首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a cr
Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a cr
admin
2014-08-25
45
问题
Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a credit which he may count towards a degree. In many American universities the total work for a degree consists of thirty six courses each lasting for one semester. A typical course consists of three classes per week for fifteen weeks; while attending a university a student will probably attend four or five courses during each semester. Normally a student would expect to take four years attending two semesters each year. It is possible to spread to period of work for the degree over a longer period. It is also possible for a student to move between one university and another during his degree course, though this is not in fact done as a regular practice.
For every course that he follows a student is given a grade, which is recorded and available for the student to show to prospective employers. All this imposes a constant pressure and strain of work, but in spite of this some students still find time for great activity in student affairs. Elections to positions in student organizations arouse much enthusiasm. The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities. Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating, has to appear before a student court. With the enormous numbers of students, the operation of the system does involve a certain amount of activity. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.
Some students are enthusiastic for positions in student organizations probably because______.
选项
A、they hate the constant pressure and strain of their study
B、they will then be able to stay longer in the university
C、such positions help them get better jobs
D、such positions are usually well paid
答案
C
解析
判断推理题。根据第二段最后一句:“A student who has held one of thesepositions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his caFeer."可知,一些学生热衷于学生会组织的职位,主要是有益于将来的就业。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hfxO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Itcanbelearnedfromthepassagethat______.Whatisthebesttitleforthepassage?
Itcanbelearnedfromthepassagethat______.Accordingtothepassage,oldvolcanicmountainslie______.
【B1】【B10】
Inorderto(attain)ourobjective,itis(essential)thatwe(willmake)thebestuseofthelimitedresources(available).
Wemustrememberthat______fashionisnotthemostimportantthingin______life.
Thesummerholidayisthebestpartoftheyearformostchildren.(31)Theweatherisusuallygood,sothatonecanspendmost
Neither(he)nor(I)(aregoing)toattend(the)lecturethisafternoon.
Itwasnotmuchfuntotravelononeoftheoldsailingships.Lifewashardforbothpassengersandcrew.(78)17thcenturysai
Yourcomments______myworkhaveprovedtobehelpful.
随机试题
1987年召开的中共十三大提出了()
放射免疫分析的质量控制,批间变异系数(CV)应为
O’Leary的菌斑记录法中,控制良好的指标是
下列属于佐匹克隆的化学结构的是()
建筑工程发包与承包的招标、投标活动,应当遵循( )的原则。
班集体生活与成员意愿的集中反映是()。
阅读材料,根据要求完成教学设计。材料一《义务教育物理课程标准(2011年版)》关于“物体的沉浮条件”的内容标准为:“知道阿基米德原理,运用物体的浮沉条件说明生产、生活中的一些现象。”材料二初中物理某教科书“物体的浮沉条件及应用”一节中的部分内容
A—actionadvertisingB—airportadvertisingC—billboardadvertisingD—businessadvertisingE—directmailadvertising
Sleepiscrucialforgoodhealth.Ithelpsmemoryand【B1】______,keepsyoufit,strengthensyourimmunesystem,fightsinflammat
A、Onemonth.B、Oneweek.C、Twoweeks.D、Twomonths.A细节题。短文结尾提到,一次可以借三个物品,可以是三本书或者三个带子,但是物品必须在一个月内归还,可以打电话再续借一个月,可知,在续借以前,读者可以将书
最新回复
(
0
)