首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fif
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fif
admin
2013-12-10
36
问题
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fifteen years, while executive remuneration(报酬)rose, taxes in the highest income bracket went down. Millionaires are now commonplace.
Amiability(和蔼可亲)is not a prerequisite for rising to the top, and there are a number of chief executive officers with legendary bad tempers. It is not the boss’ s job to worry about the well-being of his subordinates although the man with many enemies will be swept out more quickly in hard times; it is the company he worries about. His business savvy(机智)is supposed to be based on intimate knowledge of his company and the industry so he goes home nightly with a full briefcase. At the very top — and on the way up executives are exceedingly dedicated.
The American executive must be capable of enough small talk to get him through the social part of his schedule, but he is probably not a highly cultured individual or an intellectual. Although his wife may be on the board of the symphony or opera, he himself has little time for such pursuits. His reading may largely concern business and management, despite interests in other fields. Golf provides him with a sportive outlet that combines with some useful socializing.
These days, he probably attempts some form of
aerobic exercise
to " keep the old heart in shape" and for the same reason goes easy on butter and alcohol, and substances thought to contribute to taking highly stressed executives out of the running. But his doctor’s warning to "take it easy" falls on deaf ears. He likes to work. He knows there are younger men nipping at his heels.
Corporate head-hunting, carried on by " executive search firms" , is a growing industry. America has great faith in individual talent, and dynamic and aggressive executives are so in demand that companies regularly raid each other’s managerial ranks.
The term "aerobic exercise"(Line 1, Para. 4)is a kind of______.
选项
A、hallucination(幻觉)exercise
B、physical exercise
C、meditation exercise
D、entertainment
答案
B
解析
根据题干信号词aerobic exercise以及出处提示Line 1,paragraph 4可回文定位到第四段首句These days,he probably attempts some form of aerobic exercise to“keep theold heart in shape”…(如今,为了让自己“老迈的心脏保持健康”,他很可能会尝试某种aerobic exercise)。鉴于短语推断题的解题思路是关注问题短语的上、下文信息,寻找语义线索,故考生可关注问题短语之后的画线表达,根据此处的动词不定式可知,前者(aerobic exercise)的目的是为了“保持心脏的健康”。比对选项,考生会发现能够给人带来心脏健康或身体健康的只有C项(体育锻炼)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hhO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thenumberofnamesontheno-flylistincreasesrapidlyfrom16to20,000mostprobablybecauseTheattitudesofFBIandBurke
U.S.courtrestrictionsonaffirmative-actionsignifythatCEOsofbigcompaniesdecidedtohelpcollegesenrollmoreminority
Oncewethoughtofpollution【C1】______meaningsimplysmog—thechoking,stinging,dirtyairthathoversovercities.Butairpoll
Fordissuchareliablepersonthatyoucanalways______himintimeofdifficulty.
Dinosaurswerereptileswhichbecameextinctabout65millionyearsago.Themost【C1】______questionaboutdinosaurshasalwaysb
In1957adoctorinSingaporenoticedthathospitalsweretreatinganunusualnumberofinfluenza-likecases.Influenzaissomet
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiffe
InreadingthepagesofAmericanScientist,Ihavebeenstruckbythestunningprogressbeingmadeinscienceandengineering,n
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
Imaginefishermenwalkingdowntotheseashore,readytocarryouttheirearlymorningroutineofpreparingtheirboatsandnet.
随机试题
=________.
半规管壶腹嵴的适宜刺激是
我国历史上第三部炮制专著是
男性,50岁。反复水肿,尿血3年,经常感冒。症见面色无华,少气乏力,午后低热,口干咽燥,舌红少苔,脉细。检查:血压140/95mmHg,尿蛋白(++)、定量3g/24小时,内生肌酐清除率48%,血尿素氮10mmol/L。除对症治疗外,还应加
工程咨询单位在执业中,应不受客户和其他方面偏好、意图干扰,自主执业,并对完成的咨询成果承担法律责任,这体现了工程咨询的()原则。
内部环境控制中,应建立包括( )等在内的风险评估体系,对内外部风险进行识别、评估和分析,及时防范和化解风险。
下列经济行为中,不符合印花税政策规定的是()。
下列关于建筑物综合布线系统的描述中,错误的是()。
Herlegssuddenlyfeltheavyandweary,asifshewalksformiles,insteadofstrollingafewhundredyardsalongtheoldcampus
Lastyear,whenPresidentGeorgeW.Bushannouncedthatfederalfundscouldbeusedtosupportresearchonhumanembryonicstem
最新回复
(
0
)