交易公告书Ⅳ.基金份额发售公告
银行承兑汇票属于银行汇票的一种。()
以下不属于代理业务的是()。
最新回复
(
0
)