首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For some time past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to
For some time past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to
admin
2013-06-17
77
问题
For some time past it has been widely accepted that babies--and other creatures--learn to do things because certain acts lead to "rewards"; and there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early stages, had to be directly related to such basic physiological (生理的) "drives" as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he got food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise.
It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except the successful outcome.
Papousek began his studies by using milk in the normal way to "reward" the babies and so taught them to carry out some simple movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had had enough to drink would refuse the milk but would still go on making the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children’s responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement "switched on" a display of lights-and indeed that they were capable of learning quite complex turns to bring about this result, for instance, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.
Papousek’s light display was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the lights closely although they would "smile and bubble" when the display came on. Papousek concluded that it was not primarily the sight of the lights which pleased them, it was the success they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and that there exists a fundamental human urge to make sense of the world and bring it under intentional control.
According to the author, babies learn to do things which______.
选项
A、are directly related to pleasure
B、will meet their physical needs
C、will bring them a feeling of success
D、will satisfy their curiosity
答案
C
解析
观点态度题。文章的第一段阐述的是以往人们的误解,而A) 、B)表达的正是这种错误的认识,所以不对。第二段中说到“Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except the successful outcome(孩子们会学会自己行为的方式,这种方式在世界上带来的结果,并不是奖励,而是成功) ”,从此句可以判断选C) 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hgM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulouscountries.ButsinceChina【C1】______afamily-planni
PresidentBushhasproposedtoincreasethestudyofforeignlanguagesinAmericanschools.ThenewplaniscalledtheNatio
GenderInequalityInWesternsociety,traditionalmaleandfemalerolesarenotonlysubstantiallydifferent,butalsohighl
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirementbecauseonceyouareinside,theorganizationalconstraints(约束)influence
随机试题
与________相同或近似的标志,不得作为商标使用()
简述影响群体间互动的因素。
古立克本人的主要兴趣在三个方面:公共财政、人事管理和()
A、 B、 C、 D、 D
男性,31岁,排便不适,下坠感1个月,偶有腹泻便血,无腹痛,有癌症家族史。若诊断直肠癌,首选治疗
为了提高司法效率,建立公正、高效的审判工作机制,我国法院采取了许多改革措施。下列哪一或哪些措施是关于这一方面的改革措施?()
超过出让合同约定的动工开发日期满一年未动工开发的,可以征收相当于土地使用权出让金()以下的土地闲置费。
为了解决档案不断损坏和人们要求长远利用档案之间的矛盾,便形成了()。
()将教育目标分为认知、情感、动作技能三类。
A、mostoftenusedbyself-learnersB、mostoftenusedforacademicpurposesC、morewidelyusedthantheyarecommonlybelievedD、
最新回复
(
0
)