首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Longer Lives for Wild Elephants Most people think of zoos as safe places for animals, where straggles such as difficulty fin
Longer Lives for Wild Elephants Most people think of zoos as safe places for animals, where straggles such as difficulty fin
admin
2012-09-10
61
问题
Longer Lives for Wild Elephants
Most people think of zoos as safe places for animals, where straggles such as difficulty finding food and avoiding predators don’t exist. Without such problems, animals in zoos should live to a ripe old age.
But that may not be true for the largest land animals on Earth. Scientists have known that elephants in zoos often suffer from poor health. They develop diseases, joint problems and behavior changes. Sometimes, they even become infertile, or unable to have babies.
To learn more about how captivity affects elephants, a team of international scientists compared the life spans of female elephants born in zoos with female elephants living outdoors in their native lands. Zoos keep detailed records of all the animals in their care, documenting factors such as birth dates, illnesses, weight and death. These records made it possible for the researchers to analyze 40 years of data on 800 African and Asian elephants in zoos across Europe. The scientists compared the life spans of the zoo - born elephants with the life spans of thousands of female wild elephants in Africa and Asian elephants that work in logging camps, over approximately the same time period.
The team found that female African elephants born in zoos lived an average of 16. 9 years. Their wild counterparts who died of natural causes lived an average of 56 years more than three times as long. Female Asian elephants followed a similar pattern. In zoos, they lived 18.9 years, while those in the logging camps lived 41.7 years.
Scientists don’t yet know why wild elephants seem to fare so much better than their zoo -raised counterparts. Georgia Mason, a biologist at the University of Girelph in Canada who led the study, thinks stress and obesity may be to blame. Zoo elephants don’t get the same kind of exercise they would in the wild, and most are very fat. Elephant social lives are also much different in zoos than in the wild, where they live in large herds and family groups.
Another finding from the study showed that Asian elephants born in zoos were more likely to die early than Asian elephants captured in the wild and brought to zoos. Mason suggests stress in the mothers in zoos might cause them to have babies that are less likely to survive.
The study raises some questions about acquiring more elephants to keep in zoos. While some threatened and endangered species living in zoos reproduce successfully and maintain healthy populations, that doesn’t appear to be the case with elephants. "Currently, zoos are net consumers of elephants ,not net producers. " Mason says.
One of the possible reasons for the zoo - rasied elephants’ problem______.
选项
A、they do not get proper food
B、they do not live in family group
C、they do too much exercise
D、they live in large herds
答案
B
解析
本题有一定难度,需要吃透原文句意。带着题干信息词回文章定位,答案依据主要在文章第五段的最后一句:Elephant social lives are also much different in zoos than in the wild,where they live in large herds and family groups.谈到动物园出生的母大象不像野生大象那样过着家庭成员生活,回来看选项,B项和原文句意相符,是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hqQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类B级题库职称英语分类
0
职称英语理工类B级
职称英语
相关试题推荐
ThescientistandagriculturalinnovatorGeorgeWashingtonCarveraidedtheeconomyoftheSouthbydevelopinghundredsofcomme
AinthedevelopmentofairtransportationBtheearliestpassengerflightsweresuccessfullyoperatedCtomaketraveleasyand
Veniceiscelebratedforitsbeautifulbuildings.
Thegirlisgazingatherselfinthemirror.
EthnicTensionsinBelgiumBelgiumhasgiventheworldAudreyHepburn,ReneMagritte(surrealistartist),thesaxophone(萨克斯管)an
Theroomwasfurnishedwiththesimplestessentials,abed,achair,andatable.
MaleandFemalePilotsCauseAccidentsDifferentlyMalepilotsflyinggeneralaviation(private)aircraftintheUnitedState
EverybodywasgladtoseeMaryback
Ourlivesareintimatelyboundupwiththeirs.
随机试题
检查者用钝尖物在被检查者外踝下方由后向前划至跖趾关节处,此方法是检查
甲、乙两国是邻国。乙国近年来不断生产和进口进攻性武器,以增强其武装力量。甲国认为乙国行为对其构成威胁,于是同另一邻国丙国协商,通过其领土向乙国境内发射导弹,丙国同意。甲国于是在丙国境内向乙国发射导弹,将乙国一处正在修建的导弹发射装置摧毁。对于此行为,根据1
下面关于领导及行政领导含义的理解,有()是正确的。
建设节约型社会,很重要的一个方面是要求从业人员树立强烈的()。
下列说法正确的是()。
清凉的天气已经_______了整整一周时间,气象部门提醒,由于春天是雷电和强降水多发季节,市民要及时做好_______,减少因强对流天气造成的损失。依次填入划横线部分最恰当的一项是()。
当x→0时,f(x)=ln(1+x)一(ax2+bx)与g(x)=xtanx是等价的无穷小,则常数a,b的取值为
计算机硬件系统中,完成解释指令、执行指令的部件是_________。
Youwillhearpartofaconversationbetweentwocompanyemployees,awomancalledRoseandamancalledSteve.Foreachquestio
Though______mainlyfortheinventionofthetelephone,AlexanderGrahamBelldevotedhislifetohelpingthedeaf.
最新回复
(
0
)